Connect with us

EVENIMENT

Irina Nicolae rupe tăcerea după ce nu a fost invitată să cânte la reunirea trupei A.S.I.A. „Am avut un șoc”. Pe cine acuză de minciună

Publicat

irina nicolae rupe tăcerea după ce nu a fost invitată

Irina Nicolae rupe tăcerea după ce nu a fost invitată să cânte la reunirea trupei A.S.I.A! Organizatorul evenimentului a spus că bruneta nu poate veni, deoarece locuiește acum în Ungaria și are un copil mic. Adevărul s-a aflat însă acum, după ce cântăreața a acordat un interviu în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Irina Nicolae rupe tăcerea după ce nu a fost invitată să cânte la reunirea trupei A.S.I.A

Fanii au rămas surprinși atunci când au aflat că de la concertul aniversar ASIA, programat pentru data de 6 martie, la Sala Palatului, va lipsi Irina Nicolae. Bruneta lipsește pur și simplu de pe afișul spectacolului, iar fondatorul celebrei formații, Adi Ordean, a oferit un fel de explicații.

„Misterul se rezolvă foarte repede. Irina nu poate veni în țară. Locuiește și trăiește de ani buni…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Salvaţi Copiii: România se află pe locul 2 în UE la capitolul mortalitate infantilă

Publicat

salvati copiii rata mortalitate fb
sursa foto: Facebook / Salvati Copiii Romania

România ocupă locul 2 în Uniunea Europeană la capitolul mortalitate infantilă, arată o statistică Eurostat. România s-a aflat pe prima poziție în acest clasament, dar recent a fost depășită de Bulgaria, anunță organizația Salvați Copiii.

În 2021 Bulgaria a avut o rată a mortalităţii infantile de 5,6 la mia de copii născuţi vii, urmată de România, cu o rată de 5,2 la mie şi Slovacia, unde rata mortalităţii infantile a fost de 4,9 la mia de copii născuţi vii. La polul opus, cea mai mica rată a mortalităţii infantile este înregistrată în Suedia, Finlanda şi Slovenia cu 1,8 la mia de copii născuţi vii.

În plus, statistica arată că 1 din 10 nou-nӑscuţi din România provine din mame adolescente. De altfel, în România sunt mai bine de un sfert dintre mamele sub 18 ani (30%) din toată Uniunea Europeană şi 45% dintre mamele cu vârsta sub 15 ani.

Potrivit reprezentanţilor organizaţiei Salvaţi Copiii, România a coborât o poziţie în clasamentul european şi datorită programului de dotare cu aparatură medicală performantă a tuturor maternităţilor şi secţiilor de Terapie Intensivă neonatală din ţară.

Organizaţia a dotat 107 unităţi medicale (secţii de neonatologie, terapie intensivă neonatală, secţii de pediatrie şi Obstetrică-Ginecologie) din toate judeţele ţării, cu peste 1.200 de echipamente vitale, investind peste 8.700.000 de euro.

Sursa: MediaFax

Citește mai departe

ECONOMIE

Analiză: România are de 2,5 ori mai multe firme care cultivă cereale decât cele care fac zootehnie

Publicat

În România sunt de 2,5 ori mai multe firme care cultivă cereale decât cele care fac zootehnie. În Brăila raportul este de 11 la 1, iar în Teleorman de 10 la 1, arată o analiză a Ziarului Financiar.

Aproape 8.500 de companii cultivă cereale în România şi doar 3.300 care fac zootehnie, de 2,5 ori mai puţine, arată o analiză a ZF pe baza datelor platformei Termene.ro.

În Brăila raportul este de 11 la 1, în Teleorman de 10 la 1, iar în Ialomiţa de 9 la 1, acestea fiind şi cele mai puternice judeţe agricole în ceea ce priveşte producţia de cereale.

România este unul dintre principalii producători de porumb, floarea-soarelui şi grâu din UE, dar şi un exportator important sau mai precis: un simplu exportator.

Primul pas spre valoare adăugată în agricultură este creşterea animalelor, însă în ultimii ani efectivele de porcine şi bovine, de exemplu, au scăzut, şi odată cu ele procentul de satisfacere a autoconsumului.

„Procesarea producţiei vegetale, din punctul meu de vedere, o face zootehnia, unde România nu este nici măcar repetentă, ci aproape inexistentă în Europa.

Nu suntem în stare să ne acoperim la carnea de porc nici măcar 30% din consum, iar la lapte nici măcar 50%.

Practic, nu reuşim să avem siguranţa alimentului care poate să fie valorificat de noi“, a spus Călin Muscă, proprietarul Pork Prod.

Sursa: MediaFax

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Persoană găsită carbonizată într-o centrală dezafectată din Piatra Neamț

Publicat

persoana carbonizata neamt

O persoană a fost găsită carbonizată, marți după-amiază, într-o centrală dezafectată din municipiul Piatra Neamț.

Potrivit ISU Neamț, prin apel la 112, la ora 18:58, pompierii au fost înștiințați de o un cetățean despre faptul că se observă o persoană care arde într-o centrală dezafectată, situată pe strada Progresului în municipiul Piatra Neamț.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au identificat o persoană carbonizată.

persoana carbonizata neamt

Organele competente vor identifica persoana și cum s-a produs evenimentul.

Citește mai departe

EVENIMENT

ATENȚIE, ȘOFERI! Vizibilitate redusă pe DN 6, în Caraș-Severin

Publicat

ceata.1cuf674gy3 e1588315191237.jpg

Marți după-amiază se circulă în condiții de ceață și lapoviță pe DN 6, în Caraș-Severin, iar vizibilitatea este redusă.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române,  circulația se desfăşoară în condiţii de lapoviță și ceaţă, cu vizibilitate redusă sub 50 de metri, pe DN 6 între localitățile Armeniș și Sadova, județul Caraș-Severin.

„Recomandăm conducătorilor auto ca să reducă viteza, să mărească distanţa în deplasare și să folosească corespunzător luminile și să evite manevrele riscante!”, spun polițiștii.

Citește mai departe