Connect with us

EVENIMENT

Informare meteo de VREME REA: descărcări electrice, vijelii, ploi torenţiale și grindină. HARTA

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme rea. Sunt așteptate descărcări electrice, vijelii, ploi torenţiale și grindină.

Potrivit meteorologilor, informarera intră ]n vigoare în noaptea de joi spre vineri (16/ 17 iunie), începând cu ora 03.00, și este valabilă până vineri, 17 iunie, ora 11.00.

harta meteo

În intervalul menționat în vestul și nord-vestul țării, precum și în zona Munților Apuseni, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Sunt așteptate frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și vijelii (viteze la rafală de peste 55…75 km/h), averse torenţiale și izolat grindină.

Cantitățile de apă vor depăși 20…35 l/mp.

Informare meteo de VREME REA: descărcări electrice, vijelii, ploi torenţiale și grindină. Manifestările de instabilitate atmosferică se extind în majoritatea zonelor țării

De asemenea, în intervalul 17 iunie, ora 11 – 18 iunie, ora 10, manifestările de instabilitate atmosferică se vor extinde treptat în cea mai mare parte a țării.

Instabilitatea atmosferică se va intensifica, îndeosebi  vineri după-amiaza și seara.

Vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină.

Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 25…40 l/mp.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Percheziții ale polițiștilor din Alba, la aproape 3 ani de la tăierea ilegală a unor copaci. Bărbat reținut într-un dosar extins

Publicat

percheziții ale polițiștilor din alba, la aproape 3 ani de

Percheziții ale polițiștilor din Alba, la aproape 3 ani de la tăierea ilegală a unor copaci. Reprezentanții IPJ Alba au explicat că ancheta a fost extinsă în urma unui dosar care vizează fapte din 2021. Un bărbat a fost reținut, iar altul a fost plasat sub control judiciar. 

Polițiștii din Alba au derulat percheziții în legătură cu tăierea ilegală a 45 de copaci din fondul forestier național, zona Sebeș.

Acestea s-au desfășurat la Gura Râului, Sibiu. Au fost vizați…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ministerul Sănătăţii vrea să limiteze trimiterea pacienţilor de către medici, de la stat, la privat. Ce spune Alexandru Rafila

Publicat

video: testarea antidrog a elevilor, doar cu acordul părinților. anunțul

Ministerul Sănătăţii pregătește o strategie care să limiteze trimiterea pacienţilor, de către medici, de la unităţile medicale de stat la cele din mediul privat.

Anunțul a fost făcut joi de ministrul Alexandru Rafila.

„Să nu uităm, de exemplu, că medicii de familie sunt operatori privaţi. Și trimitem pacienţii la medicul de familie chiar dacă sunt operatori privaţi. (…) Lucrăm la o strategie care să limiteze acest lucru, nu ştiu dacă o să putem să o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat lovit de o mașină pe o stradă din Răchita: Cum s-a produs accidentul rutier. Ce spun polițiștii

Publicat

bărbat lovit de o mașină pe o stradă din răchita:

Un bărbat din Sebeș a fost lovit de o mașină, pe o stradă din Răchita. Victima, un bărbat de 50 de ani mergea pe partea carosabilă când a fost lovit de o mașină, condusă de un șofer în vârstă de 35 de ani. 

Accidentul s-a petrecut miercuri, 17 aprilie 2024, în jurul orei 21.00. Cazul a fost comunicat de IPJ Alba, o zi mai târziu, în buletinul de presă.

Potriivt IPJ Alba, bărbatul de 50 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, ar fi fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Târgul OFERTELOR educaționale: 42 de licee și colegii, întrunite la Cluj Arena

Publicat

targ 1 e1713425104364.jpg

Un târg de prezentare și promovare a liceelor și colegiilor, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, a avut loc miercuri, 17 aprilie la Cluj Arena, începând cu ora 10:00.

În cadrul evenimentului, elevii de clasa a VIII-a, din județul Cluj, au avut oportunitatea de a primi informații privind oferta educațională pentru anul 2024-2025. Manifestarea a fost privită cu mult entuziasm de către elevi, fiindu-le prezentate o multitudine de licee – 42 la număr,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe