ACTUALITATE
Istoria gastronomică a României. Rețete pierdute pe vecie. Chef Paul Siserman (Cluj): Singurul produs autentic românesc e coliva

Cu ocazia Zilei Naționale a României, chef Paul Siserman împărtășește cu Cluj24 mai multe idei referitoare la istoria și cultura bucătăriei românești, trecând în revistă informații dintre cele mai interesante și mai puțin știute, de la rețete dispărute la aportul noilor generații de bucătari.
„E o diferență între bucătăria tradițională românească și cea autentic românească. Tradițional, putem vorbi chiar de shaorma, fiindcă după 30 de ani de existență, s-a integrat în bucătăria din România.
Iar dacă vorbim de autentic românesc, discuția e foarte largă, pentru că fiecare…
Citește mai mult pe Cluj24.ro
ACTUALITATE
Un nou tratament injectabil cu administrare săptămânală, dezvoltat pentru bolnavii de Parkinson

Citește mai mult pe Botosani24.ro
ACTUALITATE
Delta Aquaride 2025: Cea mai lungă ploaie de „stele căzătoare” a anului. Când și cum se poate observa fenomenul astronomic

Citește mai mult pe Botosani24.ro