Connect with us

EVENIMENT

UPDATE: JAF la o firmă de transport din Arad. A dispărut seiful cu bani și acte

Publicat

Angajaţii unei firme de transport marfă din judeţul Arad au sesizat, vineri, că seiful din sediul societăţii a dispărut, iar în acesta s-ar fi aflat acte şi o sumă de bani, cazul fiind cercetat de poliţişti.

UPDATE: Poliţiştii arădeni au informat că paguba produsă în urma furtului seifului de la o firmă de transport mărfuri din localitatea Cicir este de 160.000 de euro, însă hoţii au acţionat şi la o a doua firmă din localitate, de unde au sustras 28.500 de lei şi 4.850 de euro.

„Persoane necunoscute au pătruns în birourile a două societăţi comerciale de pe raza localităţii Cicir. Dintr-un birou a fost sustras un seif metalic în care se găseau acte de firmă şi suma de aproximativ 160.000 de euro, atât în lei cat şi în valută. Din al doilea birou au fost sustraşi 28.500 de lei şi 4.850 euro. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Sesizarea a fost făcută la Poliţie după ce angajaţii unei firme de transport mărfuri din localitatea Cicir au ajuns la sediu şi au văzut că s-a dat o spargere pe timpul nopţii. Ei au sunat la 112, iar la faţa locului fac cercetări poliţiştii.

„În cursul nopţii trecute, din incinta unei firme de pe raza localităţii Cicir, persoane necunoscute au sustras un seif. În acest moment se fac cercetări cu privire la faptă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Deocamdată, poliţiştii nu au fost informaţi de firmă despre ce sumă de bani se afla în seif.

Contactat de AGERPRES, directorul firmei a confirmat furtul, dar nu a dorit să precizeze care este paguba sau să ofere alte detalii. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Noi drepturi pentru pacienți. Care sunt tratamentele de care vor beneficia persoanele asigurate. Lege la Senat

Publicat

noi drepturi pentru pacienți. care sunt tratamentele de care vor

Noi drepturi pentru pacienți. Comisia pentru sănătate din Senat a avizat favorabil propunerea legislativă prin care „terapia durerii” este inclusă în categoria drepturilor pacienţilor.

Serviciile medicale pentru terapia durerii sunt definite ca:

ansamblul de servicii medicale de diagnosticare, tratament şi monitorizare a pacienţilor de toate vârstele (copii sau adulţi) cu dureri acute sau cronice. Obiectivul este îmbunătăţirea calităţii vieţii acestora prin controlul sau…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cel mai mare târg de carte din Transilvania, Gaudeamus, își deschide porțile la Cluj-Napoca

Publicat

gaudeamus scaled e1713759245958.jpg

Cel mai mare târg de carte din Transilvania revine în Piața Unirii din Cluj-Napoca în pragul sărbătorilor pascale, conform unei tradiții de aproape două decenii, pentru ediția cu numărul 23.

Târgul de Carte Gaudeamus Cluj-Napoca se va desfăşura în perioada 24 – 28 aprilie în Piața Unirii, evenimentul fiind organizat de Radio România, prin echipa Gaudeamus și Radio România Cluj, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.

Târgul va fi deschis…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Construirea unui nou cimitir la Alba Iulia. Ce capacitate va avea și cât va costa. Acord de mediu, solicitat la APM Alba

Publicat

construirea unui nou cimitir la alba iulia. ce capacitate va

Construirea unui nou cimitir la Alba Iulia. Reprezentanții Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia au solicitat recent Agenției pentru Protecția Mediului Alba emiterea acordului de mediu pentru un proiect ce vizează înființarea unui nou cimitir municipal, pe un teren cu o suprafață de peste 4 hectare, aflat în zona cartierului Bărăbanț. Potrivit documentației, noul cimitir va avea o capacitate de peste 10.000 de locuri de înhumare. 

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Sfântul Gheorghe, purtătorul de biruință, sărbătorit de Biserică în 23 aprilie. Semnificații pentru credincioși

Publicat

video: sfântul gheorghe, purtătorul de biruință, sărbătorit de biserică în

Sfântul Gheorghe: purtătorul de biruință, este sărbătorit de Biserică în 23 aprilie. Această sărbătoare aduce în atenția credincioșilor o serie de semnificații din viața sfântului.

Este unul dintre cei mai cunoscuți apărători ai creștinismului. De asemenea, este considerat patronul spiritual al militarilor din forţele terestre.

Sfântul Gheorghe, a fost fiu de părinţi creştini vestiţi. A învăţat buna credinţă din copilărie. Tatăl său a fost omorât pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe