Connect with us

ACTUALITATE

Jane Fonda va fi recompensată cu premiul pentru întreaga activitate în cadrul ceremoniei Globurilor de Aur

Publicat

Actriţa şi activista americană Jane Fonda va primi un premiu pentru întreaga activitate în cadrul galei de decernare a Globurilor de Aur de luna viitoare, distincţia marcând o carieră de peste 60 de ani în film şi televiziune, dar şi în prima linie a unor probleme sociale, relatează Reuters.

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA), care organizează Globurile de Aur, a anunţat marţi că Jane Fonda va primi prestigiosul premiu Cecil B. DeMille pentru întreaga activitate în cadrul ceremoniei care se va desfăşura la 28 februarie.

„Talentul său de netăgăduit i-a adus cel mai înalt nivel de recunoaştere şi, în timp ce viaţa sa profesională a luat multe turnuri, angajamentul său de neclintit de a aduce schimbarea s-a menţinut”, a declarat preşedintele HFPA, Ali Sar, citat într-un comunicat.

Jane Fonda, în vârsta de 83 de ani, a debutat în 1960 pe Broadway şi pe ecran şi a devenit una dintre cele mai importante vedete de film din anii ’60 şi ’70, jucând în producţii precum „Barbarella” şi „Klute” şi mai târziu în „On Golden Pond” şi „9 to 5”.

Cea mai recentă apariţie a sa a fost în serialul de comedie Netflix „Grace and Frankie”.

Actriţa a devenit de asemenea o voce importantă în activismul politic, militând împotriva Războiului din Vietnam în anii ’70, împotriva Războiul din Irak, în 2003, şi, cel mai recent, participând la proteste săptămânale pe tema pericolului încălzirii globale.

Jane Fonda, fiica regretatului regizor Henry Fonda şi sora regretatului actor Peter Fonda, a câştigat două premii Oscar şi şapte Globuri de Aur.

Printre personalităţile recompensate anterior cu premiul Cecil B. DeMille se numără Oprah Winfrey, Meryl Streep, Sophia Loren, Tom Hanks şi Robert De Niro.

Nominalizările la Globurile de Aur vor fi anunţate săptămâna viitoare, pe 3 februarie. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

„Invitatul Zilei” la Botoșani24.ro: Valeriu Iftime, candidatul PNL la funcția de președinte al C.J. Botoșani

Publicat

valeriu iftime 1000x600.jpg

Publicitate

„Invitatul Zilei” la Interviurile Botosani24.ro a fost Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani, candidatul PNL la funcția de președinte al C.J. Botoșani.
Valeriu Iftime a explicat care au fost motivele pentru care a intra în politică, dar și de ce vrea să devină președinte al C.J. Botoșani și ce ar vrea să schimbe în județ dacă ar avea acces la această funcție alături de echipa sa de la PNL Botoșani . Un interviu realizat în studioul on-line al publicației Botosani24.ro de editorul șef Tudor Carare.

Urmăriți…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Botosani: Au dat foc la hectare întregi de stuf și vegetație uscată, dar pericolul planează asupra gospodăriilor. Pompierii avertizează

Publicat

img 20240502 wa0003 1000x600.jpg

Publicitate

Incendierea vegetației uscate sau a resturilor vegetale este interzisă!

Ieri după-amiază, pompierii militari și voluntari au intervenit pentru stingerea a trei incendii, în următoarele localități:

✔️ Gulioaia – au ars aproximativ două hectare de stuf și patru tone de furaje. Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dângeni au acționat rapid astfel încât flăcările să nu se extindă la un adăpost de animale, un alt depozit de furaje și o casă. Au fost salvate două bovine.

Publicitate

✔️…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

„Invitatul Zilei” la Botoșani24.ro: Cătălin Silegeanu, candidatul A.U.R. pentru funcția de primar al municipiului Botoșani

Publicat

silegeanu 1000x600.jpg

Publicitate

”Invitatul Zilei” la Interviurile Botoșani24.ro a fost astăzi Cătălin Silegeanu, omul de afaceri care patronează și conduce Hidroplasto SRL Botoșani și care s-a înscris în lupta pentru câștigarea funcției de primar al municipiului Botoșani din partea AUR Botoșani.
Cătălin Silegeanu a vorbit despre intențiile sale de viitor dacă ar prelua această funcție dar și despre contracandidații săi în această bătălie electorală. Un interviu realizat în studioul on-line al publicației Botoșani24.ro de editorul șef Tudor Carare.

Urmăriți Botosani24.ro și…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Primarii din Botoșani care au rupt „blestemul” reabilitărilor aberante. „Ar fi păcat să faci o lucrare și apoi să o distrugi”

Publicat

index 1000x600.webp.webp

Publicitate

Doi primari din județul Botoșani au învățat să prioritizeze proiectele edilitare, renunțând chiar la fonduri pentru asfaltări fiindcă aveau în execuție lucrări subterane. Și-au asumat decizia tocmai pentru a nu sparge drumurile proaspăt reabilitate, o practică devenită tradiție în administrația românească, scrie ADEVĂRUL.

În practica administrativă și edilitară românească s-a încetățenit, mai ales în ultimele două decenii, o practică absolut aberantă. De multe ori, după ce autoritățile reușeau să asfalteze străzile, la scurt timp distrugeau totul pentru a reabilita sistemele de apă, canalizare sau termoficare.

Evident, asfaltul…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe