Connect with us

EVENIMENT

Încep lucrările la Institutul de Cercetare în Inteligența Artificială al UTCN. Mai mulți miniștri, prezenți vineri la Cluj

Publicat

institutului de cercetare in inteligenta artificiala 1000x600.jpg

Vineri, 24 mai, va avea loc inaugurarea oficială a lucrărilor de construcţie a Institutului de Cercetare în Inteligența Artificială al Universității Tehnice Cluj-Napoca.

Deschiderea oficială a lucrărilor dedicate realizării Institutului de Cercetare în Inteligența Artificială al Universității Tehnice Cluj-Napoca va avea loc vineri, 24 mai, de la ora 10. Evenimentul se va desfășura pe strada Observatorului, nr. 2, din Cluj-Napoca.

Universitatea Tehnică din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

PERCHEZIȚII la Dej într-un dosar de FURT. Un bărbat de 41 de ani, REȚINUT. A furat bunuri de 8.100 de euro din mașini

Publicat

politie 4 bun 1 e1651236959348.jpg

Un bărbat de 41 de ani din Dej a fost reținut pentru furt calificat. A furat bunuri de 8.100 de euro din mașini. În același dosar au fost efectuate și 3 percheziții domiciliare.

„La data de 26 iunie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej au dispus reținerea unui bărbat de 41 de ani, din municipiul Dej, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și neexecutarea sancțiunilor penale.

PERCHEZIȚII la Dej într-un dosar de FURT. Un bărbat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tabără de vară pentru elevi din zone defavorizate la Universitatea de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca

Publicat

1719614856 umf1 e1689169236228.jpeg

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” (UMFIH) Cluj-Napoca organizează, în perioada 18-21 iulie 2024, Tabăra de vară „Cei mari pentru cei mici” pentru elevi care provin din zone defavorizate, din licee situate în mediul rural și orașe sub 10.000 de locuitori.

Locurile sunt limitate, doar 10 elevi putând beneficia de această oportunitate oferită de UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

Programul taberei va include ateliere…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O clujeancă face un apel la OMENIE. „Când vezi călătorii murați de ploaie în stație, lasă-i să urce în autobuz”

Publicat

1718908184 ctp.jpg

Transportul în comun clujean e pe drumul cel bun: mijloace de transport noi, electrice, orare respectate și aplicații mobile utile. Unde mai trebuie lucrat puțin este la factorul uman.

Prezentam acum ceva vreme cazul șoferilor care nu pornesc aerul condiționat în zilele caniculare. Azi ne-a fost semnalată o altă situație, ce ține mai mult de omenie și bunăvoință decât de profesionalism.

O clujeancă face un apel la OMENIE: „Când vezi călătorii murați de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Este realist „Planul Simion” de a construi apartamente la 500-600 euro/mp?

Publicat

george simion.jpeg

George Simion este primul candidat pentru alegerile prezidențiale care își anunță planul cu care vrea să obțină voturile românilor. După ce și-a lansat candidatura în urmă cu două săptămâni, liderul AUR a venit în fața românilor cu primele măsuri din planul său prezidențial.

„Planul Simion”, așa cum l-a intitulat, cuprinde un program îndrăzneț prin care George Simion își propune construirea a 100.000 de locuințe pe an pentru români. Cât de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe