Connect with us

EVENIMENT

Invenție a cercetătorilor UMFIH Cluj-Napoca. Ajută pacienții în prezervarea alveolelor post-extracționale în implantul dentar

Publicat

aranka 2 scaled.jpg

O echipă de cercetători de la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” (UMFIH) Cluj-Napoca a depus un brevet de invenție la OSIM care va ajuta pacienții după o extracție dentară astfel încât să poată realiza un implant mult mai rapid.

Prof. dr. Aranka Ilea, șeful Disciplinei de Reabilitare Orală și prodecan științific la Facultatea de Medicină Dentară a UMFIH, a explicat pentru Cluj24 că în cadrul proiectului de cercetare pe model animal,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

CRONICĂ DE FILM TIFF. Doru Pop: Îngerul a strigat din toaletă: Iată filmul perfect!

Publicat

zile perfecte.jpeg

Care e rețeta unui film perfect? E povestea unui japonez, care curăță veceuri de top, cu filmări în spațiu real, regizate de un autor german, punctate cu muzică occidentală din anii 60-70.

Zile perfecte (2024), cea mai recentă creație a lui Wim Wenders, atinge perfecțiunea cinematografică. Era și cazul, pentru că după ultimele două filme ale lui Wenders, Submergence (2017), cu teroriști musulmani și agenți britanici, și Les Beaux Jours d’Aranjuez (2016),…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șofer testat pozitiv cu aparatul drugtest, trimis în judecată de magistrații Tribunalului Alba. Ce substanțe avea asupra sa

Publicat

Șofer testat pozitiv cu aparatul drugtest, trimis în judecată de

Un bărbat a fost recent trimis în judecată de magistrații Tribunalului Alba, după ce a fost anchetat de procurorii DIICOT Alba Iulia. 

Fiind un dosar insturumentat de DIICOT, faptele din dosar au...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cod galben de inundații și viituri pe mai multe râuri din județul Cluj

Publicat

inundatii 2 e1688317655735.jpg

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundații și viituri pentru mai multe râuri care traversează județul Cluj, valabilă până duminică la prânz.

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, sâmbătă, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă până duminică la 12:00, ca urmare a precipitaţiilor prognozate.

În acest context, sunt posibile depăşiri ale cotelor de atenţie pe râuri din bazinele hidrografice:…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Anul școlar 2024-2025. Data la care încep cursurile în toamnă și câte zile de vacanță vor avea elevii. Calendar

Publicat

anul școlar 2024 2025. data la care încep cursurile în toamnă

Anul școlar 2024-2025. Elevii vor avea 36 de săptămâni de școală, în anul școlar următor. Au fost stabilite și perioadele de vacanță, între modulele de cursuri.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe