Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Impact între două autoturisme pe DN 7, în județul Arad. Două persoane rănite dintre care una încarcerată

Publicat

accident arad

Un accident rutier a avut loc marți dimineața, între Nădlac și Pecica, în județul Arad. Două persoane au fost rănite dintre care una încarcerată între fiarele contorsionate după impactul dintre două autoturisme.

La fața locului au intervenit, descarcerarea, SMURD TIM, SMURD NADLAC, SAJ.

UPDATE: Potrivit IPJ Arad, în dimineața zilei de 1 februarie, în jurul orei 8,00, un tânăr de 21 de ani, din Nădlac, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, dinspre Nădlac spre Arad, la km. 571+700m, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Arad.

În urma impactului au fost transportați la spital conducătorul primului autoturism și un pasager din același vehicul, în vederea acordării de îngrijri medicale.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre șoferi nu consumase alcool.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

accident arad5

Victima încarcerată a fost extrasă din autoturism este conștientă si predată echipajului SMURD TIM.

accident arad6

Dintre cele 4 persoane din cele 2 autoturisme doar 2 vor fi transportate la UPU Arad, o victimă cu SMURD TIM si una cu o ambulanță SAJ.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sărbătoarea Libertății de la Blaj,18-19 mai. Program: Smiley, Carla`s Dreams și un mare spectacol folcloric

Publicat

sărbătoarea libertății de la blaj,18 19 mai. program: smiley, carla`s dreams

Sărbătoarea Libertății de la Blaj se desfășoară în acest an sub semnul bicentenarului nașterii eroului Avram Iancu. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sabin Sărmaș: Proiectul metroului din Cluj este, de departe, cel mai întârziat din PNRR. Arată blocajul Primăriei

Publicat

sabinel 1000x600.jpeg

Candidatul independent la Primăria Cluj-Napoca, Sabin Sărmaș, a declarat că știa că proiectul metroului din Cluj-Napoca este întârziat, înainte de declarația ministrului MIPE, Adrian Câciu.

”Avem termen 2026 să cheltuim banii pentru metrou, vorbim despre metrou, și suntem, de departe, cel mai întârziat proiect din PNRR.

Primăria nu poate face o selecție de companie care se ocupă de dirigenție, ceea ce arată blocajul în care se află Primăria astăzi, o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Evenimente în Alba, până la finalul lunii mai 2024. PROGRAM: concerte, spectacole, teatru, concursuri sportive, tradiții, istorie

Publicat

evenimente în alba, până la finalul lunii mai 2024. program:

Evenimente în Alba. În luna mai s-a dat startul evenimentelor și festivalurilor organizate la Alba Iulia și în județul Alba. Urmează Sărbătoarea Libertății de la Blaj, Festivalul Internațional de Teatru ”Povești”, Noaptea Muzeelor și alte manifestări interesante, pentru toate vârstele.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău, deschis după renovarea de peste 7,1 milioane de euro. Va fi un ”templu cultural”

Publicat

castel 6 e1715955496765 1000x600.jpeg

Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău a fost redeschis, vineri, în urma unor lucrări de renovare și restaurare care au costat peste 7 milioane de euro, finanțarea fiind asigurată de Uniunea Europeană, Guvernul Ungariei și Fundația „Tradiții Transilvane” prezidată de Elek Nagy, care a contribuit cu peste 3 milioane de euro.

La ceremonia de deschidere a fost prezent și vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, care a spus că scopul Fundației ”Tradiții Transilvane”…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe