Connect with us

EVENIMENT

Joe Biden va primi a cincea doză de vaccin împotriva COVID

Publicat

joe biden o comite din nou: „unde este jackie? cred

Președintele SUA, Joe Biden, va primi, marți, a cincea doză booster împotriva COVID-19, potrivit NBC News.

Președintele Joe Biden va primi marți vaccinul actualizat împotriva COVID-19, după ce va face declarații despre pandemie și despre eforturile administrației de a face ca oamenii din SUA să fie în siguranță.

Au trecut mai mult de trei luni de când Biden a contractat coronavirusul, timpul pe care experții în sănătate îl recomandă înainte de primirea unei noi doze.

Biden va sublinia faptul că, deși s-au făcut progrese în ceea ce privește aducerea la zi a vaccinărilor, mai sunt multe de făcut, a precizat oficialul.

Joe Biden va primi a cincea doză de vaccin împotriva COVID: Noua formulă vizează atât tulpina originală Covid, cât și subvariantele omicron BA.4 și BA.5

De când sunt disponibile rapelurile bivalente, doar aproximativ 20 de milioane de persoane au primit vaccinurile, potrivit datelor păstrate de Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor. Noua formulă vizează atât tulpina originală Covid, cât și subvariantele omicron BA.4 și BA.5 care circulă în prezent.

Casa Albă se concentrează să ajungă la cei cu cel mai mare risc de infectare, inclusiv la persoanele în vârstă. Jumătate dintre vaccinuri au mers către cei de peste 65 de ani, potrivit datelor CDC.

Oficiali administrației Biden au avertizat în ultimele săptămâni cu privire la o posibilă creștere a numărului de cazuri de iarnă, în special pe măsură ce tot mai mulți oameni se îndreaptă spre casă.

Joe Biden va primi a cincea doză de vaccin împotriva COVID: factor cheie

Coordonatorul Covid -19 de la Casa Albă, Dr. Ashish Jha, a subliniat că momentul este, de asemenea, un factor cheie, îndemnând oamenii să își facă vaccinurile de rapel în mod ideal înainte de Halloween pentru a avea cea mai bună protecție posibilă până la sărbători. MEDIAFAX

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Europarlamentarii AUR au VOTAT împotriva oricărei implicări militare a UE în Ucraina

Publicat

64791.jpeg 1140x641 1.jpeg

Delegația AUR din Parlamentul European s-a poziționat împotriva unei rezoluții privind „necesitatea ca UE să sprijine Ucraina continuu”. Textul redactat de grupul Popularilor Europeni, din care fac parte atât partidul Ursulei von der Leyen, cât și PNL, propune aruncarea Europei în haos economic și aducerea frontului de luptă mai aproape ca oricând de casele noastre.

În loc să facă un apel la pace, Rezoluția îndeamnă la implicarea militară directă a NATO

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenție, ȘOFERI! Restricții de circulație pe A3. Se TOARNĂ asfalt

Publicat

a3 1 e1694943010194.jpg

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj atrage atenția șoferilor că se toarnă covor asfaltic pe A3 în data de 18 iulie 2024.

„Restricții de circulație în data de 18.07.2024, intervalul orar 08:00 – 18:00 pe A3, km 51+000, calea 2 (sensul Nădășelu-Turda), banda II și Nodul Rutier Gilău, breteaua A și breteaua B, județul Cluj.

Atenție, ȘOFERI! Restricții de circulație pe A3. Se TOARNĂ asfalt

Se efectuează lucrări de așternere a mixturilor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Marius Lulea (AUR): Ciolacu și Ciucă bagă țara în FALIMENT

Publicat

marius lulea scaled 2 e1721131850518.jpg

„Guvernarea PSD-PNL a înregistrat o nouă „performanță” în materie economică. Datoria guvernamentală a urcat, în aprilie 2024, până la 852,816 miliarde lei. Ca procent din PIB, datoria guvernamentală a crescut la 52,1%.

La această valoare a datoriei, conform legii, guvernul este obligat să ia măsuri urgente! Doar că, așa cum s-a întâmplat și până acum, vedem zero măsuri luate pentru reducerea cheltuielilor publice.

Marius Lulea (AUR): Ciolacu și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prețul aurului a atins un nou maxim istoric. Care este explicația

Publicat

aur coronavirus.jpg

Prețul aurului a urcat la un nou maxim istoric, arată analistul economic Radu Georgescu pentru Cluj24.ro.

În același timp, leul a luat o pauză de apreciere.

Prețul aurului a atins un nou maxim istoric. Care este explicația

Prețul aurului a urcat miercuri la maximul istoric de 361,0678 lei, după ce metalul galben a atins, după două luni, un nou record de 2.482,80 dolari/uncie.

Creșterea se datorează comentariilor făcute la începutul acestei săptămâni de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe