Connect with us

EVENIMENT

Infotrafic: ceață în centrul țării, aglomerație în jurul Capitalei

Publicat

politist 1000x576 590x354

Autoritățile anunță că, miercuri dimineață, nu sunt probleme pe principalele șosele din România. Totuși, circulația mașinilor este îngreunată de ceață în centrul țării, iar în jurul Capitalei este aglomerație.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că, miercuri dimineață, nu sunt drumuri naţionale și autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza unui eveniment rutier sau ca urmare a condițiilor meteorologice.

Pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și pe DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu carosabilul este uscat, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt normale.

Este semnalată ceață pe mai multe drumuri din județul Harghita, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri.

De asemenea, este aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, începând din localitatea Ciorogârla, județul Ilfov, dar și pe Centura Capitalei, în zona localităților Domnești și Berceni.

(sursa: Mediafax)

Știrile Romania24.ro pot fi urmărite și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

O parohie din Alba a dat în judecată Inspectoratul Județean de Poliție. Care a fost motivul procesului și cum s-a terminat

Publicat

o parohie din alba a dat în judecată inspectoratul județean

O parohie din Alba a dat în judecată Inspectoratul Județean de Poliție. Motivul este descris în motivarea Judecătoriei Câmpeni, care a judecat cazul. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

RO-ALERT cod PORTOCALIU de vreme rea în Gherla și în alte câteva localități din Cluj

Publicat

ploaie.jpg

A fost transmis un mesaj de avertizare prin sistemul RO-Alert privind incidența fenomenelor meteo cod portocaliu, valabil în intervalul orar 15:35-16:15.

„Fenomene preconizate sunt ploi și vânt puternic pentru localitatile Gherla, Cășeiu, Iclod, Mica, Mintiu Gherlii, Dej, Unguraș, Chiuiești, Cuzdrioara, Fizeșu Gherlii, Câțcău, Țaga, Vad, Borșa, Sânmărtin, Bobâlna, Panticeu, Cornești, Dăbâca, Vultureni, Aluniș și Jichișu de Jos”, a transmis ISU…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Katia Cărbune, șefă de promoție la Liceul ”Avram Iancu” Cluj-Napoca, la podcastul Cluj24: Vreau să rămân în țară

Publicat

katia.jpg

Katia Cărbune, șefă de promoție la Liceul ”Avram Iancu” Cluj-Napoca, a fost invitata jurnalistului Florin Danciu la podcastul Contraste de pe Cluj24.

Tânăra, care se pregătește să dea admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca și să devină psihiatru, a vorbit despre școală și a spus că și-a asumat singură să lucreze enorm, astfel că a devenit șefă de promoție.

Katia a fost la vot și a vorbit și de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Festivalul de ȘURĂ Mera World Music. Au fost anunțați primii ARTIȘTI

Publicat

foto3 e1718103045825.jpeg

Între 1 și 4 august 2024, la Mera se desfășoară Festivalul de ȘURĂ Mera World Music. Organizatorii au anunțat deja primii artiști.

„Pe parcursul anilor, deja ne -am obișnuit să asigurăm publicului la gospodăria Szarka, din Mera, o distracție pe cinste alături de muzicieni cu instrumente nemaivăzute, veniți din colțurile cele mai îndepărtate ale lumii.

mera world musicmera world music

FOTO. Festivalul de ȘURĂ Mera World Music. Au fost anunțați primii ARTIȘTI

În perioada 1-4…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe