Connect with us

EVENIMENT

„Învățăm de la Natură”. Forumul Medierii Culturale are loc la Cluj-Napoca între 29 și 30 octombrie

Publicat

forum2.jpg

”Învățăm de la Natură” este tema centrală a celei de-a șasea ediții a Forumului Medierii Culturale de la Cluj-Napoca.

Această ediție explorează modul în care natura poate deveni atât un mediu, cât și un subiect al medierii culturale, pedagogiei, educației și comunicării științifice.

„Învățăm de la Natură”. Forumul Medierii Culturale are loc la Cluj-Napoca între 29 și 30 octombrie

Forumul care are loc la Cluj-Napoca între 29 și 30 octombrie…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sfântul Ciprian, sărbătorit de credincioși în 2 octombrie. Povestea vrăjitorului care a devenit episcop

Publicat

sfântul ciprian, sărbătorit de credincioși în 2 octombrie. povestea vrăjitorului

Sfântul Ciprian este pomenit în calendarul creştin ortodox în data de 2 octombrie. A fost vrăjitor, filosof si slujitor al zeului păgân Apolo din Antiohia Siriei. A trecut la creștinism și a devenit episcop.

Sfântul Ciprian a trăit în perioada împăratului roman Decius (249-251). Provine dintr-o familie de necredincioși din Cartagina. La 10 ani, a fost trimis de părinţi săi în muntele Olimpului.

Acolo, Ciprian a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Doi miniștri, prezenți la Cluj, la Festivalul de Toamnă al Economiei Germane. Dezbateri economice și educaționale, la Herbstfest

Publicat

herbstfest arhiva 06.jpg

„Oktoberfest de Cluj-Napoca” vine cu dezbateri, activități culturale și distractive pentru întreaga familie, între 3 și 6 octombrie. Doi mininștri din Guvernul României vor fi prezenți la Cluj-Napoca, cu ocazia Festivalului de Toamnă al Economiei Germane.

Dezbaterile economice și pe teme de educație reprezintă una dintre componentele centrale ale Festivalului de Toamnă al Economiei Germane – Herbstfest 2024. La evenimentul de anul acesta vor participa…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Stăpânul unui bivol condamnat după ce animalul a provocat un grav accident rutier între Teiuș și Aiud. Anchetă complexă

Publicat

video: stăpânul unui bivol condamnat după ce animalul a provocat

O anchetă complexă s-a desfășurat în cazul unui grav accident rutier provocat de un bivol, pe drumul DN 1, între Teiuș și Aiud. Două femei au fost grav rănite și au avut nevoie de aproape 170 de zile de îngrijiri medicale în urma accidentului. Judecătorii au cerut chiar și punctul unor profesori universitari pentru a rezolva cazul. Dar aceștia nu au dat un răspuns concret. În schimb vânzătorul unui magazin de garduri electrice a avut un răspuns la întrebarea magistraților. 


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Avertizare Cod Galben de ceață în mai multe zone din județul Alba, miercuri dimineața. Localitățile vizate

Publicat

avertizare cod galben de ceață în mai multe zone din

Meteorologii au emis miercuri dimineața o avertizare Cod Galben de ceață valabilă în mai multe localități din județul Alba, între orele 08:05 și 09:00.

Potrivit ANM, este vizată zona joasă a județului Alba, respectiv zona localităților: Alba Iulia, Aiud, Cugir, Sebeș, Blaj, Ocna Mureș, Teiuș, Ighiu, Săsciori, Unirea, Jidvei, Vințu de Jos, Galda de Jos, Șona, Mihalț, Pianu, Valea Lungă, Lopadea Nouă, Cetatea de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe