Connect with us

EVENIMENT

Închis pentru omor, un deținut de la Penitenciarul Aiud vrea să fie eliberat condiționat. A ucis un om cu o coadă de mătură

Publicat

inchisoare, penitenciar, gratii

Un deținut al Penitenciarul Aiud, cere să fie eliberat condiționat, deși a ispășit doar jumătate din pedeapsa primită pentru omor calificat. 

C. Iulian a fost condamnat în anul 2013, de către magistrații Tribunalului Cluj Napoca, la 12 ani de închisoare după ce a omorât un om al străzii cu o coadă de mătură. 

Un scandal între mai multe persoane fără adăpost care se aflau în Cluj Napoca s-a terminat într-o baltă de sânge. Sub influența alcoolului acestea s-au luat la bătaie în data de 19 iulie 2012.

Totul a început de la o sticlă de vin, pe care un om al străzii, prieten cu inculpatul a vrut să o sustragă de la victimă. În acel moment, între cei doi a început o altercație în care a intervenit și Iulian. Acesta și-a lovit victima în cap cu o coadă de mătură.

Bărbatul a căzut la pământ, iar câteva zile mai târziu a decedat la spital. Pentru faptele sale, în data de 28 mai 2013, C. Iulian a fost condamnat la 12 ani de închisoare.

Aflat în detenție la Penitenciarul Aiud, în data de 24 mai 2019, la 6 ani de la condamnare, bărbatul a cerut să fie eliberat condiționat.

Magistrații de la Judecătoria Aiud au respins cererea acestuia. Bărbatul a făcut apel și dosarul s-a mutat pe rolul Tribunalului Alba, unde magistrații au fixat o primă ședință în data de 22 iulie 2019.

sursa: Alba24

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Concursuri pentru postul de grefier la instanțe din subordinea Curții de Apel Alba Iulia. Condiții și acte necesare

Publicat

concursuri pentru postul de grefier la instanțe din subordinea curții

Concursuri pentru postul de grefier la instanțe din subordinea Curții de Apel Alba Iulia. Condiții de participare și acte necesare. 

Curtea de Apel Alba Iulia organizează, în data de 25.05.2024, concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante de grefier:

Perioadă determinată:

  • 1 post grefier cu studii superioare la Judecătoria Alba Iulia (temporar vacant până în luna ianuarie 2026);
  • 1 post grefier cu studii superioare la Tribunalul Hunedoara (temporar vacant până în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Maria Ciortea, un medic pediatru din Ocna Mureș cu o carieră îndelungată, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani

Publicat

foto: maria ciortea, un medic pediatru din ocna mureș cu

Maria Ciortea, un medic pediatru din Ocna Mureș cu o carieră îndelungată, a împlinit marți venerabila vârstă de 100 de ani. Cu această ocazie, aceasta a primit din partea reprezentanților administrației locale o plachetă și suma de 1.000 de lei. 

„Ciortea Maria Christina a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani!

Medic pediatru cu o carieră îndelungată este cunoscută la Ocna Mureș ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă. Fie că era soare sau frig și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenție, ȘOFERI! De miercuri se dau în folosință noi SEMAFOARE în cartierul Gheorgheni

Publicat

semafor e1684847223690.jpg

Primăria Cluj anunță că începând de miercuri, 24.04.2024, vor fi puse în funcțiune instalațiile de semaforizare din următoarele locații:

– strada Constantin Brâncuși – zona nr. 202 (intersecție cu strada Horticultorilor);

– strada Constantin Brâncuși – zona nr. 36 (Grădinița ELF);

Atenție, ȘOFERI! De miercuri se dau în folosință noi SEMAFOARE în cartierul Gheorgheni

Pentru a traversa, pietonii trebuie să acționeze butoanele pietonale…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Consiliul Județean Alba alocă până la 22,49 milioane de lei pentru întreținerea drumurilor județene. Licitație, lansată în SEAP

Publicat

asfaltare drum lucrari 1000x600.jpeg

Consiliul Județean Alba alocă până la 22,49 milioane de lei pentru lucrări de întreținere curentă, periodică și reparații curente pe timp de vară pe drumurile din județ. 

Consiliul Județean Alba a lansat, pe 22 aprilie, în SEAP, o licitație pentru întreținere curentă, periodică și reparații curente pe timp de vară, pe drumurile județene din Alba.

Valoarea totală este estimată la maxim 22.490.000 de lei, fără TVA. 

Potrivit caietului de sarcini, la data de 31…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe