Connect with us

EVENIMENT

Iubita secretă a lui Vladimir Putin, apariție rară în public. Discursul ținut de Alina Kabaeva la inaugurarea unui centru sportiv. Video

Publicat

iubita secretă a lui vladimir putin, apariție rară în public.

Iubita secretă a lui Vladimir Putin a avut o apariție rară în public. Fosta gimnastă Alina Kabaeva, care ar avea trei copii cu liderul rus, a susținut un discurs la inaugurarea unui centru sportiv în Soci.

Cine este iubita secretă a lui Vladimir Putin

Iubita secretă a lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, în vârstă de 39 de ani, este o fostă gimnastă care a obținut două medalii olimpice. Partenera liderului rus a trecut de la sport la politică. A fost deputat în Duma de Stat din 2007 până în 2014, an în care a devenit președinte al consiliului director al Grupului Național Media, trust de presă favorabil Kremlinului.

Presa de stat din Moscova nu are voie să publice informații referitoare la relația de 15 ani pe care Alina Kabaeva ar avea-o cu Vladimir Putin și nici despre copiii pe care se zvonește că cei…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Reguli noi la ambulatoriul spitalului din Alba Iulia: Un aparținător la fiecare pacient. Ce trebuie să facă pacienții

Publicat

reguli noi la ambulatoriul spitalului din alba iulia: un aparținător

Reguli noi la ambulatoriul spitalului din Alba Iulia: Pentru buna organizare a activității medicale și pentru evitarea supraaglomerării la ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia s-au impus două reguli.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cristi Manea pleacă de la CFR Cluj. Contractul său a ajuns la final și nu a mai fost prelungit

Publicat

cristi manea e1694508621683.jpg

Clubul de fotbal CFR 1907 Cluj anunță încheierea colaborării cu Cristian Manea (29 de ani) după ce contractul său a ajuns la final și nu a mai fost prelungit.

”Venit în Gruia în vara anului 2017, Cristi a demonstrat, încă din prima zi, că e un adevărat profesionist!

Cu 230 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul echipei noastre, Manea se află în TOP 10 jucători ca număr de apariții din istoria clubului.

În cei aproape ani petrecuți alături de noi,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu. Euro a revenit la cursul de la sfârșitul lui mai

Publicat

bani ok 2.jpg

La doar câteva zile de la alegerile europarlamentare care au zguduit principalele economii din Uniunea Europeană, Germania și Franța, prin victoria partidelor suveraniste, leul s-a decuplat de la mișcările puternic depreciative din regiune.

Cursul euro a crescut

Cursul euro a crescut marginal de la 4,9765 la 4,9767 lei, medie identică cu cea din 31 mai,  într-o piață în care tranzacțiile se realizau în culoarul 4,976 – 4,977 lei, identic cu cel de luni.

În…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O parohie din Alba a dat în judecată Inspectoratul Județean de Poliție. Care a fost motivul procesului și cum s-a terminat

Publicat

o parohie din alba a dat în judecată inspectoratul județean

O parohie din Alba a dat în judecată Inspectoratul Județean de Poliție. Motivul este descris în motivarea Judecătoriei Câmpeni, care a judecat cazul. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe