Connect with us

EVENIMENT

Impact între două autoturisme pe DN1 Brașov-Sibiu. O persoană rănită. Trafic îngreunat

Publicat

nou politia accident general
arhiva foto

Un accident rutier soldat cu o victimă a avut loc, duminică la amiază, pe DN 1 Brașov – Sibiu. Traficul este îngreunat în zona producerii accidentului, valorile de trafic fiind ridicate pe ambele sensuri de mers.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, acidentul a avut loc pe DN1 Brașov-Sibiu, la kilometrul 270, în apropierea localității Avrig, județul Sibiu.

Din primele informații, în accident au fost implicate două autovehicule.

În urma impactului a rezutat rănirea ușoară a unei persoane. Aceasta este evaluată medical la fața locului.

Traficul rutier se desfășoară alternativ pe un sens, prin dirijare, valorile de trafic fiind ridicate în ambele direcții.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

CFR Cluj – FCSB. Clujenii sunt obligați să obțină VICTORIA pentru a rămâne în lupta pentru titlu

Publicat

cfr fcsb.jpg

CFR Cluj și FCSB se vor întâlni duminică, 14 aprilie, de la ora 21:00 pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca unde vor disputa partida din etapa cu numărul patru din play-off-ul Superligii, iar clujenii sunt obligați să câștige pentru a rămâne în lupta la titlu. 
După eliminarea din Cupa României și plecarea lui Adrian Mutu de pe banca clujenilor, pentru aceștia a venit meciul din play-off împotriva echipei Rapid București în deplasare, meci care a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alba: 45% dintre gospodăriile neelectrificate au fost PĂRĂSITE în ultimii 7 ani, iar 3 sferturi dintre locatari au murit. Analiză

Publicat

alba: 45% dintre gospodăriile neelectrificate au fost pĂrĂsite în ultimii

Alba: 45% dintre gospodăriile neelectrificate au fost PĂRĂSITE în ultimul 7 ani. 

Aproape o jumătate dintre imobilele fără energie electrică din județul Alba au fost abandonate, părăsite sau distruse în ultimii 7 ani. Este vorba despre un procent de 45% dintre acestea. 

Datele vin de la o analiză a Asociației Energie Inteligentă, prezentată în cadrul unui eveniment organizat vineri la București, împreună Ministerul Energiei.

Analiza mai scoate în evidență și alte…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Ce poți să faci la Rimetea, comuna în care vizitatorii nu sunt turiști, ci oaspeți. De la rafting, la gulaș și pălincă

Publicat

video: ce poți să faci la rimetea, comuna în care

Ce poți să faci la Rimetea, comuna în care vizitatorii nu sunt turiști, ci oaspeți. Străzile comunei Rimetea erau pline de oameni, sâmbătă, 13 aprilie. Hainele turiștilor care își făceau poze, colorau pentru câteva secunde casele albe de pe strada principală. 

A fost zi de sărbătoare în comunitatea din Rimetea, una dintre cele mai frumoase comune din țară. A fost ziua în care s-a dat oficial startul la un nou sezon turistic. 

Și în acest an străzile pietruite din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cetățenii care nu primesc bon fiscal nu trebuie să plătească produsul cumpărat sau serviciul prestat. Ce prevede legea

Publicat

cetățenii care nu primesc bon fiscal nu trebuie să plătească

Cetățenii care nu primesc bon fiscal nu trebuie să plătească produsul cumpărat. Potrivit reglementărilor legale, dacă operatorii economici refuză emiterea și înmânarea bonului fiscal clienților, aceștia din urmă au „dreptul de a beneficia de bunul achiziționat sau de serviciul prestat fără plata contravalorii acestuia”.

Potrivit OUG nr. 28/1999, operatorii economici care încasează, integral sau parțial, cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit/debit sau a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe