Connect with us

ACTUALITATE

Karim Benzema ratează meciul de campionat de duminică cu Girona

Publicat

karim

Karim Benzema, care urmează un tratament pentru o problemă la o coapsă, nu va fi disponibil pentru meciul de campionat de duminică cu Girona, din La Liga, a anunţat antrenorul madrilenilor, Carlo Ancelotti, sâmbătă, cu trei săptămâni înaintea Mondialului din Qatar, informează AFP.

Jucătorul francez s-a antrenat vineri, dar „nu s-a simţit bine după şedinţa de pregătire”, a spus Ancelotti într-o conferinţă de presă, chiar dacă examenele medicale „nu au arătat nicio problemă fizică”.

Karim Benzema ratează meciul de campionat de duminică cu Girona: este prea devreme

„Karim nu va fi recuperat. Considerăm că este prea devreme”, a indicat Ancelotti, sâmbătă, într-o conferinţă de presă dinaintea meciului, la câteva minute după sesiunea de pregătire colectivă.

Recentul câştigător al „Balonului de Aur” suferă de o „oboseală musculară la cvadricepsul piciorului stâng”, anunţată pe 22 octombrie, ratând ultimele două meciuri din La Liga. AGERPRES

Sursă foto: captura video

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Peste 15.000 de oameni prezenți la Alba Iulia, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie 2022, la principalele momente ale sărbătorii

Publicat

oameni cetate 1 decembrie 3 1000x600.jpeg

Peste 15.000 de oameni au fost prezenți la Alba Iulia, la ora de vârf cu ocazia Zilei Naționale a României, au precizat pentru alba24.ro surse oficiale. 

Ora de vârf a fost luată în calcul ca fiind ora 14.00, moment la care a avut loc Parada Militară care a avut loc pe Bulevardul 1 Decembrie, au mai precizat sursele oficiale pentru alba24.ro.

Cel mai probabil numărul destul de mare de oameni care au participat la Alba Iulia cu ocazia Zilei de 1 Decembrie se datorează și vremii plăcute de afară.

CITEȘTE ȘI: LIVE VIDEO: ”Marșul Unirii” la Alba Iulia. Sute de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO Premierul Nicolae Ciucă, plecare în viteză de la Alba Iulia. Politicienii locali abia au ținut pasul după el, până la mașină

Publicat

nicolae ciuca alba iulia e1669899584497 1000x600.jpg

Premierul Nicolae Ciucă a fost prezent joi la Alba Iulia, pentru a participa la Parada Militară organizată de Ziua Națională. 

La finalul evenimentului, acesta a oferit o foarte scurtă declarație, fără a accepta întrebări din partea jurnaliștilor prezenți la fața locului.

”Vreau să urez un sincer ”La mulți ani” tuturor românilor, este o zi foarte importantă și așa cum de fiecare dată am arătat respect și cinstire pentru memoria celor care s-au jertfit în momentele cele mai dificile pentru ca România să fie așa cum este astăzi, consider că și de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO. Trei profesori din Cluj, decorați de președintele Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Naționale a României

Publicat

profesori decorati de presedinte.jpg

Președintele Klaus Iohannis a decorat, joi, mai multe personalități civile cu prilejul Zilei Naționale a României. Printre cei decorați se numără și doi profesori de liceu și un profesor universitar din Cluj-Napoca.

YouTube video

Trei profesori clujeni au fost decorați de Klaus Iohannis pentru activitatea profesională.

Trei profesori din Cluj, decorați de președintele Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Naționale a României

Cei trei profesori clujeni au primit din partea șefului statului Ordinul „Meritul pentru Învăţământ” în grad de…
Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Documentar: 1 Decembrie, Ziua Națională. Context politic, semnificații istorice și sentimentul național de recunoștință

Publicat

47163753 191098788498050 8521803633157734400 n.jpg

Ziua Naţională a României este sărbătorită, în fiecare an, la data de 1 Decembrie, începând din anul 1990.

În 1918, la această dată, Marea Adunarea Naţională de la Alba Iulia adopta rezoluţia Unirii Transilvaniei, Banatului, Crişanei şi Maramureşului cu România.

În 1990, Parlamentul României a hotărât prin Legea nr. 10 din 31 iulie, proclamarea zilei de 1 Decembrie ca Zi Naţională a României. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 95 din 1 august 1990.

Vezi Ziua Națională la Alba Iulia. PROGRAM 1 Decembrie 2022: parada militară, masa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe