Connect with us

EVENIMENT

Impact violent între două autoturisme pe o stradă din Târgu Mureș. O persoană a fost rănită și un stâlp de electricitate doborât

Publicat

accident general noaptea nou.jpeg

Un accident rutier a avut loc duminică seara pe strada Gheorghe Doja din Târgu Mureș. județul Mureș. O persoană a fost rănită și un stâlp de electricitate doborât după ce două mașini s-au cicnit.

Potrivit ISU Mureș, impactul s-a produs între două autoturisme pe strada Gheorghe Doja din municipiul Tîrgu Mureș. AÎn urma impactului o persoană a fost rănită

La fața locului pompierii militari din cadrul Detasamentului Târgu Mureș pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

În urma impactului dintre cele două mașini a fost acroșat un stâlp de electricitate, acesta este cazut pe carosabil, din cauza căruia circulatia este blocată.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

După mai bine de 10 ani de așteptare, Spitalul Regional Cluj prinde viață

Publicat

cordos 1000x600.jpg

După mai bine de un deceniu de așteptare, comunitatea clujeană a sărbătorit astăzi un moment istoric: primele ”semne de viață” ale Spitalului Regional de Urgență Cluj.

În prezența Ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, astăzi, 18.05.2024, a avut loc prima excavare simbolică a acestui proiect esențial pentru Transilvania.

După mai bine de 10 ani de așteptare, Spitalul Regional Cluj prinde viață

„A fost nevoie de un ministru PSD să trezească la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Rambursarea anticipată parțială cu diminuarea perioadei de creditare. Lucrul pe care ar trebui să îl știe toți românii cu rate

Publicat

rambursarea anticipată parțială cu diminuarea perioadei de creditare. lucrul pe

Rambursarea anticipată parțială cu diminuarea perioadei de creditare: cea mai bună investiție pe care o poți face dacă ai un credit pe termen lung și câteva sute de lei care îți rămân în fiecare lună. Este cel mai important lucru pe care ar trebui să îl știe toți românii cu rate.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Mario a împlinit azi 7 ani. Polițiștii de la Câmpia Turzii i-au făcut o SURPRIZĂ

Publicat

mario 1 e1716044297820 1000x600.jpg

Mario a împlinit azi 7 ani. Polițiștii de la Câmpia Turzii i-au făcut o surpriză. L-au sărbătorit chiar în sediul Poliției.

mariomario

„Ziua de naștere a lui Mario, un băiețel în vârstă de 7 ani, a fost sărbătorită alături de noi, la sediul Poliției municipiului Câmpia Turzii.

mariomario

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LIVE VIDEO Noaptea Muzeelor la Alba Iulia. Palatul Principilor și Muzeul Principia din Alba Iulia participă la eveniment 

Publicat

live video noaptea muzeelor la alba iulia. palatul principilor și muzeul

LIVE VIDEO Noaptea Muzeelor la Alba Iulia. Palatul Principilor și Muzeul Principia din Alba Iulia participă la eveniment.

Seria evenimentelor va fi deschisă de spectacolul schimbului de gardă, susținut de...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe