Connect with us

EVENIMENT

Intervenţii pentru deblocarea a 24 autovehicule înzăpezite în ultimele ore. 150.000 de consumatori, fără electricitate

Publicat

interventii igsu
sursa foto: sursa foto Facebook / Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Luni dimineață, pompierii au intervenit pentru deblocarea a 24 de autovehicule înzăpezite și pentru îndepărtarea a 18 copaci căzuți pe carosabil. Aceste operațiuni au avut loc în șase județe, conform informațiilor furnizate de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Conform sursei citate, în intervalul orar 07,00 – 10,30, s-au înregistrat efecte ale vremii nefavorabile în 12 localităţi din şase judeţe – Brăila, Călăraşi, Constanţa, Dolj, Teleorman şi Tulcea, unde echipajele de salvatori au intervenit pentru deblocarea a 24 autovehicule înzăpezite şi pentru degajarea a 18 copaci prăbuşiţi pe carosabil, fiind avariate două maşini.

„În ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică, la ora 10,00, se înregistrează avarii în 272 localităţi din nouă judeţe (Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Ialomiţa, Teleorman, Tulcea şi Vrancea), însumând un număr de aproximativ 149.824 consumatori finali nealimentaţi”, a precizat IGSU.

În prezent, echipajele operative sunt în teren şi derulează misiuni în sprijinul autorităţilor şi cetăţenilor din judeţele Brăila, Constanţa şi Tulcea, pentru degajarea copacilor şi îndepărtarea zăpezii acumulate pe carosabil.

„Pentru preîntâmpinarea situaţiilor care pot pune în pericol siguranţă dumneavoastră şi a celor dragi, evitaţi să porniţi la drum pe timp de viscol şi ninsoare puternică, informaţi-vă dacă pe traseul stabilit nu sunt drumuri blocate, asiguraţi-vă că autovehiculul este echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă şi urmăriţi la posturile radio/TV buletinele meteorologice şi recomandările autorităţilor”, a transmis IGSU. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Oțelul Galați – CFR Cluj, 2-2. Clujenii se întorc doar cu un punct din deplasarea de la Galați

Publicat

cfr otelul.jpg

Oțelul Galați și CFR Cluj s-au întâlnit astăzi, 27 februarie, pe Stadionul Oțelul din Galați în etapa cu numărul douăzeci și opt din Superliga României. CFR Cluj se întoarce cu un punct de la Galați și riscă să se depărteze cu 12 puncte de liderul FCSB.

 

Echipele de start

 

Oțelul Galați: Pap – Adăscăliței, Yabre, Ghiocel, Zhelev – Cisotti, Zivulic, Lameira – Frederic, Pop, Bodișteanu

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dispozitivele de vapat vor fi interzise în spațiile publice și nu vor putea fi vândute minorilor. Decizii la comisii în Senat

Publicat

dispozitivele de vapat vor fi interzise în spațiile publice și

Dispozitivele electronice de vapat vor fi interzise în spațiile publice și nu vor putea fi vândute minorilor. Acestea se vor supune acelorași reguli ca și țigările tradiționale.

Comisiile juridică şi de sănătate ale Senatului au acordat, marţi, raport de admitere cu amendamente unei propuneri legislative în acest sens.

Dispozitivele electronice, cu sau fără tutun, cu vapori/aerosoli, au acelaşi regim cu ţigările tradiţionale, potrivit actului normativ.

Ce va fi…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum va fi VREMEA în următoarele patru săptămâni. Căldură, ploi și apoi ninsori

Publicat

1709064098 nori si soare e1587975866868.jpg

În următoarea perioadă, vremea va continua să fie mai caldă decât de obicei. La finalul lunii februarie vor fi maxime de peste 20 de grade, în vestul țării, iar ploile vor fi puține.

Primele zile din luna martie vor aduce și ele temperaturi peste 15 grade Celsius.

Se mai răcorește după 5 martie, iar de la jumătatea lunii vor fi din nou minime negative și la altitudini mai mici.

Cum va fi VREMEA în următoarele patru săptămâni. Căldură, ploi și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mașinile vor putea fi înmatriculate sau radiate online cu ajutorul unei aplicații. Proiectul merge la promulgare la Klaus Iohannis

Publicat

mașinile vor putea fi înmatriculate sau radiate online cu ajutorul

Mașini înmatriculate sau radiate online: O aplicație cu ajutorul cărora cetățenii își vor putea înamtricula sau radia un vehicul va fi implementată la nivelul României. Decizia de implemnetare vine după ce proiectul a trecut de Camera Deputaților, care era for decizional. 

Deputații au adoptat proiectul marți, 27 februarie.

Aplicaţia va fi gestionată de Direcţia Generală Permise de Conducere şi Înmatriculări din Ministerul Afacerilor Interne şi va permite cetăţenilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe