Connect with us

ACTUALITATE

„Invitatul Zilei” la Botoșani24.ro: Florin Bulgaru, primarul comunei Răchiți din județul Botoșani

Publicat

bulgaru 1000x600.jpg

„Invitatul Zilei” în studioul publicației Botoșani24.ro a fost astăzi Florin Bulgaru, primarul comunei Răchiți din județul Botoșani.
Florin Bulgaru a vorbit despre investițiile din comună, despre programul “Anghel Saligny” și ceea ce se va realiza prin acest program la Răchiți, dar și despre iluminatul public, despre noul sistem de colectare a gunoiului, și mai ales despre nevoia comunei de a se conecta la o nouă rețea de alimentare cu apă, alta decât cea a NovaApa Serv SA, într-un interviu realizat în studioul on-line al publicației Botoșani24.ro de editorul șef Tudor Carare.
Puteți urmări interviul și pe Facebook. Comentariile și reacțiile sunt deschise:

 Urmăriți știrile Botosani24.ro și pe Google News


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

VIDEO. Gândaci de bucătărie în zona food court în Iulius Mall Cluj. Alimente expirate. Amenzi date de Protecția Consumatorilor

Publicat

opc amenda 1.jpg

Pentru a verifica aspectele semnalate într-o reclamație primită de la consumatori, Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Nord-Vest (CRPC RNV) Cluj, prin CJPC Cluj a desfășurat o acțiune de control la operatorul economic SC Iulius Mall Cluj SRL, din Cluj-Napoca, în data de 20.09.2022.

Ca atare, verificarea s-a derulat în cadrul campaniei Academia Comisarilor – în care sunt implicați tinerii noștri colegi -, asupra respectării prevederilor legale în domeniu, la unitatea  menționată, ocazie cu care au fost constatate mai multe abateri.

Ca urmare a acțiunii, echipele de control…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. Suporterii ”U” Cluj, bannere la stadionul CFR din Gruia: Când cobori din deal în vale, ai șanse să-ti rupi picioare

Publicat

muu 1.jpg

Suporterii ”U” Cluj au afișat miercuri seara două bannere la stadionul din Gruia al rivalei CFR ca reacție la discuțiile privind disputarea unui meci al feroviarilor pe Cluj Arena la 1 octombrie, cu Petrolul Ploiești.

„Someșul vreți să-l traversați/ Grijă mare, să nu vă înecați” și „Când cobori din deal în vale, Ai șanse să-ti rupi picioare”, era scris pe cele două bannere.

Citește și Suporterii ”U” Cluj nu acceptă ca echipa CFR să joace pe Cluj Arena: Ne asumăm orice repercusiune

muu 2

muu 3

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Marșul bicicliștilor prin centrul Clujului. Critici privind pistele de biciclete din oraș

Publicat

mars bici.jpg

O nouă ediție a Marșului Bicicliștilor Clujeni, dedicată special Săptămânii Europene a Mobilității (SEM) și Zilei Europene Fără Mașini (ZEFM) va avea loc joi, 22 septembrie, la Cluj-Napoca. Este 150-a editie din seria lunara inceputa in septembrie 2007 (intrerupta in perioada pandemiei si reluata acum) care este in continuarea seriei anuale incepute de Clubul de Cicloturism Napoca în 1998.

Sunt bineveniti orice locuitori ai zonei metropolitane clujene care au bicicleta. Intalnirea participantilor va fi in Piața Unirii, incepand cu ora 17:45. Startul efectiv al marsului va fi la ora 18:00, urmand sa dureze…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Un român care a comis mai multe tâlhării în Germania, arestat preventiv pentru a fi extrădat. Proces la Curtea de Apel Alba Iulia

Publicat

politie sursa alba24 1000x600.jpg

Magistrații Curții de Apel Alba Iulia au admis arestarea provizorie pentru 15 zile, pe numele unui bărbat căutat de autoritățile din Germania. 

Anchetatorii din Germania cer extrădarea bărbatului din Sibiu, pentru a-l ancheta în mai multe cazuri de tâlhărie, tâlhării comise în zona unor locuințe de blocuri din Nurnberg. 

Bărbatul a fost arestat preventiv în data de 16 septembrie, iar apoi va fi extradat către Germania.

Potrivit reprezentaților Curții de Apel Alba Iulia, bărbatul alături de o altă persoană ar fi comis mai multe tâlhării. Mai exact,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe