Connect with us

EVENIMENT

L-ați văzut? Polițiștii din Brașov caută un băiat de 11 ani care a plecat la școală și nu a mai revenit acasă

Publicat

baiat disparut brasov

Polițștii din Brașov sunt în alertă după ce au fost anunțați de o femeie că fiul său a plecat la școală și nu a revenit acasă. Cei care pot oferi informații despre băiat sunt rugați să sune la 112.

Potrivit IPJ Brașov, vineri, 07 octombrie 2022, Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, a fost sesizată de către o femeie din municipiul Brașov, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 11 ani, a plecat în cursul zilei de vineri, în jurul orei 17.00, de la școală , fără a reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 1,40 m, constituție astenică, greutate 35 kg, față ovală, ochi căprui, păr șaten, de lungime medie, ten deschis.

La momentul plecării acesta purta geacă, de culoare albastră, din material textil, pantaloni de trening, de culoare neagră și adidași, de culoare neagră.
Are asupra sa un rucsac.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112!

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Taxe și impozite locale 2025 la Alba Iulia: cu cât cresc contribuțiile la bugetul local, pentru locuințe și terenuri, anul viitor

Publicat

taxe și impozite locale 2025 la alba iulia: cu cât

Taxe și impozite locale 2025 la Alba Iulia. Consilierii locali au de aprobat în ședința din 29 aprilie indexarea taxelor și impozitelor locale pe anul viitor. Acestea vor fi majorate cu 10,4%, rata inflației.

Pentru anul fiscal 2025, orice impozit sau orice taxă locală care constituie venit la bugetul local al municipiului Alba Iulia se indexează cu rata inflației pe anul 2023, respectiv 10,4%.

Aceasta este aplicată la impozitele și taxele locale stabilite în anul fiscal 2024,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pensiile ar putea fi virate înainte de sărbători. Când intră pensiile pe luna mai 2024, pe card și prin poștă

Publicat

pensiile ar putea fi virate înainte de sărbători. când intră

Pensiile ar putea fi virate înainte de sărbători. Când intră pensiile pe luna mai, pe card și prin poștă. Premierul a cerut ca banii să ajungă la pensionari înainte de Paște.

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura Oprescu, să facă demersurile pentru ca toţi pensionarii să îşi primească pensiile înainte de sărbătorile pascale.

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea la Cluj. Averizare ANM: Ploi în averse și vânt puternic. La munte va ninge

Publicat

zapadaa 3.jpg

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de vreme rea. Se strică vremea la Cluj.

Până miercuri, 24 aprilie, sunt așteptate ploi, lapoviță și ninsoare la munte, dar și intensificări ale vântului.

Vremea la Cluj. Averizare ANM: Ploi în averse și vânt puternic. La munte va ninge

Potrivit meteorologilor, de marți, 23 aprilie și până miercuri, 24 aprilie, la ora 8.00, aria ploilor se va extinde dinspre regiunile sudice și va cuprinde…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Târgul de cArte Alba Transilvana, 10-12 mai 2024, la Alba Iulia. Lansări de carte, concerte, expoziții, conferințe. PROGRAM

Publicat

târgul de carte alba transilvana, 10 12 mai 2024, la alba

Târgul de cArte Alba Transilvana, ediția 2024, se va desfășura la Alba Iulia, în perioada 10-12 mai. Vor fi trei zile cu 58 de lansări de carte, concerte, recitaluri, expoziții, conferințe.

Sunt organizate peste 70 de standuri expoziționale de carte din domenii precum: beletristică, dezvoltare personală, business, spiritualitate, hobby, cărți pentru copii sau volume de specialitate.

A 15-a ediție a Târgului de cArte Alba Transilvana se va desfășura pe esplanada Muzeului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe