Connect with us

ACTUALITATE

ITM Alba: Amenzi de peste 19.000 de lei și zeci de avertismente după controale la firmele din județ. Nereguli constatate

Publicat

itm alba 963x600.jpg

Inspectorii ITM Alba au controlat zeci de angajatori din județ, în săptămâna 9 – 13 ianuarie.

În urma deficiențelor constatate, au fost aplicate amenzi de peste 19.000 de lei și 36 de avertismente.

În domeniul relațiilor de muncă, inspectorii ITM Alba au controlat 48 de angajatori, cu un număr total de 2.007 de salariați.

Cu ocazia controalelor au fost constatate 128 de deficiențe, fiind aplicate șapte sancțiuni. Este vorba despre două amenzi în valoare de 15.300 de lei și cinci avertismente.

Principalele deficienţe constatate în controale au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Elevii din clasele 0-IV se vor putea înscrie în acest an la Festivalul „Alba Chess”. Cum se va desfășura competiția de șah

Publicat

01e e1552242654909.jpg

În județul Alba urmează să se desfășoare în acest an o competiție de șah dedicată elevilor din clasele 0-IV. Festivalul „Alba Chess” își propune să stimuleze interesul copiilor pentru acest sport și să le ofere posibilitatea să-și demonstreze abilitățile într-un cadru competitiv. 

Consilierii județeni din Alba vor vota în ședința de joi, 23 martie, aprobarea regulamentului competiției Festivalul „Alba Chess” șah 2023 și alocarea sumei de 35.000 lei din bugetul local al județului pentru desfășurarea activității.

Festivalul „Alba Chess” va…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

„Muzeul Cătunelor”, în incinta vechii școli din Gârda de Sus. Acord de parteneriat între CJ Alba și Primăria comunei

Publicat

garda de sus scaled e1679158227889 1000x600.jpg

„Muzeul Cătunelor” ar putea fi realizat în curând în incinta vechii școli din Gârda de Sus, printr-un parteneriat între Consiliul Județean Alba și Primăria comunei. 

Consilierii județeni din Alba vor avea de aprobat în ședința de joi, 23 martie, încheierea unui acord de asociere între CJ Alba şi Primăria comunei Gârda de Sus pentru realizarea în comun a proiectului „Muzeul Cătunelor”.

Potrivit referatului de aprobare, expoziţiile etnografice pot fi considerate un factor de identitate, originalitate şi specific local al unei comunităţi, reprezentând…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Primarul Emil Boc a semnat contractul pentru 18 autobuze electrice. 83,1milioane de lei

Publicat

autobuz boc.jpg

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, anunţă că a semnat ontractul de aciziţionare a încă 18 autobuze electrice, în valoare de 18,1 milioane de lei.

„Am semnat contractul de furnizare pentru 18 autobuze electrice articulate. Valoarea contractului: peste 16 milioane euro, finanțare obținută din fonduri europene
Vineri, 17 martie, în Sala de sticlă a Primăriei municipiului Cluj-Napoca am semnat contractul de furnizare pentru un număr de 18 autobuze electrice articulate Solaris Urbino, cu o lungime de 18 metri și capacitate de 131 persoane.
Noile autobuze electrice, cu o capacitate mai mare decât cele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Un val de aer cald ajunge în România. La Alba Iulia maximele vor atinge și 20 de grade Celsius

Publicat

soare natura alba24 1000x557.jpg

Vremea se încălzește treptat în România, iar săptămâna viitoare meteorologii au anunțat temperaturi maxime de 23 de grade Celsius în unele zone din țară.

„Vor mai exista alternanţe de la o zi la alta, însă cel puţin pe parcursul săptămânii viitoare temperaturile în partea de sud a ţării vor fi peste 15 grade. Ne aşteptăm şi la temperaturi minime în creştere”, a spus Oana Păduraru, meteorolog ANM, la Antena 3 CNN.

Vor fi precipitaţii pe arii restrânse în zilele următoare, în jumătatea nordică a ţării. La munte, la altitudini mari sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe