Connect with us

EVENIMENT

Începe Festivalul UNTOLD 2022. Show Claptone, în deschidere

Publicat

untold 7.jpeg

Festivalul UNTOLD – ediţia a şaptea începe joi, la Cluj-Napoca, ceremonia oficială de deschidere marcând şi o premieră pentru România – un show unic al germanului Claptone.

Artistul va fi înconjurat de 100 de dansatori şi animatori, într-un spectacol de bal mascat, iar mii de măşti vor fi oferite fanilor.

„Temple of Luna” este tema UNTOLD 2022, iar, potrivit organizatorilor festivalului, ea va fi prezentată pe mainstage, prin decorul special, luminile fascinante, conţinutul video şi momente unice.

Participanţii la UNTOLD vor fi aşteptaţi de personaje fantastice, acrobaţi internaţionali, animatori, majorete, dansatori veniţi din România, Franţa, Olanda, Marea Britanie, Germania sau Ucraina, parade şi spectacole cu foc sau leduri.

„Un uriaş tărâm al bucuriei, de peste 235.000 de metri pătraţi, în care acrobaţii pe picioroange, care poartă costume desprinse parcă dintr-o altă lume, vor aduce Luna mai aproape de Pământ şi vor fi ajutoarele Vrăjitorului, ocrotitorul Festivalului. Trupele Golden Trees (România), Flying Traveler (Germania), Fantasy Trees (Olanda), White World (Franţa), Hummingbirds, Light Balance (Ucraina) şi Red Priestesses (Marea Britanie) vor defila în cele patru zile şi patru nopţi de magie”, afirmă organizatorii.

Au fost pregătite de asemenea zone de relaxare, de mâncare şi băuturi, sesiuni de make-up, studio de tatuaje, experienţe VR, scene şi workshop-uri tematice sau walking act-uri cu membrii White Walkers (România), Magic Puppet, The Alchimist, Bubble Emilia sau Sun, Nature, White Queen, Queen of Hearts.

Joi, toţi artiştii şi acrobaţii vor participa la o paradă veselă şi plină de culoare în tot perimetrul festivalului UNTOLD până la mainstage.

Şi în acest an, cei mai apreciaţi designeri români îşi dau întâlnire la UNTOLD. La Designers’ Nest, fanii pot găsi haine, colecţii capsulă, încălţăminte, bijuterii şi accesorii realizate de peste 30 de designeri români.

UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri din lume şi în 2022 a fost plasat pe locul 5 în top festivaluri mondiale, potrivit companiei Viberate.

A şaptea ediţie are loc între 4 şi 7 august, la Cluj-Napoca.

În toate cele patru zile şi patru nopţi, accesul se face între orele 14,00 şi 5,00.

Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Fetiță de 13 ani din Cluj dispărută de acasă. Familia și poliția o caută. Sunați la 112 dacă o vedeți

Publicat

copil disparut1.jpg

O fetiță de 13 ani din Cluj=Napoca a fost dată dispărută după ce nu s-a mai întors acasă de la școală.

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că minora Mirabela Coloji a ieșit de la școala luni, 22 aprilie, dar până în prezent nu s-a întors la domiciliu.

Fetiță de 13 ani din Cluj dispărută de acasă. Familia și poliția o caută. Sunați la 112 dacă o vedeți

Copila are o înălțime aproximativă de 1.30 metri, păr brunet…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

S-a ÎNJUMĂTĂȚIT recompensa primită de „minerii” de bitcoin

Publicat

bitcoin e1617773905426.jpg

Vineri, a avut loc un eveniment așteptat de piața criptomonedelor: operațiunea prin care a fost înjumătățită (halving) recompensa primită de „minerii” care contribuie la crearea de bitcoin.

Cantitate totală de bitcoin a fost definită la 21 de milioane de unități de creatorul (creatorii) cunoscuți sub pseudonimul Satoshi Nakamoto, iar obiectivul „înjumătățirii” este acela de a controla rata de emitere a bitcoinilor.

Următoarea operațiune de halving va…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

MESAJE de Sfântul Gheorghe: Urări de sănătate şi „La mulţi ani” pentru cei dragi, de ziua numelui

Publicat

mesaje de sfântul gheorghe: urări de sănătate şi „la mulţi

MESAJE, FELICITĂRI, SMS de Sf Gheorghe 2024. Pe data de 23 aprilie, credincioşii îl sărbătoresc pe Sfântul Gheorghe. Cu această ocazie, fiecare dintre noi transmitem cele mai frumoase gânduri celor care poată acest nume.

În acest an Biserica Ortodoxă a stabilit că pomenirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe să se facă pe 23 aprilie înainte de Florii și de Sfintele Paști.

Desigur, cele mai originale urări vin din sufletul fiecăruia și sunt compuse chiar de cei care doresc…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sfântul Gheorghe. Tradiții și superstiții legate de sărbătoarea din 23 aprilie. Ce nu ar fi bine să faci în această zi

Publicat

sfântul gheorghe. tradiții și superstiții legate de sărbătoarea din 23

Sfântul Gheorghe. O sărbătoare importantă pentru credincioși este marcată în calendarul ortodox în 23 aprilie. Este momentul în care este sărbătorit Sfântul Mucenic Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuți apărători ai creștinismului.

Pe lângă semnificațiile religioase, ziua Sfântului Gheorghe este legată și de o serie de tradiții și superstiții de primăvară.

Din 23 aprilie și până în ziua Sfântului Dumitru (26 octombrie – n.r.) este vara păstorilor,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe