Connect with us

EVENIMENT

Inundații în Palatul Culturii din Târgu-Mureș. Apa ajunge la 30 de centimetri

PublicatPompierii mureșeni intervin pentru a evacua apa acumulată în subsolul Palatului Culturii din Târgu-Mureș, ca urmare a spargerii unei conducte de apă.

Inundația s-a produs luni la subsolul Paltului Culturii din Târgu-Mureș, P-ța Victoriei.

Conform pompierilor, este inundat subsolul pe circa 100-150 mp, cu înălțimea apei de circa 30 de centimetri.

Inundația s-a produs în urma spargerii unei conducte de apă.

EVENIMENT

Poliţist din Timișoara cercetat disciplinar, în urma unor postări online care evidenţiau un comportament neadecvat al acestuia

Publicat

Un poliţist al Secţiei 4 de Poliţie din Timişoara este cercetat disciplinar de către Biroul Control Intern al Poliţiei Timiş, după ce pe o reţea de socializare au apărut postări care evidenţiau un comportament neadecvat al acestuia faţă de subalterni.

“Având în vedere informaţiile care au apărut pe o reţea de socializare, cu privire la comportamentul unui poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, faţă de un poliţist din subordinea sa, vă informăm că inspectorul şef a dispus (la sfârşitul săptămânii trecute, n.r.) efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern în vederea analizării situaţiei de fapt. În funcţie de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse măsuri în consecinţă”, arată un comunicat al Poliţiei Timiş, remis, luni, AGERPRES.

Potrivit unor surse din Poliţia Timiş, poliţistul şi-a anunţat imediat demisia din funcţie, dar a revenit asupra deciziei, în urma rugăminţilor unora dintre colegi.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a dispus efectuarea unor verificări de către Corpul de control cu privire la situaţia existentă la nivelul Secţiei 4 de Poliţie din Timişoara.

“Conducerea Ministerului doreşte clarificarea urgentă a acestei situaţii, susţinând necesitatea menţinerii unui climat de muncă adecvat, care să permită personalului îndeplinirea cu profesionalism a atribuţiilor de serviciu”, informează luni un comunicat al MAI. AGERPRES

Citește mai departe

EVENIMENT

Impact frontal între două mașini în Sibiu. O persoană rănită

Publicat

Un accident rutier a avut loc luni seara, pe  strada Calea Surii Mari, în Sibiu. Două mașini s-au ciocnit. În urma impactului o persoană a fost rănită.

Din primele cercetări se pare ca un șofer de 37 de ani, sibian, a pătruns pe contrasens și a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un alt sibian, în vârsta de 39 de ani.

În urma impactului șoferul de 37 de ani este rănit.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei și împrejurărilor in care s-a produs accidentul rutier.

Citește mai departe

EVENIMENT

Focar nou în Spitalul de Psihiatrie Jebel, județul Timiș

Publicat

Un nou focar COVID-19 activ a fost anunţat, luni, de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş, la Spitalul de Psihiatrie Jebel, unde au fost confirmate şapte cazuri de infectări cu virusul SARS-CoV-2.

Astfel, numărul total al focarelor de COVID-19 a ajuns la 8 în judeţ.

Cel mai mare focar rămâne, de aproape două luni, cel de la un centru privat pentru persoane vârstnice din Timişoara, cu 82 de cazuri.

În ultimele 24 de ore, în Timiş au fost confirmate 132 de persoane cu noul coronavirus, dintre care 42 în Timişoara, şi a crescut numărul internaţilor cu noul coronavirus, de la 340 la 345, dintre care 58 sunt la terapie Intensivă. Totodată, au fost înregistrate şi două decese. AGERPRES

Citește mai departe

EVENIMENT

Chefuri în Capitală. Poliția a dat amenzi uriașe

Publicat

Poliţiştii Capitalei au aplicat amenzi în valoare totală de 167.000 de lei persoanelor care au participat, în două apartamente din Sectorul 1, la petreceri private.

“În seara de 16 şi noaptea 17-18 ianuarie, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie, în continuarea verificărilor privind respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, au identificat, în două apartamente din Sectorul 1, evenimente private aflate în derulare, la care participau 7 şi, respectiv, 13 persoane”, informează Biroul de presă al DGPMB.

În ambele situaţii, participanţii au fost sancţionaţi contravenţional conform prevederilor legale cu amenzi în valoare totală de 167.000 de lei. AGERPRES

Citește mai departe