Connect with us

EVENIMENT

Investiție de peste 2,2 milioane de lei pentru modernizarea sistemului de iluminat public, la Zlatna. Licitație, în SEAP

Publicat

investiție de peste 2,2 milioane de lei pentru modernizarea sistemului

Investiție de peste 2,2 milioane de lei pentru modernizarea sistemului de iluminat public, la Zlatna. Primăria orașului Zlatna investește peste 2,2 milioane de lei pentru creșterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public din oraș și localitățile aparținătoare.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

AUR oferă asistență juridică GRATUITĂ pensionarilor afectați de recalcularea pensiilor

Publicat

candidati aur george simion e1723988937598.jpg

George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a făcut un anunț către pensionarii din România care se consideră nedreptățiți de recalcularea pensiilor pregătită de coaliția de guvernare PSD-PNL.

„Pensionarii nedreptățiți de sistemul de pensii sunt rugați să îmi scrie! Vă ajutăm pro-bono cu asistență juridică”, a anunțat liderul AUR pe pagina sa de Facebook.

AUR oferă asistență juridică GRATUITĂ pensionarilor afectați de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

George Simion: Cine din statul român și Comisia Europeană a agreat VÂNZAREA pe bucăți a TAROM

Publicat

1724014848 george simion5 e1723203784717.jpg

TAROM a vândut sloturile de aterizare și decolare de pe aeroportul Heathrow, din Marea Britanie, companiei Qatar Airways. Este vorba despre 14 sloturi săptămânale și se naște întrebarea legitimă: cine din statul român și Comisia Europeană a agreat vânzarea pe bucăți a TAROM și înlocuirea companiei de stat românești cu Wizz Air?

Cine vrea falimentarea cât mai urgentă a TAROM? De ce distrugem o companie fanion a țării? Are legătură acest subiect cu vizita…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum a ajuns o persoană din Alba, victima unor escroci pe aplicația Telegram. A vrut să cumpere cryptomonede, dar a rămas fără bani

Publicat

cum a ajuns o persoană din alba, victima unor escroci

Cum a ajuns o persoană din Alba, victima unor escroci pe aplicația Telegram. Metoda a fost explicată într-o motivare a Judecătoriei Alba Iulia, din data de 14 august 2024. În mare parte din cazurile de înșelăciune petrecute în mediul on-line este aproape imposibil ca anchetatorii să descopere autorii. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

N-ai carte, ai parte de ultimul loc. Clasamentul EUROSTAT în funcție de CITIT. Pe ce loc ne situăm

Publicat

carti bun e1723965556593.jpg

Eurostat a realizat un clasament în care prezintă obiceiurile de lectură în Europa. Deși ne considerăm o nație „citită” comparativ cu alte popoare, topul ar putea să ne surprindă.

„Cu vara în plină desfășurare, este un moment minunat pentru a citi o carte bună – deși nu toată lumea este la fel de interesată.

graficgrafic

N-ai carte, ai parte de ultimul loc. Clasamentul EUROSTAT în funcție de CITIT. Pe ce loc ne situăm

Conform Eurostat, persoanele mai…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe