Connect with us

EVENIMENT

Joe Biden va primi a cincea doză de vaccin împotriva COVID

Publicat

joe biden o comite din nou: „unde este jackie? cred

Președintele SUA, Joe Biden, va primi, marți, a cincea doză booster împotriva COVID-19, potrivit NBC News.

Președintele Joe Biden va primi marți vaccinul actualizat împotriva COVID-19, după ce va face declarații despre pandemie și despre eforturile administrației de a face ca oamenii din SUA să fie în siguranță.

Au trecut mai mult de trei luni de când Biden a contractat coronavirusul, timpul pe care experții în sănătate îl recomandă înainte de primirea unei noi doze.

Biden va sublinia faptul că, deși s-au făcut progrese în ceea ce privește aducerea la zi a vaccinărilor, mai sunt multe de făcut, a precizat oficialul.

Joe Biden va primi a cincea doză de vaccin împotriva COVID: Noua formulă vizează atât tulpina originală Covid, cât și subvariantele omicron BA.4 și BA.5

De când sunt disponibile rapelurile bivalente, doar aproximativ 20 de milioane de persoane au primit vaccinurile, potrivit datelor păstrate de Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor. Noua formulă vizează atât tulpina originală Covid, cât și subvariantele omicron BA.4 și BA.5 care circulă în prezent.

Casa Albă se concentrează să ajungă la cei cu cel mai mare risc de infectare, inclusiv la persoanele în vârstă. Jumătate dintre vaccinuri au mers către cei de peste 65 de ani, potrivit datelor CDC.

Oficiali administrației Biden au avertizat în ultimele săptămâni cu privire la o posibilă creștere a numărului de cazuri de iarnă, în special pe măsură ce tot mai mulți oameni se îndreaptă spre casă.

Joe Biden va primi a cincea doză de vaccin împotriva COVID: factor cheie

Coordonatorul Covid -19 de la Casa Albă, Dr. Ashish Jha, a subliniat că momentul este, de asemenea, un factor cheie, îndemnând oamenii să își facă vaccinurile de rapel în mod ideal înainte de Halloween pentru a avea cea mai bună protecție posibilă până la sărbători. MEDIAFAX

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Moaștele Sfântului Vasile cel Mare ajung la biserica „Sfinții Trei Ierarhi” din Aiud. Când se pot închina credincioșii la racla

Publicat

sfântul vasile, sărbătorit de biserică în 1 ianuarie. tradiții, obiceiuri

Moaștele Sfântului Vasile cel Mare ajung la biserica „Sfinții Trei Ierarhi” din Aiud. Este vorba despre o serie de manifestări duhovnicești, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la târnosirea bisericii parohiale cu hramul „Sfinții Trei Ierarhi” din Aiud (27 octombrie 1974). 

Manifestările vor avea loc în perioada, 26-27 octombrie, au anunțat reprezentanții Arhiepiscopiei.

Seria manifestărilor religioase va debuta…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenționare Cod Galben de ceață în Alba și alte județe din țară. Vizibilitate scăzută, sub 200 de metri. Zone vizate

Publicat

cod galben de ceață în județul alba: vizibilitatea scade sub

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis atenționări Cod Galben de ceață valabile miercuri dimineața pentru Alba și alte județe din țară.

Până la ora 10.00, în Alba, sunt vizate localitățile Alba Iulia, Aiud, Teiuș, Unirea, Galda de Jos, Mihalț, Stremț, Sântimbru, Mirăslău, Rădești.

Se semnalează ceață ce determină vizibilitate redusă, local sub 200 de metri și izolat sub 50 de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lucrare muzicală dedicată lui Dumitru Fărcaș, în primă audiție la concertul Zilei Națiunilor Unite de la Cluj-Napoca

Publicat

dumitru farcas boc faceboook 4.jpg

Taragotistul Cristian Totpati va interpreta, joi, la Cluj-Napoca, în primă audiție, la evenimentul ”Cântec pentru lume – concert dedicat Zilei Națiunilor Unite”, o lucrare scrisă de maestrul Constantin Arvinte în memoria lui Dumitru Fărcaș, pentru taragot și orchestră simfonică.

Originar din Satu Mare, Cristian Totpati are o legătură profundă cu orașul Cluj-Napoca, unde, în timpul studenției, a fost membru al Orchestrei Ansamblului Studențesc…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Rețea de canalizare menajeră în satul Tibru din comuna Cricău. Licitația pentru execuția lucrărilor a fost lansată

Publicat

rețea de canalizare menajeră în satul tibru din comuna cricău.

Rețea de canalizare menajeră în satul Tibru din comuna Cricău. Locuitorii satului Tibru din comuna Cricău vor beneficia în curând de o rețea de canalizare menajeră, printr-o investiție de peste 5,2 milioane de lei.

De asemenea, proiectul prevede extinderea rețelei de canalizare menajeră și pe strada Axente Sever din localitatea Cricău. 

Primăria Cricău a lansat pe 22 octombrie, în SEAP, o licitație pentru execuția…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe