Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Interpreta de muzică populară Ana Maria Pop a decedat, în urma unui cumplit accident, în Maramureș

Publicat

ana maria pop

Cântăreaţa de muzică populară Ana Maria Pop, în vârstă de 37 de ani, a murit duminică seara, în urma unui accident rutier produs pe DN 1C, pe raza comunei Cicârlău, a precizat Biroul de comunicare al IPJ Maramureş, într-o informare publică.

Conform aceleiaşi surse, din primele informaţii şi în urma cercetărilor făcute la locul accidentului, rezultă că artista, care se afla la volan, a pierdut direcţia de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, femeia a decedat, iar un pasager aflat în maşină a suferit răni multiple şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare.

Un reprezentat al Ambulanţei Maramureş a precizat presei că artista a suferit răni incompatibile cu viaţa. Acesta urma să susţină, duminică seară, un recital la Zilele oraşului Baia Sprie.

Ana Maria Pop activa în timpul liber ca şi voluntar la Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Baia Mare.

Poliţia Rutieră Baia Mare urmează să stabilească cauzele accidentului. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Atenționare COD GALBEN de vânt puternic în Alba și alte județe din țară. Sunt anunțate ploi până vineri. Zonele vizate

Publicat

atenționare cod galben de vânt puternic în alba și alte

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis atenționări Cod Galben de vânt puternic pentru zona montană din sudul județului Alba și pentru alte zone din țară. De asemenea, sunt anunțate ploi. 

Informare meteo: de miercuri, 27 martie, ora 10.00 până vineri, 29 martie, ora 21.00

Temporar vor fi intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării, cu viteze în general de 45-55 km/h. La munte, rafalele vor depăși 60-70 km/h.

Va ploua îndeosebi în vestul,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Cluj-Napoca – Episcopia Bihor, 2 ore și 14 minute pe calea ferată. Cum arată șantierul finanțat prin PNRR

Publicat

cf episcopia.jpeg

Electrificarea și modernizarea căii ferate între Cluj Napoca și Episcopia Bihor, cel mai important proiect de dezvoltare a infrastructurii feroviare din regiunea de Nord – Vest, va asigura călătorilor condiții de transport la standarde europene, iar prin descongestionarea traficului feroviar, în special a celui de marfă, din zona de frontieră Curtici, se va oferi tuturor operatorilor de transport feroviar cea de a doua poartă feroviară modernă spre și dinspre Vest.


Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat de presă Alina Hărăguş preşedinte Organizaţia Femeilor Liberale Alba: Antreprenoarele din Alba aduc valoare economiei

Publicat

comunicat de presă alina hărăguş preşedinte organizaţia femeilor liberale alba:

„Înainte de toate sunt antreprenor, iar organizaţia pe care o conduc susţine antreprenoriatul feminin care prin iniţiativa de business aduce un plus valoare economiei judeţului Alba.”

A devenit un obicei ca fiecare întâlnire a Organizaţiei Femeilor Liberale Alba să aibă loc în format extins pentru că ne dorim să oferim doamnelor care nu sunt implicate politic acces la o cultură organizaţională cât mai abordabilă şi transparentă.

De asemenea, prin aceste întâlniri,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cetățenii din Sebeș pot preda medicamentele expirate și nefolosite la Spitalul din oraș. Precizările Primăriei

Publicat

cetățenii din sebeș pot preda medicamentele expirate și nefolosite la

Cetățenii din Sebeș și din localitățile limitrofe pot preda medicamentele expirate și nefolosite la Spitalul Municipal din oraș, în fiecare zi de sâmbătă. Acestea urmează să fie predate ulterior firmelor specializate în preluarea și distrugerea lor. 

Potrivit reprezentanților administrației locale, conform Legii nr. 269/2023, publicată în MO nr. 916/11.10.2023, medicamentele expirate și/sau neutilizate provenite de la populația municipiului Sebeș și localitățile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe