Connect with us

EVENIMENT

Incendiu violent la o casă din localitatea prahoveană Gornet Cuib

Publicat

Un incendiu care se manifestă violent a izbucnit, sâmbătă după-amiază, la o casă din localitatea prahoveană Gornet Cuib, trei echipaje de pompieri intervenind la faţa locului pentru lichidarea focului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă informează că flăcările au cuprins întreaga locuinţă, suprafaţa afectată fiind de aproximativ 150 de metri pătraţi.

La faţa locului acţionează trei echipaje de stingere şi unul de prim-ajutor, precizează sursa citată.

Din primele date, nu sunt victime. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. Imagini din Parcul Natural Apuseni. ROTITUL cocoșului de munte

Publicat

cocos de munte foto captura video parcul natural apuseni.jpg

Imagini spectaculoase surprinse de camerele de supraveghere în Parcul Natural Apuseni prezintă rotitul cocoșului de munte. Aceste imagini au fost postate pe contul de Facebook al administrației parcului. 

”Rotitul cocoșului de munte (tetrao urogallus) și musafirii nepoftiți la dans”, au scris cei de la Parcul Natural Apuseni în descrierea imaginilor, conform Alba24.ro.

VIDEO. Imagini din Parcul Natural Apuseni. ROTITUL cocoșului de munte

„Rotitul” cocoșilor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Microbuz electric și stații de reîncărcare la Crăciunelu de Jos, cu bani din PNRR. Achiziția, lansată în SEAP

Publicat

microbuz electric și stații de reîncărcare la crăciunelu de jos,

Microbuz electric și stații de reîncărcare la Crăciunelu de Jos. Cetățenii din comuna Crăciunelu de Jos vor beneficia în curând de un mijlocul de transport – microbuz electric, ce urmează să fie utilizat pentru deplasarea pe raza comunei și în afara acesteia. 

Primăria comunei Crăciunelu de Jos a lansat pe 19 aprilie, în SEAP, o licitație pentru achiziția unui microbuz electric și stații de încărcare, aferent proiectului „Înnoirea parcului de vehicule destinate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prognoză agro-meteo: Cum vor fi afectate culturile de câmp și speciile pomi-viticole, după fluctuațiile recente ale vremii

Publicat

prognoză agro meteo: cum vor fi afectate culturile de câmp și

Prognoză agro-meteo: Modul în care vor fi afectate culturile de câmp și speciile pomi-viticole, după fluctuațiile vremii, a fost descris de specialiști, într-o analiză realizată de Agerpres. 

Vremea normală de la începutul intervalului va intra într-un proces de răcire treptată în cea mai mare parte a ţării, astfel că procesele de creştere şi dezvoltare ale culturilor de câmp şi speciilor pomi-viticole se vor desfăşura pe ansamblu normal în majoritatea zonelor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un nou val de aer rece va ajunge luni în România. Condiții de brumă și minime negative

Publicat

un nou val de aer rece va ajunge luni în

Un nou val de aer rece va ajunge luni în România, anunță meteorologii. Temperaturile se vor menține sub normalul climatologic al acestei perioade, respectiv temperaturi maxime doar între 10 și 19 grade, în general.

Vor fi temperaturi chiar mai coborâte luni pe partea de nord-vest a țării, unde vor fi 7-8 grade și de asemenea și temperaturile minime coboară marți dimineață spre – 2 sau – 3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei.

Condiții de brumă pot apărea pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe