Connect with us

ACTUALITATE

Instagram lansează noi stickere prin care utilizatorii români pot sprijini micile afaceri locale

Publicat

instagram

Restaurantele din România au la dispoziţie noi stickere oferite de reţeaua de socializare Instagram, prin care utilizatorii pot sprijini afacerile locale, se arată într-un comunicat al platformei transmis joi AGERPRES.

„Afacerile mici joacă un rol extrem de important în fiecare comunitate, iar în această perioadă multe dintre ele se confruntă cu dificultăţi mari din cauza efectelor pandemiei de COVID-19. Pentru a susţine micile afaceri locale şi a-i ajuta pe utilizatori să descopere cu uşurinţă alternativele la care pot apela pentru a comanda mâncare online, Instagram permite de astăzi restaurantelor din România să folosească o serie de stickere prin care cei care îi urmăresc îi pot sprijini”, susţine Instagram.

Potrivit sursei citate, restaurantele pot astfel să folosească stickerele disponibile, care semnalizează faptul că oferă opţiunea de livrare a mâncării, atât în conţinutul pe care îl distribuie pe Stories, dar şi în postările de pe profilurile lor.

„Atunci când utilizatorii văd un astfel de sticker, este suficient să apese pe acesta pentru a face comanda prin intermediul site-ului partenerului. În plus, prin distribuirea stickerelor postate de restaurante, utilizatorii le pot ajuta să ducă vestea mai departe şi să facă faţă mai uşor noilor provocări. În această perioadă dificilă, business-urile, în special cele de dimensiuni mici, folosesc Instagram pentru a păstra legătura cu consumatorii lor şi a împărtăşi cu aceştia idei legate de cum îi pot sprijini. De la lecţii de gătit transmise live pe Instagram, la distribuirea story-urilor care ilustrează eforturile diferitelor comunităţi pentru a ajuta, exemplele care arată cum business-urile pot folosi resursele platformei pentru a aduce oamenii împreună sunt nenumărate”, se menţionează în comunicat.

În acest context, Facebook anunţă să va continua să depună toate eforturile pentru a crea noi opţiuni care să-i ajute pe utilizatori să susţină afacerile la care ţin, într-un mod cât mai simplu.

Instagram este o platformă de partajare a fotografiilor şi înregistrărilor video cumpărată de gigantul Facebook, în 2012.

Facebook are peste 2,3 miliarde de utilizatori activi în fiecare lună, în timp ce Instagram are circa un miliard. AGERPRES

 

Urmărește știrile romania24.ro pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Prețul gazelor continuă să scadă în Europa, după diminuarea temerilor privind întreruperea livrărilor din Rusia

Publicat

Preţurile de referinţă la gaze naturale în Europa au continuat să scadă vineri, îndreptându-se spre a treia săptămână de declin consecutiv, în urma diminuării temerilor privind întreruperea livrărilor din Rusia, transmite Bloomberg.

La bursa de la Amsterdam, cotaţiile futures la gaze cu livrare în luna iulie afişau vineri dimineaţa o scădere de 3%, până la 87,71 de euro pentru un Megawatt-oră, în timp ce la contractele cu livrare în luna iunie, care expiră luni, se înregistra un declin de 3,8%, după un recul de 2,4% joi.

Traderii se aşteaptă ca livrările de gaze din Rusia să rămână stabile vineri, chiar dacă fluxul prin Ucraina rămâne redus din cauza războiului.

În 27 aprilie, Gazprom a oprit complet livrările de gaze naturale în Polonia şi Bulgaria, în absenţa plăţilor în ruble de la cele două ţări. De atunci, temerile privind modul în care companiile din UE pot plăti pentru livrările de gaze ruseşti fără a încălca sancţiunile impuse Rusiei de blocul comunitar s-au atenuat. Companiile din UE au găsit metode de a îndeplini cerinţele Moscovei fără a încălca sancţiunile.

Europa a majorat importurile de gaze naturale lichefiate (GNL) pentru a face faţă reducerii livrărilor ruseşti. Pe continent, aprovizionarea cu gaze de la terminalele de import a atins cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani. Agerpres

Citește mai departe

ACTUALITATE

Emil Boc vorbește despre o nouă criză a gunoaielor în Cluj, cu tot cu noul CMID și un deceniu de zbateri pe fonduri europene

Publicat

deseuri judet cluj e1584957908631.jpg

Deși suntem considerați Capitală a Transilvaniei, iată că la Cluj încă se mai vorbește despre o nouă criză a deșeurilor. A spus-o astăzi clar primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. 

Deja nu se mai ridică gunoiul în mai multe localități din județ, după o notificare bruscă de majorare a tarifelor cu până la 200 de lei pe tonă, primită de primari de la RADP Cluj-Napoca, administratorul rampei temporare.

Primarii, cum sunt cei din Chinteni și Apahida, au atras atenția asupra faptului că această majorare nu a fost aprobată de nimeni din conducerea Asociației de Dezvoltare Intercomunitare “Eco-Metropolitan” Cluj (ADI), gestionarul Centrului de Management Integrat al Deșeurilor, iar situația de astăzi este inacceptabilă.

„Toată această problemă o administrează Consiliul Județean și Asociația de Dezvoltare Intercomunitare „Eco-Metropolitan” Cluj. Ce pot să spun este că RADP-ul s-a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO: Sală de sport nouă, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia. Primăria a predat amplasamentul. Când va fi gata

Publicat

284448597 406480561488012 9084139629835801357 n 1000x600.jpg

Primăria municipiului Alba Iulia a predat vineri, 27 mai, amplasamentul pentru construirea unei noi săli de sport, la Școala Gimnazială „Avram Iancu”, pe Bulevardul Ferdinand I, nr. 34, cu finanțare prin Compania Națională de Investiții (CNI).

Potrivit primarului Gabriel Pleșa, termenul de proiectare este de o lună, iar termenul de execuție de 6 luni.

Terenul pe care urmează să fie construită sala de educație fizică are o suprafață de 1.158 mp, iar clădirea va avea o suprafață ocupată la sol de 388 metri pătrați.

 

Valoarea totală pentru proiectare, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Președintele Volodimir Zelenski: Ucraina trebuie să înfrunte realitatea şi să discute cu Putin

Publicat

zelenski

Ucraina nu este nerăbdătoare să discute cu preşedintele rus Vladimir Putin, dar trebuie să înfrunte realitatea că acest lucru va fi necesar pentru a se pune capăt războiului, a susţinut vineri preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, citat de Reuters.

”Există lucruri de discutat cu liderul rus. Nu spun că oamenii sunt nerăbdători să vorbească cu el, dar trebuie să înfruntăm realitatea de a supravieţui”, a declarat Zelenski în intervenţia sa din cadrul unei conferinţe organizate de un think-tank indonezian.

”Ceea ce vrem de la această întâlnire… Ne vrem vieţile înapoi. Vrem să recuperăm viaţa unei ţări suverane în interiorul propriului său teritoriu”, a spus şeful statului ucrainean.

El a adăugat că Rusia nu pare să fie pregătită deocamdată pentru convorbiri de pace serioase.

Președintele Volodimir Zelenski: Ucraina trebuie să înfrunte realitatea şi să discute cu Putin:

De partea sa, Kremlinul a învinovăţit vineri Ucraina pentru faptul că tratativele de pace între cele două ţări sunt îngheţate, afirmând că este neclar ce doreşte Kievul.

”Conducerea ucraineană face în mod constant declaraţii contradictorii. Acest lucru nu ne permite să înţelegem complet ceea ce doreşte partea ucraineană”, a spus purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov.

Pe 24 februarie, Rusia a lansat o agresiune militară neprovocată şi nejustificată împotriva Ucrainei, Moscova susţinând că este vorba despre o ”operaţiune militară specială de denazificare” a ţării vecine şi de protejare a comunităţii rusofone din estul Ucrainei. Agerpres

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate