Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Incendiu violent la o hală de cherestea, material lemnos și vopseluri, într-o localitate din Mureș

Publicat

incendiu mures 5
arhiva foto

Un incendiu violent a izbucnit, în noaptea de miercurim spre joi, la o hală de cherestea din localitatea Albești, județul Mureș. Intervenția pompierilor este în desfășurare.

Potrivit ISU Mureș, alarma a fost dată puțin după miezul nopții.

Pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în localitatea Albești.

UPDATE:

Incendiul a fost lichidat.

A ars hala de depozitare în care se aflau materiale lemnoase, lacuri, vopseluri și materiale de construcții, pe o suprafață totală de 600 de metri pătrați.

”Cauza și împrejurările producerii incendiului sunt în curs de stabilire”, au declarat reprezentanții ISU Mureș.

incendiu mures 2

A izbucnit un incendiu la nivelul unei hale ce depozita cherestea, material lemnos și vopseluri.

Principalele focare ce se manifestau în interiorul halei de depozitare au fost localizate și lichidate, în aceste momente pompierii intervenind pentru lichidarea în totalitate a incendiului.

incendiu mures 4

A fost afectată o suprafață de aproximativ 800 mp.

A fost dislocat un efectiv de 25 de pompieri ce încadrează următoarea tehnică de intervenție: 5 Autospeciale de Stingere cu Apă și Spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara, Târgu Mureș și SVSU Cristuru Secuiesc din județul Harghita; O autoscară de intervenție la înălțime și două autospeciale de Primă Intervenție și Comandă.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Clujul „în verde”. Noile spații pietonale și parcuri, magnet pentru clujeni

Publicat

cluj3.jpg

Weekendul și vremea frumoasă i-au scos din casă pe clujeni, care s-au îndreptat spre noile parcuri și pietonale amenajate de Primărie.

Clujenii se bucură de vremea caldă în aer liber, iar principalele atracții sunt zonele recent reamenajate. Fie că vorbim de malurile Someșului, de spațiile pietonale din centru sau de Parcul Feroviarilor, noile spații verzi sunt „magnet” pentru localnici.

Clujul, îmbrăcat în „verde”

Cu ocazia sărbătorii de Florii,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Când ar putea fi gata parcarea etajată care se construiește pe fostul bloc ”Turturica” din Alba Iulia. Ce spune primarul

Publicat

video: când ar putea fi gata parcarea etajată care se

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a precizat o perioadă de timp, în care parcarea ce se va face pe fostul bloc ”Turturica” ar putea fi gata. 

Acesta a precizat perioada de timp în care constructorii vor să termine clădirea. Declarația a fost făcută într-un interviu la alba24.ro, alături de Claudiu Makkai. Vezi mai jos ce a spus Gabriel Pleșa despre parcarea care ar urma să se numească ”Arnsberg” și când ar putea fi gata. 

Este vorba despre o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paște în județul Alba. Prognoza meteo pe localități în Săptămâna Patimilor

Publicat

cum va fi vremea de 1 mai și de paște

Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paște în județul Alba. Prognoza meteo pe localități în Săptămâna Patimilor. În  Săptămâna Patimilor vom avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi plăcute. Vor alterna perioadele cu soare strălucitor cu cele în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată, cu ploi abundente.

Vremea în Săptămâna Patimilor: Primele zile ale săptămânii vor fi frumoase, mai degrabă potrivite sezonului estival. Temperaturile ating cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prefectura Cluj: Stare de alertă pe str. Uliului. Pot fi afectate rețele de utilități. Ce măsuri se iau

Publicat

surpare strada uliului 4 scaled.jpeg

Alunecările de teren de pe strada Uliului nu pun în pericol construcțiile din zonă „până la acest moment”, a arătat Prefectura Cluj, însă există riscul ca rețelele edilitare să fie afectate. S-a decis declararea stării de alertă în zonă. 

Instituția Prefectului Județul Cluj a informat duminică, referitor la alunecarea de teren de vineri noapte, că locuințele de pe strada Uliului nu sunt puse în pericol în acest moment, însă rețelele edilitare au…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe