Connect with us

EVENIMENT

Impact VIOLENT între o căruță și o autoutilitară, într-o localitate din Maramureș. O persoană a fost rănită

Publicat

Sursă foto: arhivă

O căruță a fost lovită vineri de o autoutilitară, într-o localitate din Maramureș. O persoană a fost rănită.

Accidentul a fost în Vișeu de Sus, unde un bărbat de 45 de ani din Moisei conducea o autoutilitară având direcția de deplasare dinspre Borşa spre Moisei. La un moment dat, a izbit o căruță care se deplasa în aceeași direcție de mers.

În urma impactului a fost rănit șoferul vehiculului, un bărbat de 71 de ani.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii bărbați au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Trafic feroviar în condiții de iarnă. Mai multe trenuri au întârzieri semnificative, din cauza condițiilor meteorologice

Publicat

Traficul feroviar este deschis pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind însă adaptată la condiţiile meteo şi se înregistrează întârzieri în Gara de Nord.

Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR” SA, în partea de sud-est a ţării, pe raza judeţelor aflate sub avertizarea de ninsori şi vânt, personalul feroviar al regionalelor Bucureşti, Constanţa şi Galaţi monitorizează cu atenţie trenurile aflate în circulaţie şi menţine legătura cu operatorii de transport, iar în situaţiile în care se impune intervenţia pentru remedierea eventualelor deranjamente, echipele sunt pregătite să acţioneze cu drezine pantograf.

De asemenea, pe toată perioada de funcţionare a comandamentelor de iarnă, personalul CFR SA menţine permanent legătura cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar atât de călători, cât şi de marfă, şi transmite operativ măsurile necesare care trebuie luate, astfel încât să se asigure continuitate în circulaţia trenurilor.

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA îi asigură pe călători că toate eventualele intervenţii necesar a se desfăşura în zonele afectate de condiţiile meteo nefavorabile au drept scop menţinerea siguranţei şi a continuităţii traficului feroviar. Călătorii sunt rugaţi că în această perioadă, în care sunt anunţate condiţii meteo nefavorabile, să solicite informaţiile referitoare la condiţiile de circulaţie a trenurilor la numărul de telefon CFR 021/9521, iar pentru verificarea orelor de sosire sau de plecare din gări pot accesa site-ul administratorului infrastructurii feroviare – www.cfr.ro, domeniul camere web -, unde panourile de sosiri/plecări sunt actualizate din minut în minut”, se spune în comunicat.

Lista trenurilor cu cele mai mari întârzieri

Potrivit tabelei din Gara de Nord, trenul IRN 1742 de la Satu Mare are 190 de minute de întârziere. De asemenea, trenul IR 1630 Braşov – Bucureşti are 25 de minute de întârziere, iar IR 1582 Constanţa – Bucureşti Nord 20 minute.

Trenul IR 10072 (Transferoviar) de la Galaţi are 20 de minute de întârziere, la fel şi IRN 473 Budapesta Keleti – Bucureşti Nord şi IC 552 Suceava – Bucureşti Nord.

De asemenea, sunt întârzieri şi la plecările din Gara de Nord.

De exemplu, trenul IR 1623 spre Sibiu trebuia să plece la ora 9:57 (35 de minute de întârziere), iar IR 1585 Bucureşti – Constanţa înregistrează deja 15 minute.

Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce face Eliza, fiica Adrianei Iliescu, de când a devenit studentă. Ipostaza în care a fost surprinsă tânăra în drum spre facultate

Publicat

ce face eliza, fiica adrianei iliescu, de când a devenit

Eliza Iliescu, fiica Adrianei Iliescu, este o studenta model care pune foarte mare accent pe educație. Adolescenta a absolvit liceul anul trecut cu media 9,50 și a decis să se înscrie la două facultăți. Cum a fost surprinsă Eliza de când a devenit studentă?

Eliza Iliescu, studentă în toată regula

Eliza Iliescu se confruntă cu prima ei sesiune de examene la facultate, sesiune pe care se concentrează foarte mult, iar dovadă sunt imaginile surprinse de paparazzii SpyNews.ro. Fata își dorește să calce pe urmele mamei și vrea să devină profesoară de limba și literatura română și de limba engleză.

Adriana Iliescu a mărturisit ca fiica ei s-a înscris la două facultăți după ce a absolvit liceul cu 9,50. Chiar dacă îi este greu să învețe, deoarece urmează cursurile a două facultăți, Eliza face…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Trafic OPRIT pe DN13E în Covasna. O cisternă încărcată cu lapte s-a răsturnat pe șosea

Publicat

politia general

Traficul este oprit, sâmbătă la amiază, pe DN13E în județul Covasna, din cauza unui accident rutier. O cisternă încărcată cu lapte s-a răsturnat pe șosea.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 13E, localitatea Reci, județul Covasna.

Din primele informații, o cisternă încărcată cu lapte s-a răsturnat pe suprafața carosabilă.

Circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

”Nu sunt victime”, au transmis polițiștii.

Se estimează reluarea traficului în 60 de minute.

Citește mai departe

EVENIMENT

Descoperire fascinantă în adâncul oceanului unde s-a scufundat Titanicul. Oamenilor de știință nu le-a venit să creadă

Publicat

descoperire fascinantă în adâncul oceanului unde s a scufundat titanicul. oamenilor

O descoperire fascinantă a fost făcută de către o echipă de oameni de știință condusă de Universitățile din Carolina de Sud și Washington din Statele Unite. Cercetătorii au rămas uimiți de cele găsite pe fundul Oceanului Atlantic, acolo unde s-a scufundat ți Titanicul.

Oraș pierdut descoperit în adâncurile Oceanului Atlantic

Oamenii de știință au ajuns în adâncurile Oceanului Atlantic cu o navă de cercetare, astfel descoperind un adevărat „oraș pierdut” la circa 700 de metri adâncime. Orașul cuprinde un ecosistem nou pentru oamenii de știință, compus din turnuri gigantice din calcit și carbonat. Acestea au zeci de metri înălțime.

Este un peisaj marin nemaivăzut de experții și se află în mijlocul Oceanului Atlantic. În această zonă se află și un munte subacvatic situat la vest de…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe