Connect with us

ACTUALITATE

Începând de luni, pensionarii vor încasa pensiile pe luna aprilie. Ministrul Muncii anunță creșteri „spectaculoase”

Publicat

pensii

Pensionarii vor încasa, începând de luni, pensiile aferente lunii aprilie, ministrul Muncii, Marius Budăi, anunțând creșteri „spectaculoase” pentru cei care s-au încadrat în grupele I și II de muncă.

Ministrul a mai precizat că 33.000 de decizii de pensii au fost deja expediate, conform.

„Începând de luni, facem plata aferentă lunii aprilie pentru tot ce înseamnă pensii în perioada sărbătorilor de Paște, dar și a noului calendar al pensiilor. Până în data de 15 aprilie, orice pensionar din România va avea banii acasă indiferent de forma de plată sau fie prin cont bancar. Într-adevăr, sunt creșteri spectaculoase pentru cei care au lucrat în grupa I și a II-a de muncă și nu li s-a acordat punctaj. Într-adevăr, sunt diferențe mari de bani, diferențele despre care vorbesc sunt cele care sunt incluse de la 1 octombrie până în prezent”, a declarat ministrul Muncii, Marius Budăi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Budăi a mai subliniat că peste 33.000 de decizii de pensii, din cele 42.000 promise până la Paște, sunt deja expediate către pensionari.

„În jurul Sărbătorilor de Paşte, când se plătesc diferenţele pentru pensii, aceşti români ai noştri vor primi acasă diferenţele de bani. Suntem în dinamica exactă pe care eu mi-am dorit-o. Încă o dată vreau să menționez că acea majorare de la 1 septembrie, de la 1.100 la 1.260 de lei în ciuda declarațiilor panicoase ale comisiilor din Opoziție, dacă ne uităm în buget, banii sunt prinși acolo și nici acele majorări nu sunt în pericol, cum nu sunt nici aceste majorări conform recalculării, pentru că au fost foarte multe declaraţii şi eu înaintea Sărbătorilor de Paşte vreau să aduc împreună cu colegii mei din Ministerul Muncii şi cu tot Guvernul un zâmbet pe buzele pensionarilor”, a mai spus ministrul Muncii.

Sursa: Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Prognoza meteo pentru luna DECEMBRIE 2022. Meteorologii anunță cum va fi vremea de Crăciun

Publicat

iarna meteo.jpg

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pe patru săptămâni. Meteorologii anunță cum va fi vremea în luna decembrie 2022 până la Crăciun.

Temperaturile vor fi apropiate de cele specifice de Crăciun, în majoritatea regiunilor. Excepție face nord-estul țării, unde va fi mai frig. Și cantitățile de precipitații estimate vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, spun specialiștii.

Citește și VREMEA în Alba până duminică: mai frig și o zi cu ploaie sau ninsoare. Prognoza meteo de weekend, 25-27 noiembrie

Administrația…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO: Percheziții la prima oră a dimineții la Botoșani. Ce caută polițiștii

Publicat

perchezitii.jpg

Percheziții la prima oră a dimineții la Botoșani la mai muți botoșăneni bănuiți de intervenții chirurgicale neautorizate asupra animalelor.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor desfășoară, în această dimineață, 3 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane, din județul Botoșani.

Acestea sunt bănuite de comiterea unor infracțiuni de intervenții chirurgicale destinate modificării aspectului unui animal în scop necurativ (non-medical), de tipul cupării urechilor și codotomie (tăierea cozii) .

(Știre în curs de actualizare)

 Urmăriți știrile Botosani24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

MARȚI: Ședință a Consiliului Local Alba Iulia. Salarii majorate la primărie, investiția la clădirea ”Columna” și alte proiecte

Publicat

primaria alba iulia 1 e1530625167891.jpg

Consilierii locali se reunesc marți, 29 noiembrie, de la ora 13.00, în ședință ordinară, cu 24 de proiecte pe ordinea de zi. Vor avea de aprobat majorarea salariilor pentru funcționarii publici și personalul contractual, din 1 decembrie, transformarea cinematografului ”Columna”, dezafectat, într-un centru multifuncțional de cartier, documentații de urbanism și rectificare de buget, dar și alte proiecte.

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general de venituri și cheltuieli al municipiului Alba Iulia pe anul 2022

2….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Concert extraordinar de Crăciun la Cluj-Napoca. ”JAZZ Sinatra Christmas Show”

Publicat

sina 3 scaled.jpg

Luna decembrie este o lună a cadourilor, iar “JAZZ Sinatra Christmas Show” este invitația perfectă pentru toți cei care doresc să simtă farmecul unui spectacol rafinat, de bun gust și plin de emoții.

Multe dintre cântecele de Crăciun sunt adevărate hituri ascultate an de an. Marii artiști precum Frank Sinatra, Bing Crosby, Dean Martin sau Nat King Cole sunt interpreţii unora dintre cele mai populare cântece de Crăciun.

Succesul spectacolelor Jazz Like That s-a conturat în jurul legendarului musician Frank Sinatra, fiind una din cele mai reprezentative voci din istoria jazz-ului și a swing-ului.

Cluj24.ro

Citește mai departe