Connect with us

EVENIMENT

Județul Alba sub un Cod Galben de ploi torențiale și vijelii duminică, 21 iulie. Vezi ce spun meteorologii despre condițiile meteo

Publicat

județul alba sub un cod galben de ploi torențiale și

Alba, dar și mare parte a județelor din țară se află duminică, 21 iulie sub avertizare meteo de tipul Cod Galben. Meteorologii susțin că pe tot parcursul zilei vor se vor semnala ploi torențiale, dar și vijelii. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Multiplele identități ale unui escroc care a înșelat un vârstnic din Alba prin ”Metoda Accidentul”: Avocat, procuror și doctor

Publicat

metoda ”comisionul” prin care un livrator din alba iulia a

Multiplele identități ale unui escroc care a înșelat un vârstnic din Alba prin ”Metoda Accidentul”. Dintr-o celulă a Penitenciarului Tulcea, un escroc, a reușit să obțină prin ”Metoda Accidentul” aproape 4500 de euro.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Massive Attack, Chase & Status și Irina Rimes, sâmbătă, la Electric Castle. Vezi programul ultimei zile de festival

Publicat

fest 7 scaled.jpg

Massive Attack, Chase & Status și alți zeci de artiști au urcat pe scenele Electric Castle sâmbătă, în penultima zi de festival.

Ziua de sâmbătă a adus la Electric Castle o ploaie torențială, care nu a curmat cheful de petrecere al participanților la festival. Aceștia au petrecut până dimineața pe ritmuri de muzică electronică, iar distracție continuă duminică.

Primul concert al serii de la main stage a aparținut artistei Irina Rimes, care a reușit să…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Proiect pentru extinderea rețelei de canalizare în comuna Valea Lungă. Acord de mediu, solicitat la APM Alba

Publicat

proiect pentru extinderea rețelei de canalizare în comuna valea lungă.

Proiect pentru extinderea rețelei de canalizare în comuna Valea Lungă. Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat pe 17 iulie depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Extindere rețea de canalizare în comuna Valea Lungă, sat Valea Lungă și sat Lunca”.

Citește mai departe

EVENIMENT

Angajari la stat în Alba: Se caută îngrijitori, bibliotecari, contabili, secretari, asistente, medici sau infirmiere. Condiții

Publicat

angajari la stat în alba: se caută îngrijitori, bibliotecari, contabili,

Angajări la stat. În luna iulie se organizează concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante în instituții publice din județul Alba.

– experți în cadrul proiectului ”Împreună de la teorie la practică!”

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe