Connect with us

ACTUALITATE

Jandarm aflat în timpul liber, scandal la UNTOLD cu un agent de pază

Publicat

untold4.jpg

Duminică dimineață, în jurul orei 03:00, în incinta Cluj Arena a avut loc o altercație verbală între un participant la festivalul UNTOLD și un agent de pază, iar ulterior participantul la festival a fost scos în afara Arenei, de către agenții de pază.

Potrivit IPJ Cluj, imediat după producerea evenimentului, s-au efectuat verificări, în urma cărora a reieșit faptul că participantul la festival este un jandarm, aflat în timpul liber.

”Având în vedere acest aspect, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj a dispus verificări, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Marți, nici un refugiat ucrainean nu mai era cazat în Botoșani

Publicat

vama 5 1000x600.jpg

Cetățenii ucraineni care intră în România prin Punctele de Trecere a Frontierei Rădăuți Prut și Stânca beneficiază de apă, alimente, asistență medicală și pot obține informații legate de problemele cu care se confruntă. 

În ultimele 24 ore, prin Punctele de Trecere a Frontierei Rădăuți Prut și Stânca au intrat în țară 52 persoane și 30 vehicule.

La ora 08.00,  nici un cetățean ucrainean nu mai era cazat în spatiile de cazare temporară puse la dispoziție de către autoritățile din Botoșani.

 Urmăriți știrile Botosani24.ro și pe Google News

 

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, admisă prima la specializarea „Tancuri” din cadrul Academiei din Sibiu

Publicat

andreea muntean scaled e1664259850612 1000x600.jpg

Aspirațiile și obiectivele vor deveni mai ușor de îndeplinit atunci când există motivație, muncă și încredere în forțele proprii. Orice obstacol trebuie privit ca pe o provocare și o oportunitate pentru a te dezvolta și a crește ca și individ. Pentru absolventa Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, Andreea Muntean, provocările din viața de elev militar au fost multe, dar sub îndrumarea potrivită, toate au devenit mai ușor de parcurs.

Andreea a fost admisă prima la specializarea „Tancuri” din cadrul Academiei Forțelor Terestre…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Fara Alexandru, sportiv legitimat la CS Unirea Alba Iulia, locul 2 la Campionatul Național de Taekwondo WT – Tineret

Publicat

cs unirea alba iulia competitie de taekwondo sportiv fara alexandru e1664256416743 1000x600.jpg

Fara Alexandru, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, a obținut medalia de argint la Campionatul Național de Taekwondo WT, la Tineret, desfășurat în 24 septembrie la Odorheiul Secuiesc, județul Harghita.

Acesta a concurat la categoria de greutate – 48 de kilograme. Și sportivul Galea Mario a avut o prestație bună, la categoria sa de greutate – 55 de kilograme, însă a pierdut în mediul pentru medalie.

Ambii sportivi au 15 ani și sunt pregătiți de către instructorul Alin Moldovan.

„Mă declar mulțumit de rezultate, mai ales având în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. EVENIMENT MONDEN. Botezul lui Iair, băiețelul Vlăduței Lupău. Andra, invitat special

Publicat

vladuta lupau.jpg

Marți are loc un eveniment monden major la Cluj-Napoca și anume botezul lui Iair, băiețelul artistei Vlăduța Lupău și al soțului său, Adrian Rus, care a venit pe lume în 6 august. Micuțul va avea trei perechi de nași. 

Slujba de creștinare va avea loc la o biserică, în cadrul restrâns, iar în cursul serii este programată masa la restaurantul de la Wonderland.

Printre invitații la botez se numără mai mulți artiști, printre care și Andra, care a venit special de la București pentru acest eveniment.

Citește Vlăduța Lupău se pregătește pentru BOTEZUL fiului său. Va avea 3 perechi de…
Citește mai mult pe
Cluj24.ro

Citește mai departe