Connect with us

EVENIMENT

Investiție la Uzina Mecanică din Cugir pentru creșterea cu până la 50% a capacității de fabricație a muniției. Licitație, în SEAP

Publicat

cugir fabrici proteste.jpeg

Uzina Mecanică din Cugir cumpără o mașină de prelucrat canal extracție și lungime tub pentru dotarea Secției Muniție. Investiția de peste 7,2 milioane de lei va permite creșterea cu până la 50% a capacității de fabricație a muniției și a calității acesteia. 

Uzina Mecanică Cugir SA a lansat, pe 14 septembrie, în SEAP, o licitație pentru achiziția unei mașini de prelucrat canal extracție și lungime tub cartuș cal. 12,7×99 mm, 12,7×108 mm și 14,5×114 mm.

Valoarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

A scăzut numărul înmatriculărilor de autoturisme noi în România. Top mărci preferate de cumpărători

Publicat

a scăzut numărul înmatriculărilor de autoturisme noi în românia. top

Înmatriculările de autoturisme noi au scăzut în România cu 11,59%, în septembrie faţă de aceeaşi perioadă a anului 2022, până la un volum de 10.545 de unităţi.

Conform statisticii, la nivelul primelor nouă luni ale acestui an, numărul înmatriculărilor de autoturisme noi a atins valoarea de 110.011 de unităţi, în creştere cu 15,46% comparativ cu perioada similară din anul anterior, reiese din datele Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), citat de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum se obțin abonamentele încărcate pe cardul de transport în comun la Cluj, pentru studenți, masteranzi și doctoranzi

Publicat

abonamente ctp cluj elevi studenti.jpg

Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță că eliberează abonamente de transport gratuite și cu reducere pentru studenții, masteranzii și doctoranzii cu vârsta sub 30 de ani, înscriși în anul universitar 2023-2024 la Universitățile din Cluj-Napoca, la învățământ cu frecvență.

Pentru studenți, noul regulament prevede gratuitate pentru cei înscriși la forma de învățământ cu frecvență, în instituțiile de învățământ superior…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Singurele fotografii de la sfințirea “Bisericii de Încoronare”, acum 101 ani, prezentate în revistă la Muzeul Unirii Alba Iulia

Publicat

singurele fotografii de la sfințirea “bisericii de Încoronare”, acum 101

Marți de la ora 11.00, la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, va fi prezentat exponatul lunii octombrie. Este vorba despre Revista “Le Monde Illustré”.

Exponatul lunii octombrie este prilejuit de împlinirea a 101 ani de la sfințirea “Bisericii de Încoronare”.

Este prezentat un număr din hebdomadarul “Le Monde Illustré”, în care apar singurele fotografii păstrate de la acest eveniment.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Direcția…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

BLAJ: 15 noi stații de încărcare a autovehiculelor electrice. Locațiile în care vor fi amplasate. Contractul a fost semnat

Publicat

blaj: 15 noi stații de încărcare a autovehiculelor electrice. locațiile

Primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, a anunțat amplasarea a 15 stații noi de reîncărcare a autovehiculelor electrice. Investiția este de peste 3 milioane lei.

”Noi vești bune pentru Blaj! Am semnat, împreună cu Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), contractul pentru achiziţia şi montajul în municipiul Blaj a 15 staţii de reîncărcare a acumulatorilor pentru vehicule electrice.

Valoarea investiției este de 3.173.367,15 lei, din care AFM acordă o finanţare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe