Connect with us

EVENIMENT

ITPF Giurgiu a suplimentat numărul poliţiştilor de frontieră

Publicat

vama giurgiu

În această perioadă estivală, ITPF Giurgiu a luat măsuri pentru a face față traficului intens și a suplimentat atât numărul polițiștilor de frontieră, cât și numărul arterelor de circulație.

În PTF Giurgiu a fost instalat şi un punct de prim-ajutor.

„Ne aflăm în perioada concediilor şi mulţi cetăţeni români stabiliţi în străinătate se întorc acasă, în vacanţă, sau se deplasează în afara graniţelor ţării şi înregistrăm o creştere a valorilor de trafic în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, atât pe sensul de intrare cât şi pe sensul de ieşire din ţară.

În acest sens, la nivelul ITPF Giurgiu au fost dispuse toate măsurile pentru reducerea timpilor de aşteptare şi asigurarea unui control operativ.

Pentru fluidizarea traficului a fost suplimentat numărul poliţiştilor de frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor şi a fost suplimentat numărul arterelor de control atât pe sensul de ieşire din ţară sau de intrare, după caz, până la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctului de trecere a frontierei.

 ITPF Giurgiu a suplimentat numărul poliţiştilor de frontieră. Timpul de aşteptare la controlul de frontieră pentru camioane este de 40 de minute la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu

Pentru turisme şi mijloacele de transport persoane, traficul prin PTF Giurgiu se desfăşoară pe patru artere de circulaţie pe sensul de ieşire şi pe cinci artere de circulaţie pe sensul de intrare în ţară, înregistrând un timp de aşteptare de 30 de minute atât pe sensul de intrare în ţară cât şi pe sensul de ieşire din ţară”, precizează ITPF Giurgiu.

Într-un comunicat transmis sâmbătă presei, sursa citată menţionează că autorităţile locale au instalat în PTF Giurgiu un punct de prim ajutor.

„Voluntari şi paramedici sunt pregătiţi să acorde ajutor de specialitate la sfârşit de săptămână, în caz de nevoie”, subliniază ITPF Giurgiu.

În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară pentru aproximativ 5.500 de autoturisme şi 20.000 de persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară pentru 6.000 de autoturisme şi 22.000 de persoane.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la controlul de frontieră pentru camioane este de 40 de minute la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu şi de 30 de minute la intrarea în ţară. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cum a rămas o femeie din Câmpeni fără un portofel plin de euro. Ce a găsit în fața casei, la câteva zile după furt

Publicat

cum a rămas o femeie din câmpeni fără un portofel

Cum a rămas o femeie din Câmpeni fără un portofel plin de euro. Este vorba despre un caz care a primit o soluționare în recent, din partea magistraților din Câmpeni. 

Mai exact în data de 16 aprilie 2024, magistrații au închis dosarul deoarece nu au putut identifica cine a furat portofelul femeii.

Fapta s-a petrecut în data de 29 septembrie 2023.

Atunci femeia a mers cu bicicleta la sora ei și și-a lăsat portmoneul, într-o plasă, pe portbagajul bicicletei. Când a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Tânăr de 17 ani, reținut pentru 24 de ore. A furat un moped și l-a condus, deși nu avea permis

Publicat

moped furat.jpg

Un tânăr de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii clujeni. Minorul a furat un moped și l-a condus, deși nu avea permis.

Polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a tânărului de 17 ani, cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Mopedul, abandonat pe strada Cantonului

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, în data de 22 aprilie, în jurul orei 16.00,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Proces la Judecătoria Sebeș între un client Orange și o firmă de recuperare. De ce nu va plăti pentru un abonament HBO

Publicat

proces la judecătoria sebeș între un client orange și o

O firmă de recuperare a datoriilor a cerut în instanță, la Judecătoria Sebeș, ca un client să fie obligat la plata a aproximativ 3000 de lei. Este vorba despre un client care nu și-a achitat facturile către Orange. 

Drept urmare, datoriile sale au fost preluate de către o firmă de recuperări creanțe. 

Aceștia au calculat că are de plătit suma restantă la Orange, dar și aproape 75 de lei pe zi penalități, plus daune de reziliere a contractului.

În total, suma de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Primăria Cluj-Napoca, despre alunecarea de pe Uliului: vor fi amenajate rute alternative

Publicat

surpare strada uliului 1 scaled.jpeg

Primăria Cluj-Napoca lucrează la amenajarea unor rute alternative pentru accesul pe strada Uliului, în urma alunecărilor de teren de noaptea trecută.

Municipalitatea a informat sâmbătă că lucrează la rezolvarea situației de pe strada Uliului numărul 90, în contextul alunecărilor de teren de vineri noapte.

Primăria Cluj-Napoca, despre situația de pe Uliului

„Joi, 25 aprilie, am constatat că au apărut cedări și fisuri în carorabilul de pe strada Uliului…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe