Connect with us

EVENIMENT

Impact între două autoturisme, pe DN1, în Sibiu. Două persoane rănite

Publicat

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc, sâmbătă, pe DN1, în localitatea Cristian din județul Sibiu.

”Din primele cercetări, se pare că un sibian de 25 de ani, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers a intrat în coliziune cu mașina care circula în fata sa (condusă de un sibian de 51 de ani). Două persoane sunt rănite: o femeie de 41 de ani și un bărbat de 36 de ani, ambii din mașina condusă de sibianul de 25 de ani”, au informat reprezentanții IPJ Sibiu.

Polițiștii rutieri sunt la fata locului și continua cercetările.

Traficul rutier nu este afectat.

FOTO: arhiva

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Taxele de şcolarizare nu vor mai putea fi modificate de instituţiile de învăţământ superior pe perioada unui ciclu de studii

Publicat

taxele de şcolarizare nu vor mai putea fi modificate de

Taxele de şcolarizare nu vor mai putea fi modificate de instituţiile de învăţământ superior pe perioada unui ciclu de studii, pentru aceeaşi promoţie de studenţi. 

Plenul Senatului a adoptat luni, ca for decizional, un proiect ce propune ca taxele de şcolarizare să fie comunicate candidaţilor din timp şi să nu poată fi modificate de instituţiile de învăţământ superior pe perioada unui ciclu de studii, pentru aceeaşi promoţie de studenţi.

„Această modificare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Doi fundași de la CFR Cluj, convocați la echipa națională de Edward Iordănescu

Publicat

cfr edy e1710693884813.jpg

Doi fundași de la echipa de fotbal CFR Cluj, Cristi Manea și Vasile Mogoș, au fost convocați de selecționerul Edward Iordănescu la echipa națională a României pentru meciurile amicale de pregătire cu Irlanda de Nord și Columbia.

”Felicitări și multă baftă, băieți!”, a transmis conducerea clubului celor doi fundași.

Selecționata antrenată de Iordănescu va disputa, vineri, 22 martie, de la ora 21,45, pe Arena Națională din București, un meci amical…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un bărbat din Sri Lanka va ajunge în fața magistraților din Alba Iulia. Ce infracțiune a comis

Publicat

un bărbat din sri lanka va ajunge în fața magistraților

Un bărbat din Sri Lanka, venit la Alba Iulia pentru a munci, va ajunge în fața magistraților români. Acesta a fost trimis în judecată după ce a fost prins beat la volan.

S-a întâmplat în timpul unui control de rutină, în data de 11 septembrie 2023. Pentru fapta sa, pe data de 14 martie 2024, dosarul său a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

Mai exact, bărbatul va ajunge în fața instanței pentru că a condus beat.

inculpatul în data de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Motivul pentru care un deținut al Penitenciarului Aiud s-a automutilat. Cerința care i-a fost refuzată de agenții de penitenciar

Publicat

deținut al penitenciarului aiud care a lovit ”sub centură” un

Un fost deținut al Penitenciarului Aiud a fost condamnat recent pentru distrugere. Fapta s-a petrecut în timpul în care își executa pedeapsa. Acesta a distrus geamul de la celulă, iar apoi s-a tăiat pe braț cu cioburile de geam. 

Motivul pentru care a recurs la acest gest este detaliat în motivarea instanței din 15 martie 2024. Acesta a fost condamnat la o amendă penală pentru distrugere.

Bărbatul a recurs la acest gest supărat că polițiștii penitenciarului nu îi pot da…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe