Connect with us

EVENIMENT

Incendiu devastator în Neamț. O vilă a fost distrusă de flăcări

Publicatsursa foto: Arhiva

O vilă din localitatea Piatra Şoimului a fost distrusă de un incendiu care a izbucnit în noaptea de joi spre vineri, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa.

Pompierii Detaşamentului Piatra-Neamţ au intervenit cu 4 autospeciale de stingere şi au constatat că incendiul se manifesta generalizat la acoperişul locuinţei.

“Pompierii au localizat şi lichidat incendiul în urma căruia a ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 400 metri păraţi şi s-au deteriorat bunurile materiale aflate în interiorul casei”, a spus Irina Popa.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită de pompieri ca fiind coşul de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENT

Restricții PRELUNGITE cu14 zile în municipiul Galați

Publicat

arhivă

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Galaţi a prelungit cu 14 zile, începând de luni, măsurile restrictive pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 în municipiul Galaţi, unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori, informează Prefectura Galaţi.

“Începând cu data de 30.11.2020 ora 00,00, pentru unitatea administrativ-teritorială Galaţi, unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori, se dispun pe o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în Hotărârea de Guvern nr. 967 din 12 noiembrie 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 noiembrie 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, se arată în hotărârea CJSU Galaţi.

Astfel, în municipiul Galaţi sunt interzise în următoarele 14 zile organizarea şi desfăşurarea activităţii cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale, activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

Incidenţa cumulată a cazurilor de infectare este de 5,31/1.000 de locuitori în municipiul Galaţi. În alte şapte localităţi rata de infectare este mai mare de 3/1.000 de locuitori iar în 18 localităţi se situează între 1,5 şi 3/1.000 de locuitori, inclusiv în municipiul Tecuci şi în oraşul Târgu Bujor.

Potrivit informaţiilor prezentate la nivel naţional duminică, rata de infectare din ultimele 14 zile este de 3,18/1.000 de locuitori în judeţul Galaţi. Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

Scandal în județul Mureș cu geamuri sparte și o ușă distrusă

Publicat

Trei bărbați bănuiți că au produs distrugeri unei locuințe si l-ar fi amenințat pe proprietar cu acte de violentă au fost reținuți pentru 24 de ore, de către polițiștii din Mureș.

Polițiștii Secției de Politie Rurală nr.3 Râciu au reținut trei bărbați, cu vârste cuprinse între 16 si 33 de ani, toți din comuna Ceuașu de Câmpie, bănuiți de violare de domiciliu, distrugere și amenințare.

Din cercetări a reieșit că, la data de 28 noiembrie a.c., în cursul nopții, bărbații, rude, pe fondul unor conflicte mai vechi, ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, ar fi amenințat-o și i-ar fi distrus ușa de acces, precum si geamul de la imobil.

În urma administrării probatoriului, cei trei bărbați au fost conduși la audieri, ulterior fiind reținuți pentru 24 de ore.

La activități au participat si jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand” Tîrgu Mureș.

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenție, șoferi! TIR derapat și blocat pe A2, în județul Ilfov

Publicat

Un TIR a derapat și a rămas blocat pe A2, în localitatea Brănești, județul Ilfov. Traficul este blocat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe A2 București-Constanța, la kilometrul 30, în localitatea Brănești, județul Ilfov, sensul către Capitală, traficul este blocat.

Circulația s-a blocat din cauza  unui TIR care a derapat și a rămas imobilizat în glisiera mediană.

Citește mai departe

EVENIMENT

Mașină înfiptă într-un stâlp, în Deva. Șoferul a murit

Publicat

Un bărbat a murit luni dimineață după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un stâlp, la Deva.

Poliția Deva a fost sesizată la ora 6.00 că pe strada Victor Suiaga din municipiu a avut loc un accident de circulație.

Polițiștii au constatat, după prima cercetare, că un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul acestuia lovind un stâlp de iluminat public.

În urma accidentului a rezultat decesul șoferului.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infractiunea de ucidere din culpă.

Citește mai departe