Connect with us

EVENIMENT

Impozite mai mari și de 4,8 ori la microîntreprinderi, de la 1 ianuarie 2024. Ministrul Finanțelor a anunțat noile praguri

Publicat

impozite mai mari și de 4,8 ori la microîntreprinderi, de

Ministrul Finanțelor a anunțat pragurile pentru impozitarea microîntreprinderilor ce vor fi aplicate din 1 ianuarie 2024. Microintreprinderile cu rentabilitate de peste 30% vor plăti impozitul cu aproape 5 ori mai mare față de cât plăteau până acum.

Microintrepriderile cu peste 30% rentabilitate, vor trece trece la impozit pe profit de 16%, pe motiv că fac ”optimizare fiscală”.

Pragurile pentru impozitarea microîntreprinderilor, , au fost prezentate de ministrul Finanțelor,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Jandarmeria Cluj recrutează tineri care vor o carieră militară. Câte posturi se scot la concurs în școlile de profil

Publicat

recrutare aprilie e1713975909369.jpeg

Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj desfășoară, în perioada 24 aprilie – 14 mai, o nouă campanie de recrutare pentru tinerii care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română, sesiunea de admitere aprilie-iulie 2024.

La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”  Drăgășani  sunt scoase la concurs un număr de 350 locuri, din care 3 sunt destinate  cetățenilor  de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate, iar la Școala…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un șofer lăsat fără carnet de polițiștii din Alba a mers la Judecătoria Sebeș. Mașina pe care o conducea avea probleme tehnice

Publicat

un șofer lăsat fără carnet de polițiștii din alba a

Un șofer care a fost amendat de polițiști, după ce a fost tras pe dreapta pe Autostrada A1, pe raza județului Alba, a mers în instanță. Motivul? A vrut să scape de amenda de 1305 lei și să nu i se confiște carnetul pentru 90 de zile. 

Acesta a fost sancționat după ce la inspecția autoutilitarei pe care o conducea au fost descoperite mai multe probleme tehnice.

Șoferul a spus că nu a știut de problemele mașinii. Sancționarea a avut loc în data de 9 martie 2022. O…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pro Infrastructură: Licitația tronsonului 2 al centurii metropolitane, ANULATĂ de Primăria Cluj. Ofertanții nu știu nimic

Publicat

centura 1.jpg

Asociația Pro Infrastructură a anunțat că licitația pentru tronsonul 2 al centurii metropolitane a Clujului a fost anulată din nou. Contactați de Cluj24, patronii a două firme din asocierea care a depus oferte spun că nu știu nimic despre anulare.

Asociația Pro Infrastructura a arătat, pe rețelele de socializare, că Primăria Cluj-Napoca ar fi descalificat oferta depusă de asocierea condusă de CON A pentru lucrările la tronsonul 2 al centurii metropolitane.

Pro…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Târg de Paște la Ighiu organizat duminică, de Florii: Produse tradiționale, dansuri populare și obiecte de artizanat

Publicat

târg de paște la ighiu organizat duminică, de florii: produse

Târgul de Paște de la Ighiu va fi organizat duminică, 28 aprilie de florii. Acesta va avea loc în mijlocul comunei. Organizatorii au transmis pentru alba24.ro că la târg vor fi prezenți producători locali cu produse tradiționale și cu obiecte de artizanat. 

De asemene va avea loc și un moment artistic.

Ce au transmis organizatorii

”Descoperiți farmecul sărbătorilor pascale prin produse locale și tradiționale care vă vor încânta simțurile. Veți găsi de la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe