Connect with us

EVENIMENT

Incident mortal în Hunedoara. Un angajat al unei firme de construcţii la Autostrada A1 a murit electrocutat

Publicat

politia

Accident mortal în parcarea unei firme ce lucrează la construcţia autostrăzii A1, în Şoimuş, judeţul Hunedoara. Un angajat al societăţii respective, aflat în timpul liber, a murit electrocutat, duminică, după ce un coleg de-al său a generat un arc electric, atingând cu, bena unui autocamion, fire electrice sub care era parcat utilajul.

Potrivit IPJ Hunedoara, duminică, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul serviciului 112, cu privire la faptul că, în parcarea amenajată pentru utilajele aparținând unei societăți ce efectuează lucrări pentru construcția autostrăzii A1, din comuna Şoimuş, sat Bejan, se afla o persoană căzută la pământ.

Polițiștii ajunsi la fața locului au constatat că un bărbat în vârstă de 30 de ani, angajat al societății menționate, aflat în timpul liber, în timp ce efectua manevre cu bena unui autocamionul al firmei, parcat sub liniile de înaltă tensiune, a produs un arc electric, ce a condus la decesul unui bărbat, coleg de muncă, în vârstă de 64 de ani şi el aflat în timpul liber.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Deva, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

OPINIE – Lucian Urcan: Țara e o companie coruptă, care trebuie să livreze încontinuu

Publicat

opinie – lucian urcan: Țara e o companie coruptă, care

Sunt multe analogii care se pot face între modul în care funcționează țara/statul și diverse alte entități. Aleg astăzi să fac o astfel de analogie între stat și o companie (o firmă). O companie mare, cu multe departamente și mulți angajați – mai mult sau mai puțin cinstiți. O companie care trebuie să livreze încontinuu, ca să nu între în colaps.

Aud deseori în spațiul public o dorință exprimată clar: “să vină marele reset, să o luăm de la zero”. De la zero,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Titluri de stat Fidelis 2025: donatorii de sânge pot cumpăra titluri de stat și în euro. Care sunt dobânzile

Publicat

ministerul finanțelor lansează din 9 mai a patra ediţie fidelis

Ministerul Finanțelor anunță a șasea ediție Fidelis în 2025. În premieră, donatorii de sânge pot cumpăra titluri de stat și în euro.

Ediția de titluri de stat se va desfășura între 4-11 iulie. Vor fi dobânzi de până la 8,25% la emisiunile în lei și de până la 6,30% la cele în euro.

Titluri de stat Fidelis 2025: Condiții pentru subscrieri

Persoanele fizice rezidente și nerezidente cu vârsta peste 18 ani pot subscrie în titlurile de stat Fidelis denominate în lei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vreme schimbătoare în următoarele două săptămâni. Început răcoros de iulie, urmat de zile caniculare

Publicat

vreme calda e1723887402132.jpg

Început de iulie cu temperaturi mai scăzute decât finalul lunii iunie, cu maxime în jur de 28 de grade și minime de aproximativ 10 grade. Urmează o perioadă de căldură intensă, cu temperaturi caniculare și disconfort termic accentuat, până în data de 8 iulie, după care vremea se va răcori din nou.

Potrivit meteorologilor ANM, în Transilvania, valorile termice din primele două zile ale lunii iulie vor fi mai scăzute decât la finalul lunii iunie, astfel că media…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Taxă pe profitul băncilor, pregătită de Guvern. Ar putea duce la majorarea dobânzilor

Publicat

taxă pe profitul băncilor, pregătită de guvern. ar putea duce

Guvernul propune o taxă de 29% pe profitul băncilor, față de 16% în prezent, pentru a crește veniturile bugetare. Măsura, cuprinsă în programul de guvernare, ar aduce 1 miliard de lei în plus față de sistemul actual de impozitare, dar riscă să majoreze costurile de creditare ale firmelor, prin dobânzi, comisioane și garanții mai mari.

Puțin peste 21% din firmele care au depus bilanțul contabil în 2024 avea credite bancare în plată la nivelul anului trecut, conform datelor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe