Connect with us

ACTUALITATE

Judecătorii din Alba Iulia i-au redus pedeapsa unui bărbat care și-a bătut cu bestialitate iubita. Drama prin care a trecut femeia

Publicat

violenta agresiune femeie ordin protectie 1000x600.jpg

A fost bătută, pusă la podea, trasă de păr și apoi lovită cu pumnii și picioarele. În același timp, iubitul ei o amenința și îi spunea că îi va tăia capul cu un cuțit.

Ba mai mult, le spunea și copiilor, care vedeau cum mama lor era bătută cu bestialitate, că până de Revelion vor avea o înmormântare în familie. Este rezumatul dramei unei femei din satul Dăroaia, comuna Roșia Montană. Detaliile de mai sus fac parte din motivarea Judecătoriei Câmpeni, care l-a condamnat pe bărbat la un an și o lună de închisoare cu executare. 

În urma apelului,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Cazul care a șocat Alba: Mama fetiței violate de doi bărbați a obținut ordin de protecție, în timp ce este arestată preventiv

Publicat

arest ipj alba 2.jpg

Femeia din Aiud, Maria C.A., mama fetiței violate de către iubitul femeii, dar și de către un prieten, a obținut un ordin de protecție chiar dacă se află în arestul preventiv al IPJ Alba. 

De asemenea ordinul de protecție emis pe 6 luni este și pentru fetița în cauză, care acum este reprezentată legal de DGASPC Alba. 

Ordinul de protecție a fost emis, după ce femeia în data de 18 noiembrie a făcut o plângere la poliție, pe numele iubitului, plângere în care a spus că a fost agresată.

După dată de 18 a fost emis un ordin de protecție provizoriu, iar…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Familia „U” Cluj, în DOLIU. Un mare fost jucător a plecat la ceruri

Publicat

pexa 2 e1669362794655.jpg

Werner Pexa, pe numele său real Peks, fost fundaș al Universității Cluj, a decedat. A fost unul dintre stâlpii apărării clujene timp de 12 sezoane.

„Drum lin spre ceruri, Werner Pexa!
Astăzi ne luăm rămas bun de la unul dintre cei mai importanți jucători ai Universității Cluj în anii ’60 – ’70. Născut la Erfurt în Germania, pe numele real Werner Peks, a ajuns la ”U” în august 1965, impunându-se încă de la început în echipa „șepcilor roșii”.

În cele 12 sezoane în care a îmbrăcat tricoul „alb-negru”, Pexa a fost unul dintre „stâlpii” din apărarea „studenților”,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Pacienții cu boli cardiace grave din Alba pot beneficia de intervenții complexe de implant și la Spitalul Județean din Sibiu

Publicat

echipa laborator sju sibiu e1669362307199 1000x600.jpeg

În perioada 17-18 noiembrie 2022, SCJU Sibiu a participat pentru prima dată la Conferința Națională de Aritmologie (ARCA) care s-a desfășurat la București. Echipa spitalului, coordonată de Dr. Bitea Cornel – Ioan, a fost reprezentată la eveniment de către Dr. Catrina Bianca, medic specialist cardiolog, cu supraspecializare în stimulatoare și defibrilatoare cardiace.

În cadrul manifestării științifice, Dr. Catrina Bianca a prezentat activitatea de aritmologie – electrofiziologie desfășurată în cadrul laboratorului spitalului județean și a discutat despre noile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Câți angajați are județul Alba și câți bani câștigă lunar, în medie

Publicat

buget judetul alba bani e1570615768192.jpg

Judeţul Alba avea la sfârşitul lunii septembrie 2022, 98.297 de angajați (1,8% din total ţară). 

Potrivit datelor furnizate de Direcția Regională de Statistică Alba, în aceeași lună a anului 2022, câştigul salarial mediu brut înregistrat în judeţ a fost de 5.496 lei, ceea ce înseamnă un salariu mediu net de 3.542 lei.

Câştiguri salariale medii nete peste media înregistrată pe judeţ au realizat salariaţii din agricultură, silvicultură (4.096 lei) și industrie și construcții (3.628 lei).

Efectivul de salariaţi înregistrat în judeţul Alba la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe