Connect with us

EVENIMENT

Joi, 5 octombrie, este zi LIBERĂ pentru elevi și profesori, de Ziua Internațională a Educației

Publicat

scoala facebook emil boc 4 e1696436037892.jpg

Zi liberă pentru elevi, profesori și angajații din învățământ, joi, 5 octombrie, cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Educației. Peste trei săptămâni va fi și prima vacanță din anul școlar 2023-2024, scrie Alba24.ro.

În 5 octombrie nu se fac cursuri. Data a fost aleasă ca Ziua Mondială a Educației. A fost desemnată de UNESCO şi marchează semnarea, în 1966, a ”Recomandării UNESCO/OIM (Organizaţia Internaţională a Muncii) privind statutul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ANALIZĂ PSD: ANULAREA ofertei de LICITAȚIE pentru construcția tronsonului 2 de centură din Cluj-Napoca

Publicat

centura metropolitana 1 e1699341982150.jpg

PSD Cluj-Napoca a făcut o analiză critică a anulării de către Primăria Cluj-Napoca a ofertei de licitație pentru construcția tronsonului 2 de centură.

„Partidul Social-Democrat (PSD) Cluj-Napoca își exprimă profunda dezamăgire și preocupare în legătură cu recenta decizie a Primăriei Cluj-Napoca de a anula oferta de licitație pentru construcția unui nou tronson de centură, esențial pentru dezvoltarea infrastructurii urbane și îmbunătățirea fluxului de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Evenimentele lunii MAI 2024 în Alba. Concerte, spectacole antice, festival de teatru, târg de carte, concursuri sportive. PROGRAM

Publicat

evenimentele lunii mai 2024 în alba. concerte, spectacole antice, festival

În luna mai începe sezonul evenimentelor organizate la Alba Iulia și în județul Alba. De la spectacolele de reconstituire antică în Cetatea Alba Carolina, la festivalul internațional de teatru, târgul de carte, Zilele Băilor Sărate Ocna Mureș, Sărbătoarea Libertății de la Blaj, vor fi momente interesante cu prilej de distracție pentru locuitori și turiști.

În 1 mai, sezonul turistic este deschis la Alba Iulia de Garda Apulum și Garda Cetății. Va fi spectacol de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Drumarii au început deszăpezirea pe Transfăgărășan. Când se va redeschide drumul

Publicat

video: drumarii au început deszăpezirea pe transfăgărășan. când se va

Drumarii au început deszăpezirea pe Transfăgărășan. Potrivit DRDP Brașov, întrucât zăpada este mai puțină decât în alți ani, drumul ar putea fi deschis mult mai devreme de 1 iulie, data obișnuită.

„Am început deszăpezirea Transfăgărășanului!

Deocamdată lucrăm în zonele în care nu există risc de avalanșă și doar atunci când condițiile meteo permit intervenția în siguranță.

Având în vedere că în acest an avem mai puțină zăpadă față…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Suporturi de biciclete, INSTALATE pe mai multe autobuze și troleibuze din Cluj. Boc: Opțiuni pentru BICICLIȘTI în zone cu pantă

Publicat

suporti biciclete 1 e1714549437931.jpg

Suporturile pentru biciclete au fost instalate pe mai multe autobuze și troleibuze din Cluj-Napoca, pe liniile 35, 43, 43B, 43P, 46, 46B, 46L, 40, 21.

„De astăzi, 1 mai, cei care aleg bicicleta în oraș pot utiliza suporții de bicicletă atașati pe mijloacele de transport public ale CTP. Astfel de sisteme au fost instalate pe autobuze și troleibuze care deservesc traseele liniilor: 35, 43, 43B, 43P, 46, 46B, 46L, 40, 21.

ctp ctp

Suporturi de biciclete, INSTALATE pe mai…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe