Connect with us

EVENIMENT

Incendiu cu degajări mari de fum la un operator economic din Timișoara. În clădire se aflau peste 160 de angajați. Cinci persoane, transportate la spital

Publicat

nou pompieri general noaptea
arhiva foto

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit, miercuri seară, la un operator economic de pe strada Polonă, nr 4, din Timișoara. Incendiul se manifesta cu degajări mari de fum, existând posibilitatea ca în interior să fie persoane surprinse.

Potrivit ISU Timiș, apelul la numărul 112 a venit  miercuri seara, în jurul orei 20:30.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de primă intervenție și comandă, 5 autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime, 3 echipaje SMURD și un efectiv de 35 de pompieri.

UPDATE:

Incendiul a fost lichidat la ora 23:00. Pompierii lucrează în continuare pentru evacuarea fumului, identificarea focarelor ascunse și înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Focarul de incendiu s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

În urma incendiului au ars mase plastice, material lemnos și alte materiale.

”Referitor la cauza probabilă a incendiului, aceasta se va stabili după ce vor fi efectuate cercetări la fața locului”, au precizat reprezentanții ISU Timiș.

Sosiți la fața locului, pompierii au constatat că există o degajare mare de fum, fără flacără, la o hală de procesare cu o suprafață de aproximativ 3000 mp. S-au constatat echipe de căutare-salvare în interiorul halei pentru identificarea posibilelor victime și focarelor.

Incendiu cu degajări mari de fum la un operator economic din Timișoara. Peste 150 de persoane au ieșit în siguranță din clădire

A fost identificată o persoană de sex feminin, conștientă și cooperantă care a fost extrasă de către pompieri și predată unui echipaj medical.
De asemenea, alte 4 persoane care s-au autoevacuat din zona inundată de fum au primit îngrijiri medicale de la echipajele sosite la fața locului.

Cele cinci persoane au fost transportate la spital pentru tratament de specialitate.

Din primele informații, pe tura de serviciu se aflau 169 de angajați care s-au autoevacuat în siguranță.

”În acest moment a fost identificat un focar de incendiu, se lucrează pentru lichidarea acestuia”, au precizat reprezentanții ISU Timiș.

Știre in actualizare

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată de Tribunalul Cluj la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru luare de mită

Publicat

sorina pintea.jpg

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății a fost condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru luarte de mită în formă continuată. Suma cerută pe când era manager al Spitalului de Urgență din Baia Mare se ridică la 130.000 de euro.

Sentința a fost dată vineri de magistrații de la Tribunalul Cluj. Sorina Pintea nu a recunoscut faptele.

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată de Tribunalul Cluj la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. 192 de tineri au absolvit astăzi Școala de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca

Publicat

absolventi scoala de politie 11.jpeg

Un număr de 192 de tineri au absolvit, vineri, cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, specializarea Ordine Publică.

Tinerii absolvenți își vor începe cariera de polițiști luni, 29 aprilie, la unitățile teritoriale, conform repartiției. Din cea de-a 23-a promoție de elevi au făcut parte 30 de femei și 162 de bărbați.

agenti de agențiagenti de agenți

La ceremonia de la Școala de Agenți de Poliție în cadrul căreia noii polițiști au depus…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Viorel Băltărețu: Clujul e întârziat în dezvoltare. Cu 15 până la 20 de ani

Publicat

viorelbal.jpg

“Un Cluj sănătos economic înseamnă că toți locuitorii lui au, datorită locului de muncă sau afacerii proprii, o viață tihnită: o locuință, un salariu decent, economii. Apoi, mai înseamnă ca au parte de servicii publice de calitate, de la infrastructură, salubritate, sănătate și educație, până la mediu și funcționari care îi tratează cu respect. Asta e departe de a fi realitatea Clujului de azi. Orașul nostru a fost lăsat să se dezvolte inegal, fără o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Marius Lulea (AUR): TRĂDARE. Guvernarea PSD-PNL se pregătește să mai VÂNDĂ și ce a mai rămas din economia națională

Publicat

lulea marius 1024x646 1 2.jpg

Prim-vicepreședintele AUR Marius Lulea acuză guvernul PSD-PNL că se pregătește să mai vândă și ce a mai rămas din economia națională.

Guvernul României, condus de premierul Marcel Ciolacu, trebuie să asigure transparență deplină în privința afacerilor ce vor fi încheiate cu reprezentanții Emiratelor Arabe Unite (EAU).

Pe această cale, îi solicităm premierului Ciolacu să informeze opinia dacă are intenția să concesioneze afaceriștilor din Emirate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe