Connect with us

ACTUALITATE

Jennifer Lopez va fi agent FBI în filmul ”The Cipher”

Publicat

Actriţa şi cântăreaţa americană Jennifer Lopez va juca rolul unui agent FBI în filmul ”The Cipher”, o adaptare pentru micile ecrane a cărţii cu acelaşi nume a scriitoarei Isabella Maldonado, informează joi presa de specialitate de la Hollywood, preluată de EFE.

În acest film care va fi difuzat de Netflix, artista va interpreta rolul unui agent care investighează un criminal în serie care lasă indicii despre faptele sale pe internet pentru a atrage atenţia şi a complica şi mai mult cercetările.

Jennifer Lopez va fi şi producător al acestui film, care se alătură unei agende destul de încărcate a divei latino.

După succesul înregistrat cu „Hustlers”, Lopez (JLo) va lansa pe marile ecrane în martie 2021 comedia romantică „Marry Me”, în care joacă rolul unei cântăreţe, Kat Valdez, care, după despărţirea de logodnicul său, decide brusc să se căsătorească cu unul dintre fanii săi pe care nu îl cunoaşte absolut deloc.

Acţiunea acestei comedii romantice se petrece la New York, iar coloana sonoră este interpretată de Jennifer Lopez şi Maluma.

Filmul urma să aibă premiera pe 12 februarie 2021, cu două zile înainte de Saint Valentine’s Day (Ziua Îndrăgostiţilor), însă echipa a decis amânarea până la primăvară, pentru o dată mai sigură.

Anul viitor, vedeta latino urmează să interpreteze şi rolul traficantei columbiene de droguri, Griselda Blanco, în filmul „The Godmother”.

Ea va juca, de asemenea, într-o comedie romantică alături de Armie Hammer. „Shotgun Wedding” prezintă povestea lui Darcy şi Tom, un cuplu care priveşte iminenta lor nuntă cu multe îndoieli, în timp ce familiile lor nu contribuie deloc la relaxarea situaţiei.

Pentru a complica şi mai mult situaţia, nunta încetează să mai fie o petrecere când invitaţii sunt victimele unei tentative de sechestrare. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

„Invitatul Zilei” la Botosani24.ro: Cătălin Mugurel Flutur, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Botoșani

Publicat

flutur 1000x600.jpg

Publicitate

„Invitatul Zilei” la Interviurile Botosani24.ro a fost astăzi Cătălin Mugurel Flutur, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Botoșani.
Cătălin Mugurel Flutur a intrat din nou în lupta pentru câștigarea celei mai importante funcții din administrația publică local de la Botoșani și a vorbit despre competențele contracandidaților săi, cea mai mare parte a criticilor fiind îndreptate spre actualul primar al municipiului Botosani, Cosmin Andrei.
Un interviu realizat în studioul on-line al publicației Botoșani24.ro de editorul șef Tudor Carare.


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

APIA Botoșani reamintește fermierilor termenul limită până la care pot depune cererea de plată

Publicat

apia.jpg

Publicitate

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Judetean Botosani reamintește fermierilor că termenul limită până la care pot depune Cererea de Plată pentru intervenţiile aferente sectoarelor vegetal şi zootehnic în anul 2024 este data de 07 iunie 2024.

Și în acest an, fermierii vor putea depune Cererea de Plată prin accesarea aplicației IPA-Online din versiunea internet, conform Instrucţiunilor de utilizare IPA-Online (accesibile în aplicaţie).

Dacă cererea de plată cuprinde şi intervenții din sectorul zootehnic, solicitantul se va adresa întâi responsabilului APIA în vederea completării declaraţiei privind sectorul…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Dezastrul sanitar din Botoșani. Patru comune fără medici de familie și alte zeci cu doctori în prag de pensionare

Publicat

index 2 1000x600.webp.webp

Publicitate

Mai multe comune din județul Botoșani sunt într-o criză fără precedent de medici de familie, din cauza reticenței doctorilor față de mediul rural. Astfel, comunități sătești întregi au rămas fără asistență medicală, iar sătenii fac zeci de kilometri pentru un simplu consult, scrie ADEVĂRUL.

Multe sate din Botoșani sunt pline de bătrâni bolnavi

Județul Botoșani se află literalmente la capătul României, fiind cea mai nordică regine a țării. Un teritoriu aproape în întregime rural, marginalizat și lăsat să lupte cu sărăcia, depopularea și lipsa perspectivelor.

Publicitate

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

„Invitatul Zilei” la Botoșani24.ro: Bogdan Buhăianu, viceprimarul municipiului Botoșani, candidat PSD

Publicat

buhaianu 1000x600.jpg

Publicitate

„Invitatul Zilei” la Interviurile Botosani24.ro a fost astăzi Bogdan Buhăianu, viceprimarul municipiului Botoșani, unul dintre candidații PSD Botoșani aflat pe lista de candidați la Consiliul Local Botoșani.
Viceprimarul Bogdan Buhăianu a vorbit despre candidatura întregii echipe a PSD dar și despre investițiile care se fac în acest moment în municipiul Botoșani cu fonduri europene dar și cele guvernamentale, despre proiectele acestui partid pentru dezvoltarea municipiului Botoșani.
Un interviu realizat în studioul on-line al publicației Botosani24.ro de editorul șef Tudor Carare.


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe