Connect with us

EVENIMENT

Impact între două autoturisme pe un drum din județul Mehedinți. Fată rănită

Publicat

accident general nou2.jpg

Accident de circulație produs între două autoturisme în satul Croica, localitatea Corcova, județul Mehedinți.

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme, pe DN 67A.

La sosirea pompierilor, o victimă, o fată de circa 17 ani, prezenta răni ușoare și a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, refuzând transportul la spital.

Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la autovehiculele implicate în accident.

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


EVENIMENT

Palatul Buckingham a publicat o fotografie cu locul de veci al reginei Elisabeta

Publicat

m

Palatul Buckingham a publicat sâmbătă o fotografie cu locul de veci al reginei Elisabeta, în capela regală din Windsor, în care apare o lespede funerară cu numele ei și al părinților ei, precum și al soțului ei, prințul Philip, scrie Reuters.

Piatra, realizată din marmură neagră belgiană, se află în Capela memorială Regele George al VI-lea, pe care regina Elisabeta a comandat-o în 1962 ca loc de înmormântare pentru George al VI-lea, tatăl ei. Regina a fost înmormântată acolo luni.

Pe piatră scrie „George VI 1895-1952 / Elizabeth 1900-2002” pe primele două rânduri, apoi „Elizabeth II 1926-2022 / Philip 1921-2021”.

Sora reginei Elisabeta, prințesa Margaret, este, de asemenea, înmormântată la capela, la Castelul Windsor, la vest de Londra.

Elisabeta a murit pe 8 septembrie la Castelul Balmoral, după 70 de ani pe tron. MEDIAFAX

Citește mai departe

EVENIMENT

Orașul care interzice reclamele la carne. Se întâmplă din 2024

Publicat

orașul care interzice reclamele la carne. se întâmplă din 2024

Sunt alegerile culinare influențate de imaginile pe care le vedem la televizor, în mediul online sau pe panourile publicitare de pe străzi? Mulți spun că da, iar autoritățile dintr-o localitate sunt pregătite să ia măsuri. Acesta este orașul care interzice reclamele la carne, o decizie luată în premieră la nivel global. Interdicția se va aplica începând din anul 2024.

Orașul care interzice reclamele la carne

În ultimii ani, suntem martorii unei dezbateri aparent fără final între experți din domeniul sănătății: este sau nu consumul de carne și alte produse derivate sănătos sau dăunător pentru organismul uman? Cei din „tabăra anti” adaugă pe lista argumentelor ce ar trebui să îi convingă pe oameni să adopte un regim alimentar vegetarian și efectele negative asupra mediului înconjurător ale…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cele mai agresive zodii din horoscop. E bine să te ferești de acești 4 nativi

Publicat

cele mai agresive zodii din horoscop. e bine să te

Există persoane care atrag oamenii în jurul lor precum un magnet, au un temperament cald, o fire deschisă. La polul opus sunt cei care intimidează prin simpla prezență, care cu o singură privire transmit cât se poate de clar că vor să fie lăsați în pace, iar când lucrurile nu merg așa cum își doresc, explodează. Potrivit astrologilor, acestea sunt cele mai agresive zodii din horoscop. Ei sunt cei patru nativi de care ar fi bine să te ferești.

Cele mai agresive zodii din horoscop

Știm deja că astrele ne ghidează drumul în viață, însă ar fi bine să ținem cont și de faptul că semnul zodiacal în care ne-am născut ne influențează și temperamentul, reacțiile și modul în care privim viața. Există zodii pe care unii le numesc „pâinea lui Dumnezeu” și zodii predispuse la episoade de agresivitate…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

MAE refuză acordarea vizei pentru 14 persoane din delegația Rusiei pentru conferința ITU de la București. Se invocă securitatea statului român

Publicat

mae refuză acordarea vizei pentru 14 persoane din delegația rusiei

Situație tensionată între România și autoritățile de la Moscova. MAE refuză acordarea vizei pentru 14 persoane din delegația Rusiei pentru conferința ITU de la București ce se va desfășura în perioada 26 septembrie – 14 octombrie. Ministerul Afacerilor Externe a oferit un răspuns părții ruse, invocându-se securitatea statului român.

De ce a refuzat MAE acordarea vizei pentru 14 persoane din delegația Rusiei pentru conferința ITU de la București

Conferința ITU – Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor – ce se va desfășura la București, între 26 septembrie și 14 octombrie, a început cu o situație tensionată între România și Rusia.

MAE a transmis că au fost acordate vize de intrare pe teritoriul țării noastre tuturor oficialilor desemnați de Federaţia Rusă ca membri…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe