Connect with us

ACTUALITATE

Junior Bike Race: 250 de copii înscriși la concursul de mountainbike de la Ciugud

Publicat

bici 1000x600.jpg

Sâmbătă, la Ciugud, se desfășoară concursul ”Junior Bike Race”, competiție de mountainbike pentru copii între 3 și 14 ani, ajunsă la șasea ediție. Sunt 250 de copii înscriși.

Înscrierile au fost gratuite, iar locurile disponibile au fost ocupate în doar câteva zile după deschiderea concursului. Organizatorii s-au văzut nevoiți să suplimenteze numerele de concurs, întrucât cererea a fostextrem de mare. La ediția din acest an, vor asista și aproximativ 30 de copii ucraineni,care sunt refugiați din calea războiului și care, în prezent, sunt cazați în municipiul Alba Iulia.

Evenimentul este organizat de Asociația Bicheru Cycling în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Urmărește știrile romania24.ro pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Noi transferuri la echipa de handbal: moldoveanul Valentin Ivancenco și Viorel Boșca

Publicat

colaj handbal 060722.jpg

Lotul pentru Liga Zimbrilor al echipei CSM Oradea prinde contur în această săptămână deoarece conducerea clubului bihorean continuă se semneze pe bandă rulantă cu noii jucători. Astfel, nu au trecut nici 24 de ore după ce au anunţat două achiziţii, şi conducătorii CSM-ului au parafat contracte cu alți doi noi jucători.
Citește mai mult pe eBihoreanul.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Un elev clujean, PRIMUL la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul”. Media, aproape 10

Publicat

elevi.jpg

Elevi din 28 de judeţe şi din municipiul Bucureşti au fost admişi în clasa a IX-a la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, cu medii cuprinse între 9,95 şi 7,98, potrivit rezultatelor finale publicate joi.

Primele două locuri au fost ocupate, cu aceeaşi medie, de un elev din judeţul Cluj, absolvent al Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” Dej, şi de un altul din judeţul Mureş, de la Şcoala Gimnazială „Romulus Guga” Târgu Mureş. Un elev din Alba, de la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia, a fost următorul clasat, cu 9,94. Aceaşi medie a avut-o şi prima fată admisă,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Nu vă jucați cu focul! Un fermier din Bihor a dat foc la miriște și a primit o amendă usturătoare de la comisarii de mediu (FOTO)

Publicat

01 incendiu miriste 06072022.jpg

Gest inconștient al unui fermier din satul bihorean Mădăras, care, miercuri, a incendiat o miriște, ignorând că solul foarte uscat ar putea favoriza extinderea flăcărilor. Prins în flagrant de comisarii de mediu, bărbatul a fost amendat cu suma de 7.500 de lei.
Citește mai mult pe eBihoreanul.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. Asociația Educalise a inaugurat CURTEA POVEȘTILOR la Clinica de Pediatrie 3 din Cluj-Napoca

Publicat

dsc01208 scaled e1657114946714.jpg

Asociația Educalise împreună cu Clinica de Pediatrie 3 din Cluj-Napoca a inaugurat, miercuri, Proiectul „Curtea Poveștilor”, un concept care a presupus renovarea spațiului interior al spitalului și transformarea lui într-un loc de joacă educativ pentru copiii care au un timp de așteptare de petrecut înainte de vizita la doctor. Investiția totală a fost în valoare de 30.000 RON și a fost susținută prin fondurile oferite de Yardi Romania. Acțiunea de renovare a durat 2 luni, a inclus participarea unui grup de 30 de voluntari și va avea un impact pozitiv pentru cei peste 5 000 de copii care trec pragul clinicii anual.

Citește mai departe