Connect with us

EVENIMENT

Invitație la masă, la teatrul din Alba Iulia. Proiectul prin care copiii centrului ”Rița Gărgărița” au trăit o experiență inedită

Publicat

invitație la masă, la teatrul din alba iulia. proiectul prin

Copiii de la Așezământul ”Rița Gărgărița” din Alba Iulia au urcat pe scena teatrului de păpuși ”Prichindel”. Și nu pentru a fi actori, ci pentru a lua parte la o acțiune inedită.

Este vorba despre proiectul Bloomtheworld. Mai exact o inițiativă, prin care se promovează diferite zone sau obiceiuri, prin organizarea unei mese în spații neconvenționale.

De data aceasta, Alexa Vilcan, cea care este în spatele proiectului a organizat o masă pentru copiii de la ”Rița…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Un bloc de locuințe din orașul Ocna Mureș, reabilitat energetic cu bani din PNRR. Cât vor costa lucrările și cum va arăta clădirea

Publicat

un bloc de locuințe din orașul ocna mureș, reabilitat energetic

Un bloc de locuințe din orașul Ocna Mureș urmează să fie reabilitat energetic, cu bani din PNRR. Investiția se ridică la peste 2,5 milioane de lei. 

Primăria Ocna Mureș a lansat pe 9 aprilie, în SEAP, o licitație pentru execuția lucrărilor în cadrul proiectului „Renovare energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale din orașul Ocna Mureș – lot 1”.

Valoarea totală a lucrărilor este estimată la 2.592.954,11 lei, fără TVA. Investiția este finanțată prin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Răzvan Ciortea, eliberat de Guvern din funcția de subprefect de Cluj. Va candida la alegeri

Publicat

ciortea.jpg

Guvernul României a aprobat, joi, hotărârea privind eliberarea lui Răzvan Ciortea din funcţia de subprefect al județului Cluj, decizia fiind motivată de intenția acestuia de a candida la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Turda din partea PSD.

În aceeași ședință au mai fost eliberați din funcție peste 20 de prefecți și subprefecți care vor candida la alegerile locale sau europarlamentare  din 9 iunie, dar au fost numiți și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Pregătiri pentru construcția unui Centru comunitar integrat, la Teiuș

Publicat

foto: pregătiri pentru construcția unui centru comunitar integrat, la teiuș

O fostă casă de tip familial din Teiuș, aflată într-un stadiu avansat de degradare, este demolată în aceste zile. În locul acesteia urmează să fie construit un Centru comunitar integrat. 

„Clădirea de pe „Locul Târgului”, fosta casă de tip familial, aflată în imediata apropiere a „Centrului Multifuncțional”, aflată într-o stare puternică de degradare se demolează.

În locul ei, în scurt timp vom începe construcția unui modern „Centru comunitar integrat”…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ziua Mondială a Aviației și a Cosmonauticii este sărbătorită pe 12 aprilie. Ce moment marchează în istoria zborului uman

Publicat

ziua mondială a aviației și a cosmonauticii este sărbătorită pe

Ziua Mondială a Aviației și a Cosmonauticii este sărbătorită pe 12 aprilie și marchează realizările și contribuțiile semnificative ale aviației și ale călătoriilor spațiale la progresul umanității.

Această zi comemorează primul zbor al omului în spațiu, efectuat de cosmonautul sovietic Yuri Gagarin la 12 aprilie 1961, și deschide calea către explorarea spațiului cosmic.

Vezi și FOTO: Primul zbor al unei aeronave pe deasupra orașului Alba Iulia. Celebrul dirijabil…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe