Connect with us

EVENIMENT

Încă o țară relaxează restricţiile privind intrarea în ţară şi utilizarea măştii sanitare

Publicat

coronavirus china sursa digi24 590x354

Turiştii care călătoresc în Thailanda vor trebui de la 1 iulie să prezinte doar certificatul de vaccinare anti-COVID-19 sau un test cu rezultat negativ, a anunţat vineri Guvernul de la Bangkok, care a decis, de asemenea, să renunţe la obligativitatea de purtare a măştilor sanitare în spaţiile publice, informează DPA.

Turiştii care călătoreau în Thailanda erau obligaţi până acum să se înregistreze online pentru a obţine un permis sanitar valid şi să cumpere o asigurare medicală care să acopere costurile generate de o posibilă infectare cu noul coronavirus şi carantina aferentă. Aceste restricţii vor fi anulate.

Numărul cazurilor de COVID-19 a scăzut constant în această ţară în ultimele săptămâni. Vineri, autorităţile sanitare thailandeze au raportat aproximativ 1.900 de cazuri şi 19 decese asociate COVID-19 în ultimele 24 de ore.

 

Încă o țară relaxează restricţiile privind intrarea în ţară şi utilizarea măştii sanitare: speră să atragă mai mulţi turişti

Ca urmare, Guvernul de la Bangkok a decis ca barurile şi alte unităţi de divertisment să nu mai fie obligate să se închidă la miezul nopţii şi vor putea să funcţioneze până la ora locală 02:00 începând din data de 1 iulie.

De asemenea, măştile sanitare nu mai sunt obligatorii în spaţiile publice.

Thailanda speră că relaxarea acestor restricţii va atrage mai mulţi turişti. Ministrul Turismului din această ţară, Phiphat Ratchakitprakarn, a spus că Thailanda speră să primească cel puţin 7,5 milioane de turişti până la sfârşitul anului.

Industria turismului are o importanţă uriaşă pentru economia thailandeză. În 2019, anul care a precedat pandemia de coronavirus, ce a afectat grav acest sector de activitate, 40 de milioane de persoane au călătorit în Thailanda, o ţară ale cărei plaje, temple şi regiuni acoperite de junglă sunt foarte apreciate de pasionaţii de călătorii şi de vacanţe. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Bărbat LOVIT de mașină pe strada Primăverii din Cluj-Napoca. Acesta primește ÎNGRIJIRI medicale de la SMURD

Publicat

isu.jpg

Un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost lovit de o mașină, joi, pe str. Primăverii din Cluj-Napoca. Acesta este conștient și a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Primăverii. Echipajul SMURD acorda îngrijiri medicale unui pieton, conștient și cooperant.

Bărbat LOVIT de mașină pe strada Primăverii din Cluj-Napoca. Acesta…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricţii de circulaţie în Ungaria pentru autovehiculele de mare tonaj, în perioada Sărbătorilor Pascale Catolice

Publicat

restricţii de circulaţie în ungaria pentru autovehiculele de mare tonaj,

Restricţii de circulaţie în Ungaria, pentru autovehiculele de mare tonaj (peste 7,5 tone) în perioada Sărbătorilor Pascale Catolice (28 martie – 1 aprilie), au transmis reprezentanții CNAIR.

CNAIR informează participanții la trafic care derulează operațiuni de transport rutier internațional de marfă prin punctele de trecere a frontierei cu Ungaria, că în perioada: 28 martie (joi), ora 22:00 – 29 martie (vineri), ora 22:00 și 30 martie (sâmbătă), ora 22 – 01 aprilie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Hidroelectrica va repartiza tot profitul către acționari. Statul va lua cea mai mare parte din bani

Publicat

hidroelectrica va repartiza tot profitul către acționari. statul va lua

Hidroelectrica va repartiza tot profitul către acționari. Compania națională a transis că 100% din profitul net de 6,3 miliarde de lei realizat anul trecut, va fi distribuit.

Amintim că statul român este acționar majoritar al companiei, cu 80% din acțiuni, în timp ce restul de 20% din acțiuni sunt tranzacționate pe bursă.

Astfel, statul român va încasa peste 5 miliarde lei de la companie, scrie Economedia.

Valoarea totală a dividendului brut propus este de 6.292.900.952 RON,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ecograf performant la Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș. Servicii medicale oferite pentru adulți și copii

Publicat

ecograf performant la centrul de sănătate multifuncțional ocna mureș. servicii

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia continuă investițiile în aparatură medicală de ultimă generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai înaltă calitate.

Recent, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș a fost achiziționat un ecograf performant care va facilita efectuarea de consultații și investigații medicale în specialitatea Medicină Internă. Ecograful este echipat cu sondă de ecografie cardiacă, ceea ce va permite efectuarea de ecografii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe