Connect with us

EVENIMENT

Joi, 17 octombrie: Consultații gratuite pentru depistarea cancerului de sân, la Ambulatoriul din Alba Iulia

Publicat

joi, 17 octombrie: consultații gratuite pentru depistarea cancerului de sân,

Luna de conștientizare cu privire la cancerul de sân, celebrată în fiecare an în luna octombrie, aduce în atenție cancerul mamar, patologie care poate să apară la femeile de orice vârstă, chiar dacă nu au niciun factor de risc. Cu această ocazie, autoritățile din Alba derulează campania de promovare a sănătății cu tema „Importanța depistării precoce a cancerului de sân”. 

Astfel, Direcția de Sănătate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Emil Boc: Utilajele RADP intră de luni pe drumul de legătură Borhanci – C-tin Brâncuși. Termenul de finalizare, 31 decembrie

Publicat

centura metropolitana 2.jpg

Primarul Emil Boc a anunțat că, începând de luni, utilajele RADP vor intra în teren pentru lucrările la breteaua de legătură Borhanci – strada Constantin Brâncuși, termenul de finalizare fiind 31 decembrie 2024.  

Emil Boc a declarat, vineri, la începutul ședinței Consiliului Local Cluj-Napoca, legat de acest subiect, că RADP ar putea termina acest proiect chiar mai repede față de sfârșitul anului.

”Am reușit să obținem autorizația de construcție…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

11-13 octombrie: Concurs dedicat tinerilor, cu ocazia Zilei Internaționale pentru Reducerea Dezastrelor. Condiții și premii

Publicat

11 13 octombrie: concurs dedicat tinerilor, cu ocazia zilei internaționale pentru

11-13 octombrie: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență organizează un concurs dedicat tinerilor, cu ocazia Zilei Internaționale pentru Reducerea Dezastrelor. Pe lângă informațiile utile pe care tinerii le pot acumula, aceștia pot câștiga un rucsac de urgență cu un conținut minimal necesar supraviețuirii în caz de dezastre.

Concursul, intitulat  „Reducem riscurile, ajutăm comunitatea”, a fost lansat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Echipa Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia și Școlii Gimnaziale Micești, pe primul loc la Cupa de fotbal “Nicolae Stanciu”

Publicat

echipa liceului cu program sportiv alba iulia și Școlii gimnaziale

Echipa Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia și Școlii Gimnaziale Micești s-a clasat pe primul loc la Cupa de fotbal ”Nicolae Stanciu”, faza zonală. Elevii s-au calificat la etapa județeană, unde vor întâlni opt echipe.

”Liceul cu Program Sportiv împreună cu Școala Gimnazială Micești au participat la Cupa “Nicolae Stanciu” – Fotbal (nivel gimnazial). Au ocupat locul 1 și dreptul de a participa la următoarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ANALIZĂ. Ce spune sociologul Mirel Palada despre candidații la prezidențiale? Cum se vor DISTRIBUI voturile Dianei Șoșoacă

Publicat

palada 2.jpg

Aflat ca invitat la emisiunea lui Marius Tucă de la „Gândul”, sociologul Mirel Palada a făcut o analiză a candidaților la alegerile prezidențiale și a șanselor pe care le are fiecare dintre ei la ocuparea celei mai înalte funcții din stat. Totodată, sociologul a încercat să prevadă cum se vor distribui voturile pe care conta „respinsa” Diana Șoșoacă.

„Voturile Dianei Șoșoacă erau puțin sub 10%. Concluzia este că o treime din aceste voturi se duce…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe