Connect with us

EVENIMENT

Impact între două autoturisme pe DN 1, în județul Sibiu. Două persoane, transportate la spital

Publicat

accident general nou 1
Arhivă foto

Un accident rutier a avut loc, a avut loc duminică la amiază pe DN 1, în județul Sibiu. Două persoane au fost transportate la spital după impactul dintre două mașini.

Potrivit IPJ Sibiu, două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier pe DN1, km 278, la ieșirea din Porumbacu de Jos spre Sibiu.

UPDATE: Traficul rutier s-a reluat pe ambele sensuri.

Polițiștii rutieri care se deplasat la fata locului au stabilit ca cele două mașini erau conduse spre Sibiu în momentul în care între ele s-a produs o coliziune.

Într-o mașină se afla doar conducătorul auto (un bărbat de 21 de ani, Alba) iar în a doua un bărbat de 46 de ani și o femeie în vârsta de 35 de ani, ambii din Tălmaciu.

În acest moment traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un singur sens, dirijat de către polițiștii rutieri.

Polițiștii rutieri sunt la fata locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Potrivit ISU Sibiu, două persoane ( un bărbat și o femeie) au necesitat asistență medicală și au fost transportate la spital, bărbatul cu dureri lombare iar femeia cu dureri costale.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO Acces nou spre cimitirul din Beldiu. Primăria Teiuș: Drumul pavat va asigura accesul către capela ce urmează a fi construită

Publicat

foto acces nou spre cimitirul din beldiu. primăria teiuș: drumul

În satul Beldiu au început lucrările pentru construirea unui nou acces spre cimitirul sătesc din Beldiu. 

„Se lucrează la accesul spre cimitirul sătesc Beldiu, o lucrare absolut necesară și așteptată de cetățenii din sat.

Se excavează stratul vegetal, urmează straturile suport și montarea dalelor, lucru ce va permite realizarea unui drum de acces sigur și civilizat. Într-un viitor apropiat, pe lângă accesul către cimitir, drumul pavat va asigura și accesul către…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CNPP: Peste 420.000 de beneficiari de pensii prevăzute de legi speciale. Românii care primesc o indemnizație medie de 83 de lei

Publicat

când intră pensiile în martie 2024, pe card și prin

CNPP: peste 420.000 de beneficiari de pensii și indemnizații prevăzute de legi speciale, în luna aprilie. Un număr de 422.790 de persoane beneficiau, în luna aprilie 2024, de pensii şi indemnizaţii prevăzute de legi speciale, potrivit datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP).

Cel mai mare număr de persoane se înregistra în cazul beneficiarilor de indemnizaţii conform D.L. nr. 118/1990 – privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 900 de secții de votare în străinătate, la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Precizările MAE

Publicat

peste 900 de secții de votare în străinătate, la alegerile

Peste 900 de secții de votare în străinătate, la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Ministerul Afacerilor Externe organizează, prin Misiunile Diplomatice și Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secții de votare în străinătate la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din 9 iunie 2024.

Ministrul afacerilor externe Luminița Odobescu a emis, în acest sens, ordinul ministrului afacerilor externe nr. 868/2024 publicat in Monitorul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CTP Cluj: Din 13 mai, linia M39 va avea o stație SUPLIMENTARĂ

Publicat

autobuze ctp.jpg

Compania de Transport Public Cluj-Napoca informează locuitorii cartierului Cluj Due, apartinând UAT Chinteni că, începând cu data de 13.05.2024, linia M39 va avea alocată suplimentar o stație amplasată în centrul cartierului, respectiv pe strada Oltului.

Stația Oltului va fi deservită atât tur cât și retur. Cu această ocazie va fi suplimentat și numărul de curse pe linia M39.

CTP Cluj: Din 13 mai, linia M39 va avea o stație SUPLIMENTARĂ

Orarul de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe