Connect with us

EVENIMENT

Încă cinci persoane infectate cu noul coronavirus au murit. Numărul total al deceselor în România a ajuns la 1007

PublicatGrupul de Comunicare Strategică a anunțat miercuri, 13 mai 2020, că încă cinci persoane infectate cu noul coronavirus au murit. Astfel, numărul total al deceselor în România din cauza coronavirusului a ajuns la 1.007. 

Deces 1003

Bărbat, 63 ani, județ Dâmbovița.

Dată confirmare: 12.05.2020.
Dată deces: 12.05.2020.
Comorbidități: HTA, Cardiomiopatie dilatativa, Diabet zaharat tip II,Insuficiență renală cronică, Obezitate.

Deces 1004

Femeie, 77 ani, județ Covasna.

Dată confirmare: 11.05.202.
Dată deces: 12.05.2020.
Comorbidități: HTA, BPOC, Obezitate gr I.

Deces 1005

Femeie, 84 ani, județ Mures. Beneficiar Casa de vârstnici

Dată confirmare: 01.05.2020.
Dată deces: 12.05.2020.
Comorbiditati: HTA, Diabet zaharat tip II, Poliartrită reumatoidă, Demență Alzheimer

Deces 1006

Bărbat, 77 ani, județ Cluj.

Dată confirmare: 25.04.2020.
Dată deces: 12.05.2020.
Comorbidități: Fibrilație atrială, HTA, CIC, Diabet zaharat tip II.

Deces 1007

Femeie, 90 ani, județ Prahova.

Dată confirmare: 12.04.2020.
Dată deces: 12.05.2020.
Comorbidități: afecțiune cardiacă.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENT

Mesajul tulburător al unui polițist, în urma unui accident provocat de un tânăr care s-a urcat beat la volan: ”Acum acești ochi s-au închis pentru totdeauna”

Publicat

accident mortal

Un polițist dintr-o localitate din județul Neamț a postat pe pagina de Facebook un mesaj tulburător, încercând să tragă un semnal de alarmă referitor la tragediile provocate din cauza consumului de alcool la volan.

Polițistul dă exemplu un tragic accident rutier produs în localitatea Dămuc din județul Neamț, din cauza unui tânăr care a coondus sub influența băuturilor alcoolice. În urma accidentului, un tânăr – pasager în mașină – a decedat, iar șoferul este în stare gravă.

Citește și FOTO: Accident mortal în Neamț. Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața, după impactul violent între un autoturism și un camion

Iată postarea polițistului:

”Vă rog să vă uitați în ochii acestui tânăr! Sunt frumoși, nu? Mai bine zis, au fost frumoși. Acum acești ochi s-au închis pentru totdeauna. Pentru acest tânăr frumos, care avea o viață de trăit, s-a stins lumina.

Nu vreau să fiu în pielea părinților săi și nu doresc asta nici dușmanilor. Singurul lor copil, lumina ochilor lor s-a stins pe vecie. Doare, iar această durere, doar Dumnezeu o mai poate alina.

În dimineața zilei de 31 mai, Ionuț Cozma, de 26 de ani din comuna Dămuc, a plecat la Ceruri în urma unui tragic accident rutier, provocat de un un alt tânăr, care consumase băuturi alcoolice după o noapte de distracție.

Iată, dragii noștri copii, tineri, prieteni, unde duce alcoolul, oboseala la volan și teribilismul.

Unul în pământ și celălalt (dacă scapă cu viață) în pușcărie.

Ca polițist în Dămuc, cunosc ambele familii, vecini, oameni credincioși și gospodari. Eu personal le-am atras atenția celor 2 tineri, așa cum fac cu mulți alții, să nu consume băuturi alcoolice, încercând să-i responsabilizez și chiar am recurs mai demult la a-l sancționa pe conducătorul auto, autor al tragicului accident. Dar n-a fost de ajuns.

Acum e târziu, iar timpul nu mai poate fi dat înapoi. Ce păcat! Ce folos că ai de toate, dar n-ai…minte? Acum trei săptămâni, aflându-mă de serviciu, într-o noapte am identificat un alt tânăr de 21 de ani, care conducea un autoturism având….1,20 mg alcool în sânge.

Sigur, au început negocierile. Deoarece i-am reținut tânărului permisul de conducere și i-am întocmit dosar penal, mi s-a reproșat că-i fac rău.Eu am replicat că prin acel dosar penal, poate i-am salvat viața.Da. Așa este.

Vă rog, dragi tineri! Învățați din aceste tragedii. Înainte de a pune paharul la gură, amintiți-vă că aveți acasă părinți, care suferă și nu adorm până nu vă știu în siguranță.

Înainte de a consuma alcool sau droguri, amintiți-vă de această poză în care Ionut Cozma privea cu speranță către viitor, iar de astăzi va fi…pământ.

Vă implor, dragi copii, ca polițist și ca părinte, renunțați la alcool și droguri și gândiți-vă că într-o fracțiune de secundă ați pierdut tot și veți deveni pământ, la fel ca Ionuț.

Nu vreau să vă sperii prin această postare, vreau doar să vă responsabilizez, iar atunci când vă opresc în trafic, să ne zâmbim și să ne salutăm reciproc pentru că viața este prea frumoasă pentru a alege…moartea.

Ionuț, îmi pare rău și scriu aceste rânduri cu lacrimi în ochi, deoarece și eu am 2 băieți că și tine și sunt părinte, ca și părinții tăi, care se vor usca de dorul tău.

DUMNEZEU SĂ TE IERTE! Ai fost un copil bun, dar destinul a fost altul.

Să le dea Dumnezeu putere părinților tăi-Manole și Ileana, să reziste.De acum, vor trăi cu această rană, ce nu se va mai vindeca niciodată.În încheiere, vă rog, dragi copii să deschideți ochii, iar prin tot ceea ce faceți, să nu lăsați alcoolul și drogurile să vi-i închidă.

sursa: Facebook/ Ciurea Ciprian

Citește mai departe

EVENIMENT

Pentru a șasea oară, starea de urgență din Spania, prelungită cu încă două săptămâni

Publicat

coronavirus sursa cronista.com

Prim-ministrul spaniol Pedro Sanchez a anunţat că va cere parlamentului să prelungească cu încă două săptămâni starea de alertă instituită pentru a încetini epidemia de coronavirus până la 21 iunie, urmând să ridice apoi progresiv restricţiile de deplasare impuse compatrioţilor săi, a relatat publicaţia El Pais, citată de Reuters şi AFP.

Sanchez a făcut acest anunţ în timpul unei videoconferinţe cu guvernatorii regionali, precizând că aceasta ar fi ultima prelungire de termen, dată fiind ameliorarea situaţiei sanitare.

“Mai avem nevoie de o ultimă prelungire de 15 zile a stării de alertă” care trebuia să ia sfârşit la 7 iunie, a declarat premierul socialist într-o conferinţă de presă, exprimându-şi satisfacţia că ţara este “pe punctul de a ajunge într-un port bun” ieşind total din izolare.

Această prelungire cu două săptămâni a stării de alertă, a şasea de la începutul regimului de izolare, ar trebui să fie ratificată miercuri de Camera Deputaţilor. Guvernul minoritar al lui Sanchez va putea conta pe absenţa reprezentanţilor partidului separatist catalan Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) şi pe sprijinul naţionaliştilor basci, formaţiuni cu care premierul socialist a încheiat acorduri sâmbătă.

ERC, care dispune de 13 de deputaţi, a reafirmat sâmbătă că se va abţine de la vot, conform unui înalt responsabil al acestui partid, ceea ce ar permite guvernului de stânga să treacă moţiunea. ERC a declarat că se va abţine de la vot cu “condiţia că aceasta să fie ultima prelungire a stării de alertă”.

La jumătatea lunii mai, Sanchez încercase să prelungească această măsură de excepţie timp de o lună până la sfârşitul lunii iunie, dar trebuise să-şi reducă pretenţiile la două săptămâni pentru a-şi asigura de această dată sprijinul unui partid liberal în parlament.

Decretată în 14 mai, starea de urgenţă a permis guvernului să-şi asume competenţe într-o ţară foarte descentralizată şi să limiteze circulaţia persoanelor în unul din regimurile de izolare cele mai stricte în lume, iar de acum încolo o ieşire din izolare progresivă.

Spania, una din ţările cele mai îndoliate din lume de pandemie cu peste 27.000 de morţi, a început în ultimele săptămâni această ieşire din izolare prin etape care urmau să se încheie la sfârşitul lunii iunie sau cel mai târziu la începutul lunii iulie, în funcţie de regiuni.

Spania nu a mai raportat decât patru noi decese sâmbătă, număr care a ridicat bilanţul la 27.125 de morţi de la începutul pandemiei.

Până la sfârşitul acestei ieşiri din izolare, spaniolii nu au dreptul să-şi părăsească regiunile. AGERPRES

Citește mai departe

EVENIMENT

1-7 iunie: VREMEA în fiecare județ din România. Săptămâna extremelor: de la 3 grade la 33 de grade Celsius, într-o săptămână

Publicat

vremea harta romania

Prima săptămână a lunii iunie va fi una a extremelor, cu diferențe mari de temperaturi. Dacă în primele zile va fi rece, cu minime de 3 grade Celsius în Harghita și până la 7-10 grade în restul țării, abia la sfârșitul săptămânii vremea se încălzește și norii dispar. În week-end vom ajunge la temperaturi de vară care în unele zone vor trece de 30 de grade Celsius.

Vă prezentăm prognoza meteo pentru perioada 1-7 iunie în toate județele țării:

Alba – Alba Iulia

Sunt anunțate ploi, mai ales în prima parte a săptămânii. Până miercuri, temperaturile sunt destul de scăzute, cu minime de 6-8 grade Celsius, iar maximele nu vor depăși 18 grade Celsius. De joi, se încălzește treptat, iar până duminică vom avea parte de temperaturi ce nu mai coboară sub 12 grade Celsius, iar maximele pot ajunge până la 28 de grade Celsius. În week-end vom avea parte de vreme frumoasă, însă sunt posibile și câteva ploi.

 Arad – Arad

În prima parte a săptămânii nu scăpăm de ploi, iar temperaturile se încadrează între 7 grade Celsius – minime – și 22 de grade Celsius – maxime. Vom avea parte de un week-end cu vreme frumoasă, posibil să scăpăm de ploi, iar temperaturile maxime vor ajunge până la 27 de grade Celsius.

Argeş – Piteşti

Rece în prima parte a săptămânii, cu ploi în fiecare zi și temperaturi maxime ce nu trec de 21 de grade Celsius. În weeke-end se încălzește și scăpăm de ploi, însă vor mai fi ocazional câteva averse. În week-end temperaturile vor atinge 30-32 de grade Celsius.

Bacău – Bacău

Până joi nu scăpăm de ploi, iar vremea va fi destul de rece pentru această perioadă, cu temperaturi între

6-19 grade Celsius. În week-end se încălzește, minimele nu vor coborî mai jos de 14 grade Celsius, iar maximele ajung până la 28 de grade Celsius. Este posibil să avem parte de un week-end fără ploi.

Bihor – Oradea

Până joi nu scăpăm de ploi, oar vremea va fi rece pentru această perioadă din an, cu temperaturi minime de 6 grade Celsius, iar maxime de 23 de grade Celsius. Începutul de week-end aduce vreme mai frumoasă, vom avea parte de soare și maxime ce ating 27 de grade Celsius. Se pare că este posibil să fie o aversă sau furtună și în zilele de week-end.

Bistriţa-Năsăud – Bistriţa

În prima parte a săptămânii nu scăpăm de ploi. Va fi rece, cu temperaturi minime de 5 grade Celsius și maxime de 19 grade Celsius. De joi se încălzește, iar în week-end ne vom bucura de soare. Se încălzește treptat, iar până duminică vor fi 30 de grade Celsius. Totuși, sunt posibile câteva averse.

Botoşani – Botoşani

Sunt prognozate averse în prima parte a săptămânii, iar temperaturile vor fi cuprinse între 7 grade Celsius și 17 grade Celsius. Week-end-ul va fi frumos, cu soare și temperaturi ce ajung până la 28 de grade Celsius.

Braşov – Braşov

În prima jumătate a săptămânii vremea va fi rece, cu minime de 5 grade Celsius, iar maximele nu vor depăși 16 grade Celsius. De vineri ploile se răresc, se încălzește treptat, iar până duminică temperaturile maxime ajung până la valori de 27 de grade Celsius. Vom avea un week-end lipsit de ploi.

Brăila – Brăila

Plouă în prima parte a săptămânii, iar temperaturile vor fi reduse, cu minime de 9 grade Celsius și maxime ce nu vor depăși 20 de grade Celsius. De joi, se răresc și ploile, iar temperaturile cresc, așa încât la sfârșit de săptămână maximele vor atinge valori de 33 de grade Celsius

București

În prima parte a săptămânii sunt prognozate ploi aproape zilnic. Va fi rece, cu temperaturi minime de 7 grade Celsius și maxime de 22 de grade Celsius. Se încălzește din a doua parte a săptămânii, iar până duminică termometrele vor arăta valori maxime de 30 de grade Celsius. Se așteaptă un week-end cu câteva ploi răzlețe.

Buzău – Buzău

Nu scăpăm de ploi în prima parte a săptămânii. Va fi rece, cu minime de 7 grade Celsius și maxime de 20 de grade Celsius. Începând de joi se încălzește și precipitațiile se reduc treptat. Temperaturile vor ajunge la sfârșit de săptămână până la 33 de grade Celsius.

Caraş-Severin – Reşiţa

Va fi nefiresc de frig la începutul săptămânii, cu temperaturi minime ce coboară până la 3-4 grade Celsus și maxime ce nu trec de 13 grade Celsius. Vor și fi și averse, aproape în fiecare zi, până joi. Abia în week-end se încălzește cât de cât, maximele vor ajunge până la 24 de grade Celsius. Tot în week-end vom scăpa și de ploi.

Călăraşi – Călăraşi

Vom avea parte de ploi în prima parte a săptămânii, iar temperaturile vor varia între 11 grade Celsius – minimele – și 21 de grade maximele. De joi vor mai fi doar câteva averse, iar week-end-ul aduce vreme frumoasă, cu soare. Urcă și mercurul în termometre: maximele vor ajunge până la 35 de grade Celsius. Duminică, e posibilă o furtună.

Cluj – Cluj Napoca

Va fi rece și vor fi averse zilnic, în prima parte a săptămânii. Temperaturile minime vor fi de 7 grade Celsius și maximele nu vor trece de 20 de grade Celsius. De joi de schimbă vremea; se încălzește treptat, cu maxime ce ajung duminică până la 26 de grade Celsius și vom scăpa de ploi.

Constanţa – Constanţa

Sunt așteptate averse și furtuni până joi. Vremea va fi destul de rece pentru această perioadă, cu minime de 10 grade Celsius și maxime de 22 de grade Celsius. În week-end vremea va fi frumoasă, se încălzește și vom scăpa de ploi. Temperaturile maxime vor ajunge până la 26 de grade Celsius.

Covasna – Sfântu Gheorghe

Meteorologii estimează ploi în primele trei zile ale săptămânii, cu vreme rece, când temperaturile minime coboară până la 5 grade Celsius și nu vor trece de 15 grade Celsius. De joi începe să se încălzească, iar până duminică treptat temperaturile ajung până la 27 de grade Celsius. Posibil să avem un week-end fără ploi.

Dâmboviţa – Târgovişte

Va fi rece la începutul săptămânii, cu minime de 7 grade Celsius și maxime ce nu trec de 20 de grade Celsius. Sunt prognozate ploi, până miercuri. De joi, se încălzește, iar în week-end va fi frumos, cu temperaturi de 28 de grade Celsius.

Dolj – Craiova

Până joi va ploua aproape zilnic, iar temperaturile vor fi modeste pentru această perioadă din an, cu valori minime de 7 grade Celsius și maxim de 20 de grade Celsius. Abia de joi se va încălzi și se reduc și perioadele de ploaie. În Week-end va fi timp frumos, cu temperaturi de 30 de grade Celsius.

Galaţi – Galaţi

În prima parte a săptămânii continuă ploile și vom avea temperaturi destul de scăzute, cu minime de 8 grade Celsius și maxime de 21 de grade Celsius. Din a doua parte a săptămânii se încălzește și scăpăm de ploi. Week-end-ul aduce temperaturi maxime de 33 de grade. Totuși, mai sunt posibile averse scurte și chiar o furtună, în ultima zi a săptămânii.

Giurgiu – Giurgiu

Urmează trei zile cu averse și temperaturi coborâte, cu minime de 9 grade Celsius și maxime de 21 de grade Celsius. De joi ploile se reduc, se încălzește simțitor, așa încât ne vom bucura de week-end, când mercurul din termometre va arăta valori de 32 chiar 34 de grade Celsius. Duminică, posibil o furtună.

Gorj – Târgu Jiu

Sunt prognozate averse și furtuni în prima parte a săptămânii, iar vremea va fi destul de rece. Vor fi minime de 5 grade Celsius și maxime de 20 de grade Celsius. Totuși, de joi se schimbă vremea: nu mai plouă și se încălzește. În week-end temperaturile maxime ating 32 de grade Celsius.

Harghita – Miercurea Ciuc

Va fi o săptămână cu două anotimpuri: în prima parte va fi foarte rece, cu averse însoțite de temperaturi minime ce ajung la 3 grade Celsius și maxime ce nu trec de 13 grade Celsius. Apoi de joi se încălzește în fiecare zi, așa încât până duminică temperaturile maxime vor ajunge la 26 de grade Celsius. În week-end scăpăm și de ploi, însă e posibil ca duminică să avem o furtună.

Hunedoara – Deva

Primele zile de vară se anunță destul de reci, cu ploi și temperaturi minime de 6 grade Celsius și maxime de 19 grade Celsius. Apoi se încălzește treptat, până când în week-end vom avea maxime de 25, chiar 30 de grade Celsius. Ultima zi a săptămânii aduce o furtună,

Ialomiţa – Slobozia

Meteorologii anunță în prima parte a săptămânii posibile averse zilnic. Temperaturile vor fi cuprinse între 10 grade minime și 21 maxime. De joi se încălzește și scăpăm de ploi. Vom avea un week-end frumos, iar dunminică vor fi 35 de grade Celsius și posibil o furtună,

Iaşi – Iaşi

Până joi nu scăpăm de ploi și frig. În prima parte a săptămânii mercurul din termometre va arăta valori maxime ce nu trec de 18 grade Celsius. De joi vremea se schimbă: ploile vor fi tot mai puține și se încălzește până la 27 de grade Celsius.

Ilfov – Buftea

Furtunile și ploile continuă până joi, În primele zile temperaturile vor fi cuprinse între 9 și 21 de grade Celsius. Apoi se încălzește treptat, așa încât vom avea un week-end frumos, cu soare și maxime ce ajung până la 30 de grade Celsius. Totuși, e posibil o furtună duminică.

Maramureş – Baia Mare

Început de săptămână răcoros, cu ploi și temperaturi minime de 6 grade Celsius și maxime de 19 grade Celsius. De vineri se mai încălzește, însă sunt așteptate câteva ploi și în week-end. Sfârșitul de săptămână va fi totuși mai cald. Maximele vor ajunge până la 25 de grade Celsius.

Mehedinţi – Drobeta Turnu Severin

Ploi și furtuni sunt prognozate în prima parte a săptămânii, cu temperaturi minime de 6 grade Celsius și maxime de 22 grade Celsius. De joi se mai încălzește și se răresc și ploile. Ultimele zile din săptămână vor fi frumoase, cu temperaturi ce ajung până la 33 de grade Celsius. Duminică, posibil o furtună.

Mureş – Târgu Mureş

Până joi nu scăpăm de ploi, iar acestea aduc cu ele temperaturi destul de mici, cu maxime ce nu trec de 18-20 de grade Celsius. Totuși, se încălzește în week-end, când vom scăpa și de ploi, iar mercurul în termometre va arăta valori de 26-28 de grade Celsius.

Neamţ – Piatra Neamţ

În primele trei zile continuă ploile și vremea rece. Vom avea temperaturi minime de 5-6 grade Celsius și maxime de 14-17 grade Celsius. De joi începe schimbarea: se încălzește treptat, așa încât vom avea un sfârșit de săptămână minunat, cu maxime ce ajung până la 26 de grade Celsius.

Olt – Slatina

Câteva averse și furtuni sunt prognozate de meteorologi în primele zile, iar temperaturile maxime nu vor trece de 20-21 de grade Celsius. Însă de vineri se schimbă vremea, scăpăm de ploi și soarele va aduce temperaturi de 30 de grade Celsius.

Prahova – Ploieşti

Primele zile de vară vor fi de fapt ca primăvara, cu averse, nebulozitate variabilă și temperaturi destul de mici. Apoi, spre week-end se încălzește, ploile vor fi tot mai puține și temperaturile ating valori de 27 grade Celsius.

Satu Mare – Satu Mare

Jumătate din săptămână va fi la fel ca ultima perioadă, cu câteva averse zilnic și temperaturi destul de scăzute pentru această dată. Apoi, de vineri se încălzește și scăpăm de ploi, iar temperaturile maxime vor ajunge până la 27 grdae Celsius.

Sălaj – Zalău

Încă patru zile mai avem de suportat ploaia și temperaturile scăzute, când minimele vor fi de 5 grade Celsius și maximele nu depășesc 18 grade Celsius. Abia spre sfârșitul săptămânii începe să se încălzească, iar ploile se răresc. Week-end-dul va fi frumos, cu temperaturi maxime ce ating 26 de grade Celsius.

Sibiu – Sibiu

În prima parte a săptămânii vom avea parte de frig și ploi, cu temperaturi minime de 4 grade Celsius și maxime ce nu depășesc 20 de grade Celsius. De joi vremea devine frumoasă, scăpăm și de ploi, iar utlimele zile ale săptămânii aduc timp frumos, cu soare și temperaturi ce ajung până la 27 de grade Celsius. Duminică, posibil o furtună.

Suceava – Suceava

Primele zile ale săptămânii aduc cu ele ploi și vreme rece, cu temperaturi minime de 6 grade Celsius și maximele nu vor trece de 15 grade Celsius. De joi se schimbă vremea: scăpăm de ploi și se încălzește treptat, până când vom avea temperaturi maxime de 26 grade Celsius.

Teleorman – Alexandria

Sunt așteptate în continuare averse și furtuni, iar temperaturile maxime nu trec de 22 de grade Celsius De joi însă vremea se schimbă. Se încălzește treptat până când, în week-end, vom avea maxime de 35 de grade Celsius.

Timiş – Timişoara

Săptămâna va fi împărțită în două: în prima jumătate continuă ploile și va fi destul de răcoare, apoi spre sfârștitul săptămânii treptat se încălzește. În doar câteva zile, de la temperaturi de 18 grade Celsius vom ajunge la 30 de grade Celsius.

Tulcea – Tulcea

Până joi sunt așteptate în continuare ploi, iar temperaturile nu trec de 23 de grade Celsius. Însă vom avea parte de un week-end minunat, cu soare și fără ploi. Maximele vor atinge, în week-end, 30 de grade Celsius.

Vaslui – Vaslui

Prima parte a săptămânii aduce în continuare ploi și vreme rece pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16-22 de grade Celsius. Vremea se schimbă însă de vineri, când se încălzește și nu va mai ploua. Temperaturile maxime vor ajunge la 28 de grade Celsius.

Vâlcea – Râmnicu Vâlcea

Continuă ploile și în primele zile ale săptămânii și nu vom scăpa nici de ploi. Temperaturile nu cresc mai mult de 21 de grade Celsius. Abia de joi începe să se încălzească, iar ploile vor fi mai puține. În week-end va fi frumos, iar mercurul în termometre va ajunge, duminică, la 32 de grade Celsius.

Vrancea – Focşani

Până joi nu scăpăm de ploi, iar vremea va fi destul de rece, cu temperaturi minime de 7 grade Celsius și maxime de 20 de grade Celsius. În schimb, de vineri va fi frumos, se va încălzi treptat, până când temperaturile maxime vor ajunge la 31 de grade Celsius. Se reduc și șansele de ploaie.

Sursa accuweather

Citește mai departe

EVENIMENT

Poliţiştii au dat, sâmbătă, peste 140 de amenzi în valoare de 109.900 de lei. Un număr de 44 de persoane, introduse în carantină

Publicat

controale politia

Poliţiştii şi jandarmii au aplicat, în ultimele de 24 de ore, 141 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 109.900 de lei pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, a informat, duminică, Grupul de Comunicare Strategică.

Au fost constatate, sâmbătă, 4 infracţiuni pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 Cod Penal. Totodată, 44 de persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu sau a carantinei au fost introduse în carantină instituţionalizată pentru 14 zile sau a fost dispusă măsura carantinării instituţionalizate pentru o nouă perioadă de 14 zile. AGERPRES

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate