Connect with us

EVENIMENT

ITM Alba: O persoană, depistată fără forme legale de angajare. Sancțiuni aplicate de inspectori

Publicat

itm alba 963x600.jpg

Inspectorii ITM Alba au depistat o persoană fără forme legale de angajare, în urma controalelor din ultima săptămână. Au fost aplicate cinci amenzi în valoare de 26.500 de lei și 9 avertismente. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Dracula a greșit castelul! Prima zi de Electric Castle 2024, în fotografii – relaxare și bună dispoziție în cerc restrâns

Publicat

img 8780 scaled.jpg

Prima zi de Electric Castle 2024 a fost despre relaxare, bună dispoziție și timp petrecut împreună, cu cercul de prieteni sau familia.

Miercuri, 17 iulie, a marcat deschiderea festivalului Electric Castle, ajuns anul acesta la a 10-a ediție. Cu mai puțini participanți decât în zilele de weekend, atmosfera din festival a inspirat în după-amiaza zilei de astăzi un cadru intim, revededri cu prietenii și relaxare.

Vremea frumoasă a creat atmosfera ideală…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Studenții de la buget care vor să se transfere la o altă facultate vor trebui să achite cheltuielile de școlarizare. Metodologia

Publicat

studenții de la buget care vor să se transfere la

Studenții de la buget care vor să se transfere la o altă facultate vor trebui să achite cheltuielile de școlarizare. Studenții de pe locurile bugetate care vor să se transfere la un alt program de studii universitare în cadrul aceluiași ciclu de studii universitare vor trebui să achite contravaloarea serviciilor de școlarizare finanțate de la bugetul de stat până la momentul transferului.

Citește mai departe

EVENIMENT

Cetățenii care au un „comportament responsabil” privind consumul de energie ar putea fi recompensați. Ce spune ministrul Energiei

Publicat

cetățenii care au un „comportament responsabil” privind consumul de energie

Cetățenii care au un „comportament responsabil” privind consumul de energie ar putea fi recompensați. Cetățenii care aleg să consume mai multă energie electrică în jurul prânzului, când este energie solară ieftină în piață, sau cei care aleg un consum mai mic seara, când e vârf de consum, ar putea avea facturi mai mici.

Citește mai departe

EVENIMENT

Investiții în digitalizare, la Primăria Doștat. Platformă de servicii publice digitale și echipamente IT&C. Licitație, în SEAP

Publicat

investiții în infrastructura școlară, în comuna doștat: Școala primară din

Investiții în digitalizare, la Primăria Doștat. Administrația locală cumpără o platformă de servicii publice digitale și echipamente hardware IT&C pentru simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației pentru cetățeni. 

Citește mai departe