Connect with us

ACTUALITATE

Jumbo va deschide, în toamnă, un nou magazin în Brașov

Publicat

jumbo

Rețeaua de hipermarket-uri Jumbo din România se va mări cu încă un magazin, de această dată la Brașov. Compania a anunțat că inaugurarea va avea loc cel târziu în luna octombrie a acestui an. Acesta va fi cel de-al 14-lea magazin Jumbo din România, după ce în primăvară a fost deschis un nou magazin în Brăila.

Retailerul grec de jucării și decorațiuni își continuă astfel strategia de expansiune, fiind vizată o rețea locală formată din circa 25 de magazine până în anul 2022. Viitorul magazin din Brașov va fi amplasat în incinta Macro Mall, proprietate pe care a achizitionat-o anul trecut contra sumei de 4 milioane de euro.

Jumbo a raportat o creștere cu peste 30% a vânzărilor în România în primele 10 luni din anul fiscal 2019. Rețeaua Jumbo din România cuprinde 13 hipermarketuri, dintre care 4 situate în București-Ilfov și câte unul în orașele Timișoara, Oradea, Arad, Ploiești, Pitești, Constanța, Suceava, Bacău și Brăila.

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ACTUALITATE

Consiliul Județean Cluj începe proiectul centurii de ocolire a DEJULUI. De unde vin banii

Publicat

varianta ocolire dej.jpg

Consiliul Județean Cluj va dezbate în cadrul ședinței ordinare care va avea loc joi proiectul de hotărâre privind aprobarea acordului de parteneriat cu municipiul Dej, în vederea implementării proiectului „Varianta de legătură între străzile 1 Mai (DN1C) și strada Bistriței din municipiul Dej”.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a declarat: „Având în vedere că instituția noastră este singura eligibilă, în calitate de lider de parteneriat, să acceseze fonduri europene pentru finanțarea acestei investiții vitale pentru Dej, am hotărât să ne asociem cu Primăria Dej pentru a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Rabla pentru becuri: Ce valoare au voucherele care se vor da în schimbul becurilor vechi. Anunțul făcut de ministrul Mediului

Publicat

bec aprins.jpg

Românii care vor să își schimbe becurile cu filament din locuințe cu unele cu leduri vor primi un ajutor de la Guvern. Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat că programul național ”Rabla pentru becuri” va fi lansat în perioada următoare.

Cei care vor să își schimbe becurile cu filament vor putea primi un voucher de 200 de lei la predarea unui bec vechi, bani cu care beneficiarul își poate cumpăra becuri de tip LED, eficiente energetic.

Tanczos a declarat, marți, la emisiunea „Inspiră România” de pe TVR Info, că propunerea venită de la AFM…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Record de tracțiuni, vechi de peste 30 de ani, doborât de un elev al Colegiului Militar Alba Iulia. Cât timp s-a antrenat Andrei

Publicat

c11 5 1000x600.jpg

Un elev al Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia a reușit să doboare recordul înregistrat la unitate, la tracțiuni, în urmă cu peste 30 de ani.

Andrei Aloman s-a antrenat zilnic, timp de opt luni.

”Elev sergent Andrei Aloman a doborât recordul colegiului militar la tracțiuni. Andrei a reușit să execute 36 de tracțiuni, vechiul record, înregistrat înainte de anii ’90, fiind de 31 de tracțiuni.

Pentru a reuși această performanță, Andrei s-a antrenat zilnic timp de opt luni și spune că și-a testat cu adevărat limitele din punct…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Parlamentului slovac a dat undă verde pentru aderarea Finlandei şi Suediei la NATO

Publicat

nato

Încă un pas făcut pentru aderărarea Suediei şi Finlandei la Alianţa Nord-Atlantică. Parlamentul slovac a dat undă verde pentru aderarea celor două țări, relatează AFP.

„Consiliul Naţional al Republicii Slovace tocmai a aprobat aderarea Finlandei şi Suediei la NATO”, a postat pe Twitter ministrul slovac pentru Afaceri externe şi europene, Ratislav Kacer.

Premierul Eduard Heger a salutat imediat decizia parlamentului, subliniind că odată cu cele două noi ţări, „capacitatea de apărare (a NATO) va fi întărită considerabil”.

Aderarea Finlandei la NATO a fost susţinută cu 126 de voturi, iar cea a Suediei cu 124 de voturi, în prezenţa a 144 de deputaţi. Slovacia şi-a amânat votul din cauza unei recente remanieri guvernamentale.

Pentru a închide dosarul ratificării slovace este necesară şi semnătura preşedintei liberale Zuzana Caputova.

Invadarea Ucrainei de către Rusia, în februarie, a declanşat cererea Suediei şi Finlandei de a se alătura acestei organizaţii, punând capăt unor decenii de nealiniere militară.

Cele 30 de state membre ale Alianţei Atlantice trebuie să îşi dea acordul pentru ca aceste două ţări să fie admise în organizaţie.

După unda verde slovacă, rămân doar două ţări membre care nu au ratificat încă oficial această aderare: Ungaria şi Turcia, potrivit unei liste NATO.

Agerpres

Citește mai departe